Cerebrosus Avatar

Cerebrosus

reacties

  • [quote=Nighty]lol ? ik klik der elke keer op maar hij doet het niet goed ... ? :/[/quote] Dat was duidelijk. Je hoefde alleen niet zo te schreeuwen :)

    als reactie op de film Batman Begins

  • Dubbelpost

    als reactie op de film Casshern

  • [quote=Jules]ieder zijn eigen mening he[/quote] Ik heb op geen enkel moment het recht op een individuele mening ter discussie gesteld. Ik heb uitsluitend commentaar geleverd op een reactie die wat betreft inhoud en taal weinig tot geen definitie bevat. Jij stelt letterlijk dat de kwaliteit van een acteur direct verbonden is aan jouw kennis van diens naam. Tenzij je een bedreven existentialist bent, of het onzekerheidsprincipe van Heisenberg hebt toegepast (wat mij gezien de getoonde taalkundige vaardigheid ietwat onwaarschijnlijk lijkt), lijkt mij dat een bijzonder naïve stelling.

    als reactie op de film Casshern

  • [quote=Jules]Wat is dat voor een vraag[/quote] Vraag? Ik zie geen vraagtekens... And to quote Terry Pratchett: "Multiple exclamation marks: The true sign of a disturbed mind."

    als reactie op de film Batman Begins

  • [quote=Jules]Deze is zo'n film waar je niet naar moet kijken want er zit niet een ster in. Ik weet gewoon zeker dat de acteurs heel erg slecht zijn want ik heb nog nooit van hun gehoord.[/quote] Zowel taalkundig als inhoudelijk een bijzonder vreemde stelling.

    als reactie op de film Casshern

  • [quote=CAGE]@ laguitara Ja er zijn al drie Batman films als ik me goed herriner. En deze speelt zich af een tijdje voor deel 1 paar jaar dervoor dus. Het zou moeten uitleggen hoe alles begon, want in deel 1 was dat blijkbaar niet duidelijk genoeg. Ben benieuwd. Slechter dan Batman & Robin kan die niet worden denk ik. :)[/quote] Er zijn er reeds vier: "Batman" en "Batman Returns" van Tim Burton, aardige films. En vervolgens zijn er de twee draken "Batman Forever" en "Batman & Robin" van Joel Schumacher.

    als reactie op de film Batman Begins

  • Uitstekende en stijlvolle film met goed acteerwerk van de gehele (en zeer indrukwekkende) cast.

    als reactie op de film L.A. Confidential

  • De drie eerdere films van Nolan in acht nemend (Following, Memento en Insomnia) en afgaand zijn visie op het Batman karakter zoals hij dat heeft geuit, moet ik zeggen dat mijn verwachtingen hoog gespannen zijn. Dit zou best wel eens een zeer goede film kunnen gaan worden.

    als reactie op de film Batman Begins