13woutie13 Avatar

13woutie13

Laatste reviews

Jean de Florette(1986)

"...Mooie en toch wel trieste film. Dat triest is natuurlijk een groot compliment naar de film en vooral naar Gerard Depardieu die zijn rol hartstikke..."

Vozvrashchenie(2003)

"...Mooie film die over Acteerwerk en beelden niet te klagen heeft. Want wat ziet deze film er prachtig uit. Al gelijk vanaf het begin worden we..."

Hotaru no haka(1988)

"...Aardige film, die me op sommige punten wel weet te raken. De film wil zich uitdiepen in het punt Oorlog, en lukt dan ook wel aardig. Wat dan weer..."

Le notti bianche(1957)

"...Mooie film van Visconti. Heel apart dat deze italiaanse klassieker nog niet op de site stond. Het verhaal is luchtig en mooi bedacht. Stukjes zijn..."

La meglio gioventù(2003)

"...Voor de 2e keer gezien nu, na een jaartje volgens mij. En de gebeurtenissen maken nog steeds indruk op me, en ik ging de rol van Giorgia steeds..."

Laatste reacties

"...Aardig filmpje die niet veel boven de normale mystery/thriller film uitsteekt. Camerawerk op de set is natuurlijk wel geniaal en ook het acteerwerk is om van te genieten, Grace Kelly is natuurlijk ook een schoonheid:W 7*..."
Rear Window
"...Na Spirited Away, deze maar is opgezet. En net als Spirited Away is het weer genieten van de beelden, en de fantasierijke personages. Misschien had het oorlog-stukje waar Howl steeds vecht met de verschillende 'vliegwezens' er niet bij getrokken hoe......"
Howl's Moving Castle
"...Behoorlijk serieuze film die mij op sommige punten redelijk wist te raken. De prachtige waterige ogen van Bergman, en de sigaretten van Bogart, gewoon twee perfecte acteurs zonder gebreken. Het verhaal is eenvoudig te volgen, zonder moeilijke plottwi......"
Casablanca
"...Hele sterke one-man show van Clint Eastwood. Zowel mooi geregisseerd als sterk geacteerd. Het idee van de film is aardig en wordt ook best aardig uitgewerkt. Soms mist de film nog wat ultieme diepgang...."
Gran Torino
"...Deze film is gewoon prachtig. Het is eenvoudig om de film te volgen, maar je moet wel geduld hebben en van wat langzamere films houden. Verder doet Robert de Niro het hier geweldig, en zijn de jaren 70 voor de Niro toch zijn topjaren!..."
Novecento

laatste ratings

watchlist

13woutie13 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.