LuCos Avatar

LuCos

Laatste reviews

The Purge(2013)

"...Ik vond het een van de slechtste films OOIT. Echt.. zelfs The Room vond ik nog beter omdat deze nog vermakelijk was. Maar The Purge sloeg echt alles...."

Vozvrashchenie(2003)

"...Gisteravond toevallig afgekeken. Ik vond het ook een mooie film, mooi geschoten beelden, en man dat jongetje (ivan) heeft echt een goede kop voor..."

Braindead(1992)

"...Ik heb de film in meerdere stappen gezien, wat inhield dat ik een paar keer in de zelfde stemming moest zijn, maar dat ging vrij gemakkelijk naarmate..."

Walk the Line(2005)

"...Ik vind het een hele goede film, vooral goed geacteerd, en de muziek van Johnny Cash is altijd goed. Ik heb hem 2 keer gezien, 1 keer toen die net..."

The Dark Knight(2008)

"...Oke ik wil laatste woord graag hebben in deze mooie tijden van de discussie rondom beste film ooit of niet. Je kunt bijna nooit zeggen dat een film..."

Laatste reacties

"...[quote=Infje]Je bent niet alleen hoor. Ik ben ook erg teleurgesteld en vind dat ik vele terechte punten heb maar niemand lijkt terechte kritiek te willen horen.[/quote] Kom op, het is en blijft StarWars natuurlijk he ;) .Ik bedoel, ik heb zelf gen......"
J.J. Abrams over de kritiek dat 'The Force Awakens' een "rip-off" is van 'A New Hope'
"...Ik vond de film juist enorm vet. Echt een meesterlijk art-direction! En qua effecten, dat was volgens mij eerder een stijl ding dan dat de effecten te slecht waren. Het verhaal is misschien simpel, maar vind het toch nog een erg vermakelijke film w......"
Blu-Ray Review: The Imaginarium of Doctor Parnassus
"...[quote=WeWereWarned]Waarom zijn ze eigenlijk vijanden? Na al die films ben ik het doel eigenlijk vergeten sorry, Harry omdat Voldemord zijn ouders heeft vermoord en wederzijds , waarom? Btw, check de changes: oude Voldemord: [url=http://www.goo......"
Nieuwe video Harry Potter
"...Het lijkt me dan ook een totaal on-creatief project voor de regisseuse, is toch geen klap aan? om iets zo goed na te maken...."
Eerste foto's remake Loft
"...[quote=TARAraboemdijee]Toelichting: Marty vertrekt van de parkeerplaats van Twin Pine Mall naar 1955 [spoiler]In 1955 rijdt hij met de DeLorean 1 van de 2 pine-bomen van boer Peacock omver. Teruggekomen in 1985, aan het eind van de film rent hij na......"
Gloednieuwe Back To The Future poster

laatste ratings

watchlist

LuCos heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.