Jules Avatar

Jules

reacties

  • Satisfied you'll be when you watch this movie :Y :Y :Y

    als reactie op de film Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

  • Complimenten aan ELMORE LEONARD. Hij is de echte genie achter JB maar QT strijkt met alle eer. JB is een meesterwerk van zowel QT als EL.

    als reactie op de film Jackie Brown

  • PF is zeker wel een van de beste films ooit. Persoonlijk vind ik het de beste film ooit. Dialogen zijn perfect, verhaal is perfect, perfecte cast en perfecte regisseur(misschien wel de beste). gewoon kijke dus.

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • [quote=Nighty]ik heb hem op dvd en video maar ik kijk hem toch nog ff :P:D[/quote] Ik heb zowel 11 als 12 op dvd. 12 is niet orgineel want ik vind 12 veel te slecht om de orginele dvd ervan te kopen.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • [quote=Michaell]Veel te snel afgehandeld.[/quote] Ik hoop dat ze Jurassic Parc 4 anders aanpakken als 3.

    als reactie op de film Jurassic Park III

  • [quote=Psycho-M]Christina Milian een na-aapster? Zij was al eerder bezig met acteren dan Beyoncé. [/quote] het is toch overduidelijk dat Milian na-aapster is. En ik ben ook wel benieuwd naar deze film ik heb the making of gezien en vond eigenlijk dat iedereen het heel goed deed. Ik hoop dat ie beter is dan de eerste.

    als reactie op de film Be Cool

  • Een fantastische film ik ga zeker kijken. Deel 2 was helaas een beetje teleurstellend.

    als reactie op de film Ocean's Eleven

  • [quote=Voila]Charlie's Angels, dat mensen dit leuk vinden snap ik dus echt niet.[/quote] Enige reden dat ik ernaar kijk is: Cameron Diaz [quote=Voila] Geen verhaal, nutteloze neppe actiescenes.. [/quote] maar je hebt wel gelijk.

    als reactie op de film Charlie's Angels

  • T+)

    als reactie op de film Get Shorty

  • Ik heb hem nog niet gezien maar als ik naar de Cast kijk kan ik niet wachten. Lijkt mij een top film. Michael Clarke Duncan:W:W:W

    als reactie op de film The Scorpion King

  • ALWEER???!!! Hij was nog geen jaar geleden nog op tv.

    als reactie op de film Driven

  • Don Cheadle werd toch genomineerd voor een oscar voor zijn rol hier in?

    als reactie op de film Hotel Rwanda

  • Ik vind deel 1 fantastisch dat heb ik al meerdere malen gezegd. Deel 2 en 3 vind ik veel minder daar had meer in gezeten. Ik lees inderdaad niet zo veel boeken maar in de boeken die ik wel lees word alles tot in de kleinste details beschreven. Sean Astin heeft niet echt een kleine rol. Zijn rol is niet zo belangrijk als die van Wood maar wel behoorlijk. En hij is hier natuurlijk om op andere mensen te reageren of om zelf een mening te geven. Hij hoeft het niet perse een leuke film te vinden om er op te reageren.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]Zou ik 'm daarom per definite slecht of goed moeten vinden? Wat maakt het mij nou uit waar de acteurs vandaan komen![/quote] En ik dwing jou niet om LOTR slecht te vinden.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]Zou ik 'm daarom per definite slecht of goed moeten vinden? Wat maakt het mij nou uit waar de acteurs vandaan komen![/quote] Nou er zijn mensen die niet naar amerikaanse films kijken of naar films waar amerikaanse acteurs in spelen omdat ze tegen amerika zijn. En je lijkt mij zo iemand

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]Wat heeft het midden oosten er nou weer in hemelsnaam mee te maken?!?![/quote] Ik dacht even dat je tegen Amerika was vanwege hun activiteiten daar.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • [quote=Olympus Moons]Jij bent maar moeilijk te plaatsen Jules. De ene keer beweer je dat je films die zich niet aan het boek houden niks aan vind, maar in dit geval wil je er een uitzondering voor maken?[/quote] Wat wil je zeggen dat jij nooit een uitzondering maakt en ik heb trouwens ook gezegd dat Spielberg een fantastische regisseur is en dat zijn films het waard zijn om naar te kijken.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • [quote=screech]als je zo over een film praat is iedere film slecht[/quote] Het zal je verbazen maar er zijn meer films die ik leuk vind dan dat ik slecht vind

