FilmTotaal Avatar

FilmTotaal

Laatste reviews

FilmTotaal heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Baski]Jongens, even off topic: Er zijn vandaag toch veel meer films op TV? Waarom zien we dat niet in het overzicht? Bijvoorbeeld Torque en The Glimmerman, staan voor vandaag op het programma bij Veronica. FT, is hier een reden voor? :......"
Memoirs of a Geisha
"...[quote=ElectronicPerformer]The Wild Bunch en The Sound of Music zijn op de BBC. Dus in het engels ---> ies zau moeiluk.[/quote] Echte reden: The Wild Bunch was zeer recentelijk nog film van de dag, en het geluid van muziek draait 's middags...."
The Matrix Reloaded
"...[quote=Noodles]Waarom is deze weerzinwekkende religieuze propaganda 'tv film van de dag" :r[/quote] - omdat het nagenoeg Pasen is - omdat de film enorm succesvol was - omdat de film controversieel is - omdat de film een dikke 7 kijgt op IMDb - o......"
The Passion of the Christ
"...[quote=Meninho]The Godfather is op TV en dit is de film van de dag? are you kidding me?[/quote] Reden hiervan is dat het wat afgezaagd wordt om, elke keer als The Godfather wordt uitgezonden, deze tot fvdd te bombarderen - hoe superieur hij ook is......."
Phone Booth
"...Ik heb geen idee of ik hier mag adverteren, maar ik verkoop hem ook in mijn eigen [url=http://dvd.filmtotaalshop.nl/redirs/index.tpl?sku=12351]winkeltje[/url]..."
The Breakfast Club

laatste ratings

8,0
Se7en (1995)
Se7en (1995)

watchlist

FilmTotaal heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.