FilmTotaal Avatar

FilmTotaal

reacties

  • [quote=Baski]Jongens, even off topic: Er zijn vandaag toch veel meer films op TV? Waarom zien we dat niet in het overzicht? Bijvoorbeeld Torque en The Glimmerman, staan voor vandaag op het programma bij Veronica. FT, is hier een reden voor? :?[/quote] Zeer vreemd. We hebben ze in ieder geval toegevoegd. Bedankt voor de tip.

    als reactie op de film Memoirs of a Geisha

  • ies zau moeiluk.[/quote] Echte reden: The Wild Bunch was zeer recentelijk nog film van de dag, en het geluid van muziek draait 's middags.-->
    [quote=ElectronicPerformer]The Wild Bunch en The Sound of Music zijn op de BBC. Dus in het engels ---> ies zau moeiluk.[/quote] Echte reden: The Wild Bunch was zeer recentelijk nog film van de dag, en het geluid van muziek draait 's middags.

    als reactie op de film The Matrix Reloaded

  • [quote=Noodles]Waarom is deze weerzinwekkende religieuze propaganda 'tv film van de dag" :r[/quote] - omdat het nagenoeg Pasen is - omdat de film enorm succesvol was - omdat de film controversieel is - omdat de film een dikke 7 kijgt op IMDb - omdat hij nog niet eerder op tv te zien is geweest - omdat zelfs [url=http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=newsDetails&newsID=2824]Arafat[/url] hem te gek vond - omdat de volledige FT-redactie bekeerd is (en om ruben te pesten)

    als reactie op de film The Passion of the Christ

  • [quote=Meninho]The Godfather is op TV en dit is de film van de dag? are you kidding me?[/quote] Reden hiervan is dat het wat afgezaagd wordt om, elke keer als The Godfather wordt uitgezonden, deze tot fvdd te bombarderen - hoe superieur hij ook is. Phonebooth is een uitstekende film die lang niet zo vaak op tv te bewonderen is. Daarbij helpt het ook niet dat je met The Godfather tot midden in de nacht voor de buis moet hangen.

    als reactie op de film Phone Booth

  • Ik heb geen idee of ik hier mag adverteren, maar ik verkoop hem ook in mijn eigen [url=http://dvd.filmtotaalshop.nl/redirs/index.tpl?sku=12351]winkeltje[/url]

    als reactie op de film The Breakfast Club

  • Red Rose is een miniserie, en wordt door Veronica ook in delen uitgezonden. Is inmiddels aangepast in de titel.

    als reactie op de film Rose Red

  • Onze excuses, deze film verschijnt op RTL5 in plaats van het eerder vermeldde RTL4.

    als reactie op de film Ravenous

  • [quote=Knox]dan zijn de criteria voor een film van de dag, dat de film het liefst om 20.30 begint en dat het een film is die een zo groot mogelijk aantal kijkers trekt.[/quote] Een film die op een schappelijk film-kijk-tijdstip begint heeft, afhankelijk van om wat voor films het gaat, enigszins de voorkeur boven een die aan het begin van de middag of midden in de nacht te zien is, zeker als het op een doordeweekse dag is. Een zo groot mogelijk aantal kijkers is nog nooit een argument geweest om een bepaalde film als dagfilm te selecteren. We zijn echter geen Cinema.nl en verkiezen niet, hoewel het meer dan eens gebeurd is, per definitie elke filmhuis-film tot film van de dag.

    als reactie op de film The Bone Collector