LuCos Avatar

LuCos

reacties

  • [quote=MArnoldi] Bilbo maakt een duidelijke ontwikkeling mee, mede door de ring. De rest van de ontwikkelingen vind ik vaag: - De vriendschap tussen Thorin en Bilbo is plots weer verstompt en terug bij af. (Dat iemand terecht opmerkte in een buitenlandse recensie). (In eerste deel belangrijkste invalshoek). - Ook de personages Azog en Turiel (de vrouwelijke elf) vond ik erg zwak overkomen. Waar Azog in deel 1 een belangrijke rol speelde, wordt hij opeens naar de achtergrond gegooid. Turiel is een extra verzonnen personage die iets ''voelt'' voor een dwerg en een extra dimensie moet geven aan het verhaal. [/quote] De vriendschap tussen Thorin en Bilbo was weer een beetje beschadigd doordat Thorin dronken is van de schat en de Arkenstone. (Wat in het proloog van het eerste deel goed wordt uitgelegd dat Thorin vader en grootvader daaraan bezweekte) - Turiel is vooral verzonnen om meer vrouw in het verhaal te stoppen, zodat vrouwen ook meer kunnen genieten van de film. [quote=MArnoldi] Wat voor cijfer geef ik? 7 uit 10. Het gevoel was er niet. Hopelijk valt alles voor mij op zijn plek bij het laatste deel.[/quote] Als het gevoel er niet was vind ik 7 nog best wel hoog voor een film. Tuurlijk is het wel gewoon jou mening :-) Persoonlijk vond ik het gevoel juist meer dan dat er bij het eerste deel was. (Haast hetzelfde gevoel wat ik bij de Lord of the Rings film kreeg)

    als reactie op de film The Hobbit: The Desolation of Smaug

  • [quote=Banned]Ook iemand die zich heeft kapot geërgerd aan die GoPro beelden tijdens die tonnenscène? [/quote] Ja, eigenlijk wel. Ofja, niet kapot lopen ergeren, maar ik was hierdoor even uit de film. Dat waren beelden die voor mij niet zo nodig waren, maar ach.. Om te genieten moet je daar even niet te veel bij nadenken. Daarna zat ik er weer in.

    als reactie op de film The Hobbit: The Desolation of Smaug

  • [quote=Mouchefree]Als dit naar jouw gevoel On topic: een beetje oppervlakkige film vind ik, en tot mijn grote verbazing ziet Johnny Depp er niet zo aantrekkelijk uit, hoe is het mogelijk??[/quote] Ander make-up ;-)

    als reactie op de film The Tourist

  • [quote=Rubbert]Heel chill; op de frontpage staat Mongol als film van de dag vermeld met een afbeelding van One flew over the Cuckoo's nest :P[/quote] Hahaha, had het inderdaad ook gezien

    als reactie op de film Mongol

  • Toevallig vorige week weer eens bekeken. De extended versie welliswaar. Het blijven voor mij echt geweldige films.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

  • Serieus? De filmtip van vandaag?

    als reactie op de film Bedazzled

  • [quote=thefanwithnoname]Viggo Mortensen komt uit Denemarken, Ian McKellen en Christopher Lee komen uit Engeland en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Kun je ook een verband noemen dat je van tevoren bedacht hebt en niet nadat iemand er naar vroeg?[/quote] Ookal heeft Jules ongeveer 6 jaar geleden dit allemaal gepost :P Ik snap geen snars van hem. O.a. zegt hij dat als je kritisch naar LotR kijkt je hem zult begrijpen uhm.. oke? want kritisch kijken verstaat hij o.a. door te zeggen dat Frodo en Sam alleen maar in homo-achtige scenes spelen en dat Christopher Lee ook in deel 3 moest voor komen ("...omdat men dat had gehoopt"..)... Als ie echt zo 'kritisch' kijkt waarom kijkt hij dan niet de extended versie waarin Lee wel een rol heeft. Maar goed.. 6 jaar verstreken, tijd genoeg gehad om op een andere manier kritisch te kijken naar de films :) (LotR zijn goeie films, maar natuurlijk zitten er wat dingen in dat anders had gekund, maar dat is bij iedere film zo)

