Vozvrashchenie

Reviews (3)

LuCos

Avatar

Gisteravond toevallig afgekeken.
Ik vond het ook een mooie film, mooi geschoten beelden, en man dat jongetje (ivan) heeft echt een goede kop voor deze rol. Ze acteren echt fantastisch.
Wel had ik al een vermoeden in het begin hoe de film zou eindigen, en ik kwam toch wel heel dicht bij in de buurt.
Het enige minpuntje van de film vond ik:
De hele film lang volg je alles vanuit de perspectief van de broers. Plotseling volg je op het eiland een keer de de vader die een kist opgraaft. Kijk, aan de ene kant snap ik wel waarom de regisseur het wilde laten zien, zo raak je nog nieuwsgieriger naar de vader. Terwijl je toch al weet dat je daar niks over te weten komt. Ik denk dat het misschien even sterk was geweest om hem niet te volgen, en hem alleen maar horen zeggen: "Ik ga even wandelen". Zo bleef je ook bij de broers. Achja, het is maar een klein minpuntje.

Oja, en af en toe vond ik de kleurenfilters iets te groen:P maar ach dat had ook wel iets.

13woutie13

Avatar

Mooie film die over Acteerwerk en beelden niet te klagen heeft. Want wat ziet deze film er prachtig uit. Al gelijk vanaf het begin worden we getrakteerd met een scene waarin de jongens in het water springen. Ook de 2 jongens en vader spelen met volle overtuiging. Wat ik dus jammer vind is het verhaal wat voor mij niet goed duidelijk en helder is.

Meer dan aardige film, die het vooral moet hebben van de mooie shots en beelden.

Jolan

Avatar

Geweldige film, heb hem gister toch maar gekeken en geen moment spijt van gehad. Prachtige shots en camera werk.

Ondanks dat de film een redelijk traag verloop heeft heb ik het geen moment irritant gevonden, mede dankzij de muziek en de steeds maar weer indrukwekende shots.

Het acteer werk maak ik geen woord aan vuil, dat is helemaal onmogelijk, zeker de jongste van de broers acteert buitengewoon. Triest dat de oudere broer vlak na de opnames is verongelukt bij dezelfde plek als de opening scene, zo'n jong talent. Brok in me keel bij de aftiteling met de foto's.

Een must see !

[rating 4.5]