LuCos Avatar

LuCos

Laatste reviews

The Purge(2013)

"...Ik vond het een van de slechtste films OOIT. Echt.. zelfs The Room vond ik nog beter omdat deze nog vermakelijk was. Maar The Purge sloeg echt alles...."

Vozvrashchenie(2003)

"...Gisteravond toevallig afgekeken. Ik vond het ook een mooie film, mooi geschoten beelden, en man dat jongetje (ivan) heeft echt een goede kop voor..."

Braindead(1992)

"...Ik heb de film in meerdere stappen gezien, wat inhield dat ik een paar keer in de zelfde stemming moest zijn, maar dat ging vrij gemakkelijk naarmate..."

Walk the Line(2005)

"...Ik vind het een hele goede film, vooral goed geacteerd, en de muziek van Johnny Cash is altijd goed. Ik heb hem 2 keer gezien, 1 keer toen die net..."

The Dark Knight(2008)

"...Oke ik wil laatste woord graag hebben in deze mooie tijden van de discussie rondom beste film ooit of niet. Je kunt bijna nooit zeggen dat een film..."

Laatste reacties

"...[quote=MArnoldi] Bilbo maakt een duidelijke ontwikkeling mee, mede door de ring. De rest van de ontwikkelingen vind ik vaag: - De vriendschap tussen Thorin en Bilbo is plots weer verstompt en terug bij af. (Dat iemand terecht opmerkte in een buit......"
The Hobbit: The Desolation of Smaug
"...[quote=Banned]Ook iemand die zich heeft kapot geërgerd aan die GoPro beelden tijdens die tonnenscène? [/quote] Ja, eigenlijk wel. Ofja, niet kapot lopen ergeren, maar ik was hierdoor even uit de film. Dat waren beelden die voor mij niet zo nodig......"
The Hobbit: The Desolation of Smaug
"...[quote=Mouchefree]Als dit naar jouw gevoel On topic: een beetje oppervlakkige film vind ik, en tot mijn grote verbazing ziet Johnny Depp er niet zo aantrekkelijk uit, hoe is het mogelijk??[/quote] Ander make-up ;-)..."
The Tourist
"...[quote=Rubbert]Heel chill; op de frontpage staat Mongol als film van de dag vermeld met een afbeelding van One flew over the Cuckoo's nest :P[/quote] Hahaha, had het inderdaad ook gezien..."
Mongol
"...Toevallig vorige week weer eens bekeken. De extended versie welliswaar. Het blijven voor mij echt geweldige films...."
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

laatste ratings

watchlist

LuCos heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.