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=movieplanet124]Ik geef de film lekker een dikke 10 want dat is deze movie en de andere twee zeker waard als ik een hoger cijfer kan geven dan doe ik dat lekker ohh wacht dat kan ik dus een dikke 20 zo goed vondt ik hem geweldig geweldig geweldig drie keer en dat doe ik niet bij veel film bij deze dus wel[/quote] Dank je wel voor deze bruikbare reactie! Door jou (bescheiden) reflectie beleef ik de film met een totaal andere kijk.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

  • [quote=Leifel]even aangemeld om dit te zeggen, maar mensen, even reeel: wat is er zo goed aan deze film? Effecten zijn inderdaad goed, actiescenes ook, maar het acteer werk is echt dramaaatisch, Daniel leek het meeste op het jongetje en dus werd hij gekozen, maar acteren, ho maar. (andere films ook) van die 3, scenes gingen super snel, alsof je trailers achter elkaar aant kijken was, en nog maar niet te beginnen over het einde (oudere versies van die 3, jezus zag er niet uitt!!, kon je beter weglaten. Ik snap dat HP een populaire film is en snap ook waarom: fantasie, goede boeken, mooie shots/actie scenes etc, maar om deze film nou de hemel in te prijzen op nr 2 gaat mij persoonlijk beetje ver.[/quote] En dus stem je op de film met een 1? Dat is wel reëel? Zelf vind ik de actiescenes goed in elkaar gezet, zowel als actie als de drama van de acteurs is redelijk in beeld gezet. (tuurlijk is het in de boeken beter, maar het blijft een film dus kan niet alles perfect als in het boek.) En dat het acteren dramaaatisch is vind ik echt heel kort door de bocht. De beste britste acteurs hebben ze uitgekozen om een rol in de film te laten spelen. Oke, dan over het acteerwerk van de drie (Daniel, Rupert en Emma). Kun je mij zeggen wat slecht is aan het acteerwerk van Emma? Daniel werd inderdaad o.a. uitgekozen door zijn uiterlijk. Vergeet niet dat het een verschrikkelijk moeilijk en lastige rol is. Dat zou denk ik niemand goed hebben gekund om zo'n jonge leeftijd. Ik vind dat hij bij de laatste twee films het nog best geloofwaardig heeft weten neer te zetten. Misschien leek het soms iets te geforceerd, maar slecht kun je het toch niet noemen? En wat bedoel je precies met hemel in te prijzen op nr 2? Trouwens, je hebt geen boze fan wakker geschud :P, maar kan niet tegen dat je zegt dat iets slecht is zonder een reden te geven. De effecten vind ik trouwens wel weer minder goed, niet storend, maar lijkt achteruit te zijn gegaan bij de laatste potterfilms.

    als reactie op de film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

  • [quote=secret1994] ik vond het ook een einde van... ja, ge weet hoe het zit ,tis gedaan. ik had echt gehoopt op dankwoordje (in een filmke) van de acteurs, een dankwoord aan de fans voor die 10jaar kijken en volgen van Harry Potter ;) [/quote] Nou een dankwoord is misschien niet helemaal passend bij het eidne van een film. Maar vond wel dat de aftiteling wat mooier kon. Zoals bij Lord of the Rings kwam ieder acteur uit de reeks weer getekend terug. Zoiets had ik ook bij Harry Potter verwacht. en niet zo suf als dat het nu was.

    als reactie op de film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

  • [quote=shaunofthedead]Het was een prima film, maar toch miste ik iets. Over bepaalde delen in het verhaal werd gewoon niets gezegd en dan toch plots naar gerefereerd. [spoiler]zoals over de zoon van Lupos[/spoiler]. Ook over de Relieken zelf werd bitter weinig uitgewijd en de verhaallijn van Perkamentus en Grindelwald is helemaal niet in de film verwerkt. Ook had het eindgevecht wat mij betrof nog epischer gekund en nog iets langer mogen duren. Maar buiten deze puntjes van kritiek was het een zeer goede film die een waardige afsluiter vormde voor de reeks. Ook de acteerprestaties waren allemaal van hoge kwaliteit, iets wat ik in andere delen soms miste.[/quote] Ik ben het met je eens. Er zaten (vooral als je terug denkt) veel dingen in die ze anders of beter hadden kunnen doen (maar dan inderdaad ook eerder in de serie moesten verwerken, zoals jou spoiler. Want dat komt nu uit het niets) Ook het verhaallijn van Perkamentus en Grindewald was erg interessant en was nieuwsgierig hoe ze die in de film zouden stoppen, nou dat hebben ze dus gewoon niet gedaan. Ook [spoiler]de dood van Voldemort vond ik erg matig. In het boek hebben ze nog een (vind ik) mooi gesprek. Waardoor het duidelijk naar voren komt dat Voldemort degene is die bang is voor de dood en Harry niet meer. Harry durft zijn leven op te geven voor andere, iets wat Tom Riddle nooit zou doen. Maar goed.[/spoiler] Maar zoals jij ook zegt: een waardige afsluiter voor deze reeks.

