TinusTussengas Avatar

TinusTussengas

Laatste reviews

The Negotiator(1998)

"...Veel terechte lofuitingen over Samuel L Jackson en Kevin Spacey en veel terechte kritiek op dat but hart van nederland er tussendoor. Ik heb deze film..."

The Truman Show(1998)

"...Ik ben geen fan van Jim Carrey,eerder het tegenovergestelde. Maar naar deze film was ik wel benieuwd vanwege het verhaal. Ik heb hem in de bios gezien..."

Laatste reacties

"...Neeh indd groot gelijk..die nielsen heeft egt geeen humor ,het was al erg,ma met deze film bewijst die ma weer wat voorn,belaberde acteur hij is Net zo slecht als jou Nederlands ja! Of is hier sprake van taalvernieuwing?..."
Spy Hard
"...Tis dus kiezen tussen dit en lair lair.... wat een rampen avond! Dan liever een fleske wiskey en de nieuwe c.d. van Elvis Costello!!!!!..."
Volcano
"...Deel 1 vond ik als kind wel leuk om te zien. En wat was ik jaloers op dat jochie omdat hij die auto mocht houden na het waxen... Dat leverde de (voor mij) onvergetelijke zin op: "wax in,wax out". Maar nu deel 3. Toe,moet ik dat echt serieus nemen?..."
The Karate Kid, Part III
"...Naar mijn idee helemaal top deze film. Juist door de over the top actiescenes en de dialogen waarin duidelijk de invloed van Tarantino merkbaar is. Is er trouwens een fanclub van Steve Buscemi?..."
Desperado
"...Sja..The Rock.. Wat moet ik daar nu over zeggen. Mijn verwachtingen waren nogal hoog vanwege de cast. Cage,Connery,Haris en de immer onderschatte David Morse. Misschien dat de film daarom nogal tegenviel.. Erg voorspelbaar,erg amerikaans en erg...vee......"
The Rock

laatste ratings

TinusTussengas heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TinusTussengas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.