The Princess Diaries (2001)

She rocks. She rules. She reigns.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (2)

CAGE

Avatar

Ja nokid. Ik neem aan dat jij dus wel de ' lagere school ' hebt afgemaakt, zo klonk je tenminste. Ik vond het wel voldoende leesbaar. Uit zijn reactie was af te lezen wat ik belangrijk vond. En dat is : Wat ik met deze film aan moet. Zoals gunman het namelijk omschreef zou ik beter mijn tijd met wat anders kunnen besteden. Nochtans weet ik niet of ik hem helemaal gelijk wil geven, want ik moet datgene nog zien. Zag het wel vaker in de videotheek staan, maar 't is niet zo een verleidelijke titel en thema. Ben niet zo een liefhebber van dit soort vaak terugkomende toestanden, maar ach deze is dan misschien niet zo erg zoals Darthmar al zei. Wat beter afgeleverd materiaal neem ik aan. Denk dat ik 't wel een kans geef straks. Hopelijk ziet dit beetje gediplomadeerder uit nokid. Veel plezier met het bestuderen ervan. :)

gunman

Avatar

Een 16-jarig meisje dat wordt opgevoed foor haar alleenstande moeder, komt er op een dag achter dat ze de prinses is van een kleine Europees land.

Wee een leuke film voor (tienermeisjes). Heel erg cliche dit filmpje. Supervervelend is het ook weer niet, Hathaway speelt wel grappig, maar ik zat me erg vaak te ergeren aan hoe ongelofelijk standaard en voorspelbaar alles was. Daarom heb ik maar half uurtje gekeken. Nogmaals dametjes film.