    als reactie op de film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

  • [quote=::DFC::Nohands[NL]] Colin Firth speelt zijn beste rol ooit[/quote] Nog beter dan A Single Man?

    als reactie op de film The King's Speech

  • [quote=DVD-maniac]Ik ben niet een die-hardfan van Jim Carrey maar de grappen in deze film vond ik erg komisch :E. Wat voor mij echter een domper werd, is dat Jim Carrey ineens serieus gaat doen tegen het eind van de film. Iets wat ik van hem gewoon niet gewend ben (hij kan geen minuut normaal doen wat dat betreft :)). Natuurlijk past dat ook in de lijn van het verhaal maar dan had ik liever een andere komiek in deze film gezien.[/quote] Heb je dan nog nooit Eternal Sunshine of the spotless mind gezien? of Truman Show? Man on the Moon? Allemaal films die toch de andere kant van Carrey laten zien, die allen stuk voor stuk prachtige films zijn. Een nadeel in alle (amerikaanse) komedies vind ik dat er altijd inderdaad een wat serieuzere moment naar voren komt, meestal vlak na een reeks van (flauwe) grappen.

    als reactie op de film Bruce Almighty

  • [quote=timcon]Eindelijk weer een film met typisch Britse humor. Je moet er natuurlijk van houden. Bill Nighy in een hem op het lijf geschreven rol van wereldvreemde huurmoordenaar die tot voor kort nog bij z'n dominante moeder woonde. Emily Blunt overtuigt als stuntelende dievegge. De verhaallijn is voorspelbaar, maar wordt in vlot tempo gefilmd. Aanrader voor een avondje ongecompliceerd filmplezier.[/quote] Ben ik helemaal met je eens. Het is gewoon een lekkere typische britse film met daarbij de britse humor. Ik heb er erg van genoten. Zelfs Grint schud zijn personage als Ron Weasley goed af, en Bill Nighy is natuurlijk altijd goed in zijn rol. Daarbij is Blunt weer een prachtig genot voor het oog. Een simpel verhaal dat toch inderdaad zeer vermakelijk is! (en dat voor een remake!)

    als reactie op de film Wild Target

  • Geen slechte film, maar wel een film die je eventueel over kunt slaan. Vooral interessant door Daniel Radcliffe die bewijst dat hij ook iets anders kan spelen dan Harry Potter.

    als reactie op de film December Boys

  • [quote=Jerona]In tegenstelling tot Didi vond ik het begin juist erg pakkend, daarna zakt het wat in. Het einde vond ik niet helemaal afgewerkt. De structuur is niet rommelig maar juist goed doordracht. We zien hoe facebook tot stand is gekomen door middel van mindere lange flashbacks, ten tijde van twee rechtzaken waar Zuckerberg in is verwikkeld. Mooi aan deze film vind ik dat er geen duidelijke scheiding 'good guy/bad guy' is, maar dat daar over te twisten valt (zoals in het echte leven). Verder is er het geweldige acteerwerk van Jesse Eisenberg en Andrew Garfield en is de film visueel erg mooi geworden, ondanks de toch wat gewone settings.[/quote] Ik ben het helemaal met je eens. Het einde kwam voor mij een beetje uit het niets. (ookal is het eindshot toch weel ontzettend (stiekem) herkenbaar). De 'look' van de film, of de color correction, deed me op de een of andere manier vaak denken aan fight club.

    als reactie op de film The Social Network

  • Gek dat dit niet de filmtv-tip van de dag was, i.p.v. The Holiday. Na mijn mening een van de beste deense films!

