13woutie13 Avatar

13woutie13

reacties

  • Aardig filmpje die niet veel boven de normale mystery/thriller film uitsteekt. Camerawerk op de set is natuurlijk wel geniaal en ook het acteerwerk is om van te genieten, Grace Kelly is natuurlijk ook een schoonheid:W 7*

    als reactie op de film Rear Window

  • Na Spirited Away, deze maar is opgezet. En net als Spirited Away is het weer genieten van de beelden, en de fantasierijke personages. Misschien had het oorlog-stukje waar Howl steeds vecht met de verschillende 'vliegwezens' er niet bij getrokken hoeven te worden. De personages zijn verder ook ontzettend komisch met leuke stemmetjes.

    als reactie op de film Howl's Moving Castle

  • Behoorlijk serieuze film die mij op sommige punten redelijk wist te raken. De prachtige waterige ogen van Bergman, en de sigaretten van Bogart, gewoon twee perfecte acteurs zonder gebreken. Het verhaal is eenvoudig te volgen, zonder moeilijke plottwists. De finale valt me dan weer wat tegen, te voorspelbaar en te saai. Film is verder best aardig en scoort een goede voldoende.

    als reactie op de film Casablanca

  • Hele sterke one-man show van Clint Eastwood. Zowel mooi geregisseerd als sterk geacteerd. Het idee van de film is aardig en wordt ook best aardig uitgewerkt. Soms mist de film nog wat ultieme diepgang.

    als reactie op de film Gran Torino

  • Deze film is gewoon prachtig. Het is eenvoudig om de film te volgen, maar je moet wel geduld hebben en van wat langzamere films houden. Verder doet Robert de Niro het hier geweldig, en zijn de jaren 70 voor de Niro toch zijn topjaren!

    als reactie op de film Novecento

  • Dan bedoel ik natuurlijk een 9

    als reactie op de film La meglio gioventù

  • Toch wel een aardige boekverfilming. Het is een spannende en interessante detective die goed in elkaar zit. Er zitten leuke personage's in. ik ben klaar voor het vervolg!

    als reactie op de film Milennium: Mannen die Vrouwen haten

  • Geweldige italiaanse film, waar de muziek van Ennio Morricone een geweldige rol in speelt. Een aanrader! zeker omdat hij nu net 4 stemmen heeft.

    als reactie op de film Nuovo Cinema Paradiso