Jolan Avatar

Jolan

Laatste reviews

Master and Commander: The Far Side of the World(2003)

"...Heb deze film net gezien en heb me prima vermaakt ! Gewoon een goed meesleppend verhaal met prima acteer werk. Russell Crowe blijft goed in een..."

Vozvrashchenie(2003)

"...Geweldige film, heb hem gister toch maar gekeken en geen moment spijt van gehad. Prachtige shots en camera werk. Ondanks dat de film een redelijk..."

Stand by Me(1986)

"...Dit vindt ik echt een van de beste film ooit, staat iig hoog op me lijstje. Goeie verfilming van het boek, het verhaal stelt niet zoveel voor, maar..."

Bloody Sunday(2002)

"...Ook eens gezien, en ben zwaar onder de indruk, of het helemaal waar is kom je nooit achter aangezien er 2 kanten aanzitten.. Wat ik wel weet is dat..."

Laatste reacties

"...Zo deze heb ik een tijd niet meer gezien, inderdaad een echt jeugdsentiment...."
The NeverEnding Story
"...Is dit wat ?..."
Just Ask My Children
"...Eerlijk gezegd had ik wel meer verwacht van deze film, Laura Linney slentert inderdaad maar een beetje rond. Kwam bij mij igg erg ongelovig over. Het verhaal komt maar moeizaam opgang, en de band tussen zoon en moeder is ook maar vaag. Die broer......"
You Can Count on Me
"...Trouwens nog wat...waarom is dit niet de film van de dag ?..."
Stand by Me
"...Heb hem nog nooit gezien en was best onder de indruk. Mooie beelden en je wordt snel meegrtrokken in de film. Zeker een aanrader, maar nu ga ik pitten :P Was overigens het opblijven meer dan waard !..."
Enemy at the Gates

laatste ratings

Jolan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jolan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.