    als reactie op de film Adams æbler

  • [quote=GJ67]Ook ik was in de veronderstelling een Fantasy film te gaan zien toen ik richting de bios ging. En dit wordt eigenlijk mede veroorzaakt door de trailer die de sfeer van de film amper weer geeft. .. ... en vond ik het een middelmatige oorlogsfilm met slechts her en der wat originele vondsten.[/quote] Maar het is toch gewoon een fantasy film? Het is gewoon fantasy verhaal dat zich afspeelt tijdens de spaanse burgeroorlog. Maar voor de rest kun je het toch geen oorlogsfilm noemen? De film heb ik maar 1 keer gezien, maar vond hem enorm sterk. Geweldige cameravoering en leuk origineel verhaal.

    als reactie op de film Pan's Labyrinth

  • [quote=swompie] Daarna heb ik me ook mateloos geirriteerd aan die ongeveer 100x dat de hoofdpersoon een geweer had kunnen pakken, maar dat niet deed. Op de hoofdrolspeler vond ik het acteren zeer matig. Camerawerk was wel aardig, al vond ik die bloedvlekken op de camera weer een beetje overdreven. Al met al scoort de film slechts een 5 na mijn mening.[/quote] oke, vertel mij eens op welk moment hij een geweer had kunnen pakken? ik kan echt geen moment bedenken dat hij een wapen had kunnen pakken of jatten. Bovendien is hij geen superheld die zo iemand een wapen kan ontwapenen van iemand, het is gewoon een man net als ieder ander. Camerawerk was echt meer dan aardig, en in de hele film komt maar 5 seconden bloedvlekken in beeld, en toch vinden de meeste mensen dit het bekendste shot. vreemd, want er zitten zoveel meer mooiere shots in.

    als reactie op de film Children of Men

  • [quote=Fragadder]Dat is the whole 10 yards, dit is toch de eerste[/quote] Hij had het ook over de tweede ;)

    als reactie op de film The Whole Nine Yards

  • [quote=MssT]Hoe kunnen mensen sympathie voelen voor die schoft? Ik heb geen traan gelaten, zij het alleen voor de DVD die ik eraan verspilt heb. GEEN AANRADER.[/quote] Ja, eigenlijk vind ik nu jammer dat ik de film heb gekocht. Ik vind het namelijk ook echt een schoft. Een boek schrijven over de "relatie" met zijn vrouw, er veel geld aan verdienen. En meteen zo'n arrogante manier doen alsof hij een van de beste schrijvers van Nederland is. Dat is ie zeker niet, misschien wel succesvol, maar dat is wat anders. Vind het sowiezo zwak van hem dat hij met andere vrouwen gaat, makkelijkste(en egoistische) manier om de zware tijd door te brengen. Achja, nu heb ik hem gekocht en ik ben toch wel benieuwd wat het is. Ben bang dat ik ook veel ga klagen :P

    als reactie op de film Komt een vrouw bij de dokter

  • Op de een of andere manier kan ik deze film maar niet afkijken. Telkens wanneer ik de film opzet word ik na 20 minuten uit de film gehaald. Ik weet niet zeker hoe dit komt, misschien dat ik het totaal niet interessant vind. Misschien moet ik maar eens niet meer tegen die drempel aan hikken maar er in een keer over heen gaan.. Maarja...

    als reactie op de film Kingdom of Heaven

  • [quote=Ravaged]Ik zeg niet dat de rest slecht is. Wat ik zeg is dat voor mij persoonlijk [i]The Big Lebowski[/i] hun beste werk is, en de rest er toch wat bleekjes bijstaat. Sommige waren erg leuk, anderen vielen tegen (o.a [i]Ladykillers[/i]) en sommigen moet ik nog zien... En hun scripts zijn altijd erg sterk, no doubt. Alleen opnieuw, heb ik bij [i]Lebowski[/i] het grootste respect voor Coens.[/quote] En ik snap weer niet wat mensen nou heletijd lopen te juichen bij the big lebowski! serieus, het is een goede film, maar ik vind hem eerlijk gezegt niet beter dan de andere coen films. Misschien moet ik hem maar nog eens kijken:)

    als reactie op de film Fargo

  • Toevallig eergisteren nog gezien, jeetje wat een mooie film!

