Ocean's Eleven (2001)

3 Casinos. 11 Guys. 150 Million Bucks. Ready To Win Big?

Reviews (5)

Tarkus

Avatar

Leuke misdaadfilm, met een uitzonderlijke cast.
Ook de humor, die erg subtiel is, is goed geslaagd.
Omdat ik beide opvolgers al heb gezien, en ook deze, kan ik nu al wel zeggen dat die de beste van de 3 filmen is.
Vooral ook omdat het script wel heel origineel is gevonden.
Ook dit is een van de betere filmen met George Clooney in een hoofdrol, en hij is hier wel goed, hoewel hij nooit mijn favoriete acteur zal worden.
Beter zijn de rollen van de andere leden van de cast trouwens, met uitschieters Matt Damon en Brad Pitt.

LuCos

Avatar

Vond het ook een leuke film, alleen heb ik hem al een tijdje niet meer gezien. Mn broer(die mij heeft geleerd om niet uit te lenen aan andere) heeft namelijk de dvd die van mij was uitgeleend en sindsdien niet meer terug gezien:P

Maar kan nog herinneren dat ik hem wel leuk vond, maar meer ook niet. Geen klassieker. Inderdaad een perfecte film voor een zondag/maandag avond film Smiley face

kiekeboe

Avatar

Ik vond inderdaad ook de muziek zeker de hoogtepunt van de film, maakt hem veel aangenamer dan die eigenlijk in werkelijkheid is.

En ik las ergens meesterlijk acteerwerk, nou dat is zeker niet zo, of george cloony een goede acteur betwijfel ik, bernie mac en brad pitt maken de film toch wel komisch en het einde is leuk bedacht. Maar voor de rest is het zeker een film die gezien de cast, onder de maat is.
En laten we het maar niet over de 2de deel hebben....

Drasko

Avatar

Het bewijs dat een hoop goede acteurs samen vrijwel altijd iets vermakelijks maken. het verhaal is misschien niet 100% waterdicht maar dat neemt niet weg dat dit een van mn favo films is. en dit was ook de film waarin voor het eerst een elvis nummer werd gecoverd door de nederlandse JXL. Ik hoef hem niet te zien op tv, maar als je hem nog niet kent isie zeker weten de moeite waard.

Rich

Avatar

Door alle lof geprikkeld heb ik de film bekeken en zit nu met de vraag:
Waarom zoveel ophef over zo'n middelmatige film?

Het verhaal is niet origineel: een onmogelijke kraak die toch mogelijk blijkt is al .tig maal verfilmd.
Het acteerwerk is ook niet om opgewonden over te raken.
Blijft over: de 'grote namen'. Maar als die zo middelmatig acteren, dan vraag je je af waar ze die 'grote naam' aan verdiend hebbn. Slimme marketing? Good looks?

Als 12 nog slechter is, dan hoeven ze die überhaupt niet uit te zenden...