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • Ik vind het ook niet echt een verkeerde komedie.. Tis geen klassieker natuurlijk, maar vond het wel leuk om naar te kijken. Ik weet ook nog goed, toen ik Lord of the Rings film 1 voor het eerst keek, Samwise vond lijken op deze hoofdpersoon, en ja, tbleek allebei Sean Astin te zijn.. (niet echt info die iedereen wilt of hoeft te weten, maar toch)

    als reactie op de film Encino Man

  • [quote=rinie-movie] De opbouw deed mij ook af toe denken aan zijn grote succes film: Titanic. [/quote] Titanic is niet verfilmd door Fincher hoor ! :) Titanic is van James Cameron

    als reactie op de film The Curious Case of Benjamin Button

  • [quote=Lord Voldemort]Ik weet dat Uwe veel troep maakt en ik vind hem ook een idiote vent, maar de trailer ziet er naar mijn mening best goed uit. Ik ga hem kijken. :)[/quote] Ja, dat dacht ik dus ook.. Maar nog steeds niet gedaan.. En door die andere reacties van hierboven verwacht ik echt geen fuck. dus dat kan dan toch niet heel erg tegenvallen meer?

    als reactie op de film In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale

  • 1e dvd-film die ik thuis heb gezien. Maar of ik daar nou zo giga trots op mag zijn weet ik niet. Gewoon een film die vermakelijk kan zijn als je echt niks te doen hebt... Niet zeer speciaal ofzo.

    als reactie op de film Miss Congeniality

  • [quote=Floyd99]Was erg benieuwd naar deze film vanwege de omschrijving en de nr1 verhuurnotering. Heb m ondertussen gezien en hij boeide me enorm. Tot ongeveer een half uur voor t einde, toen werd t verhaal een beetje afgeraffeld. En met name het einde van deze over het algemeen intelligente film is ronduit teleurstellend.[/quote] Ik vond deze film juist 1 van de weinige betere films van de laatste tijd. (en eigenlijk staat ie bij mij zeker in mijn top 10) Bij Children of Men snap ik dat mensen het laatste gedeelte minder vinden, maar zelf vind ik het einde juist mooi gedaan, en had het niet liever anders gewild. (tenminste kon niet bedenken wat ik een mooier eind van de film vond) Misschien helpt het bij mij ook een beetje omdat ik Alfonso Cuaron een super goeie regisseur vind. Indrukwekkende cameravoering, en goed geacteerd.

    als reactie op de film Children of Men

  • Ik vind de regisseur wel goed. Hij knipt soms midden in dialogen en op momenten waarop je het niet zo snel verwacht, en toch werkt het super goed. Ook een mooie sfeer hing er in de film. Toch vond ik de film niet zo goed als ik had verwacht. Vooral het einde vond ik iets te ...

    als reactie op de film The Girl in the Café

  • [quote=El Chivo]En dan toch 1/10 stemmen?[/quote] Hij is 1 van de mensen die met een laag cijfer de algemene cijfer omlaag halen. Een 5 dus... Ik blijf het kinderachtig vinden. Het gaat toch om hoe de merendeel van de mensen denken? En niet alleen jezelf? Hij had net zo goed een 5 kunnen geven.. maar goed..

    als reactie op de film X2

  • Deed me ontzettend denken aan een te Amerikaanse Harry Potter. Mensen die ontdekken dat ze eenkracht hebben en vervolgens op een school komen. En daar word je al meteen verdeeld in wat je bent. (hetzelfde als modderbloedje dan als de helper van de superheld)

    als reactie op de film Sky High

  • [quote=*astrid]Die aasj deed me aan die van guns 'n roses denken ^^ *axel Rose dan ..*[/quote] Ja, ik vond hem dr ook wel iets van weg hebben.. Zelf vond ik het niet echt een superslechte film. Tkan er mee door. Zelf heb ik bijv. moeite om films goed te volgen als ik in bed lig half te slapen. En met deze film lukt het wel. Tis in ieder geval geen ramp als je een minuutje ofzo mist. Camerawerk enzo vond ik toch niet een filmisch hoogstandje.

    als reactie op de film Rock Star

  • Goede film, had er alleen meer van verwacht op de een of ander manier... Paar jaar geleden gezien, vond het goed geacteerd

    als reactie op de film One Hour Photo

  • Heeft ie een maar een 6,9? Oke, ik was nooit een voorstander dat dit de beste film ooit was, maar dit vind ik weer te laag. Meer dan een 8,5 zou ik hem denk ik niet geven. EDIT: Oh, ik zie al.. Er zijn een maar kindertjes wezen spelen met meerdere login namen, zo kunnen ze veel films een 1 geven... Zielig (- - ")

    als reactie op de film The Dark Knight