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=screech]als je zo over een film praat is iedere film slecht[/quote] nee hoor daar ben ik het niet mee eens.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]hahaha. Amerika en Lord of The Rings??? Komop zeg... waar ligt het verband?[/quote] Nou de acteurs zijn amerikaans.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]Dat is natuurlijk jouw goed recht om het een slechte film te vinden. Alleen je beargumentering is niet bepaald goed te noemen. Ten eerste is het niet helemaal correct en ten tweede gooi je soms zelfs zoveel zaken door elkaar dat niemand het echt meer kan volgen.[/quote] Vertel jij dan maar waarom het wel een goede film is. Ik ben benieuwd naar jou anti-Amerikaanse mening.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]We zullen de nodige "God bless America" en wapperende amerikaanse vlaggen tegenkomen.[/quote] Jij hoord zeker liever God bless Middle-East.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • En ik belijf nog steeds bij mijn mening dat het mij een matige film lijkt.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Olympus Moons]Kritisch naar films kijken? Mooie tip van iemand die alleen films met dure acteurs wil bekijken. Je bent een echte fijnproever is het niet?[/quote] Ik vind het een pluspunt als er acteurs inzitten die heel bekend zijn want dan verwacht ik meestal net iets meer van de film. Het is inderdaad zo dat ik niet zoveel verwacht van een film als ik een acteur niet ken maar ik verander meestal van mening moet ik toegeven. Een andere pluspunt van een beroemde acteur of regisseur is dat je dan al ongeveer weet wat voor soort film het is/wordt. Maar ik moet toegeven dat het een slechte eigenschap van mij is.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Strider]Hahaha! Kostelijk! :D Ik dacht even dat ik met jou een serieuze discussie kon voeren! O+[/quote] Ach soms moet je wel even gek doen he:P

    als reactie op de film King Kong

  • Ik heb liever een film waar een regisseur geen misbruik maakt van hele sterke verhaal om een imago te krijgen. En ik wil mensen eraan herrineren dat verfilming van een boek makkelijker is dan meeste mensen denken omdat de omgeving en de personages meestal tot in de kleinste details worden beschreven. En de acteurs e.a.dingen worden ook niet helemaal door de regisseur gekozen want de producers hebben het echt voor het zeggen. Maar het is ook zo dat ze soms fouten maken en als de film niet flopt valt het bijna niemand iets op.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=screech]ik begrijp niet wat die jules aan het lullen is[/quote] Als je dat niet begrijpt kijk dan kritisch naar Lotr-films. Als je echt kritisch kijkt dan begrijp je waar ik het over heb. En laat je niet misleiden door de fantasrische prestaties van Serkis en Mckellen. Het kan natuurlijk dat jij het dan nog steeds fantastisch vind, ieder zijn eigen smaak. Ik blijf bij mijn mening dat er meer in had gezeten.

    als reactie op de film King Kong

  • DeNiro:W

    als reactie op de film Goodfellas

  • [quote=TrenT]Ik hou niet erg van Clint Eastwood, maar dit is zeker geen slechte film! Mooi verhaal met een spannend einde.[/quote] Ik ben het helemaal met je eens, Ik vind dit de beste film van Eastwood.

    als reactie op de film True Crime

  • [quote=Fat_Tony_A]2005 is echt geen magere jaar, en gezien de films waar je naar uitkijkt, er zijn nog meer van zulke films op komst dit jaar. Persoonlijk denk ik dat de heer Jackson weet waar die aan begonnen is, anders zou ie het niet doen toch :}.[/quote] Ik ben helamaal met je eens, Ik denk dat het een hele goede film jaar wordt met films als Sin city War of the worlds, Be cool, Coach Carter, Batman Begins etc.

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Strider]Noem eens wat dan. :Z[/quote] Spielberg maakt een film perfect tot in de kleinste details. Zelfs van iets kleins maakt hij iets groots van. Wil je weten wat ik zo irritant vond aan LOTR? Over deel 1 heb ik niks te klagen die vind ik gewoon fantastisch. In deel 2 en 3 wordt het verhaal steeds slapper en simpeler. Deel 2 en 3 lijken ook veel op elkaar. Twee urr lang bereiden ze zivh voor op de zogenaamde oorlog met jank scenes tussendoor. En dan is het zover, ze gaan eindelijk vechten als je dat vechten kan noemen tenminste. Het is eerder een tikketje dan een gevecht want eerst vallen de orks mensen, mensen rennen weg en dan komen meer mensen en dan rennen orks weg ( in deel 2 is het dan afgelopen) daarna komen er olifanten en slechet mensen, goede mensen doen het dan in hun broek en rennen weg en dan komen er geesten om mensen te helpen, orks proberen nog weg te rennen maar ze worden dan omsingeld en gaan dood. Ik keek naar deel 2 en 3 in de hoop dat de zogenaamde grote veldslagen net als in de begin van de eerste zouden zijn. Waar ik me nog meer aan erger is de homo scenes van frodo en sam. Dat zijn echt van die irritante scenes je hoord alleen maar "oooohw sam it's so hard and it's getting harder". Enige wat die scenes een beetje leuk maakt is Serkis. Wat ook heel dom is aangepakt door Jackson is dat Christoffer Lee in derde niet meer voor komt hoewel bijna iedereen haf gehoopt dat er een gelijkwaardige en een fantastische gevecht zou komen tussen sarumon en gandalf want hun gevecht in de eerste kon je niet echt een gevecht noemen omdat sarumon daar veel sterker is dan gandalf. Nog een andere minpunt is dat de bad guy niet terug komt om met aragorn te vechten. Een andere film waarvan ik denk dat deel 4, 5, of 6 Titanic zal overtreffen (wat LOTR-films niet is gelukt) is Harry Potter want daar komt de Bad Guy wel terug. Harry Potter 1 en 2 waren dan wel kinderfilms maar de deel 3 was al voor oudere kinderen en volwassenen en deel 4 zal net als LOTR vanaf 12 jaar misschien wel vanaf 16 jaar als ze besluiten om er een Dark film van te maken. Mijn conclusie is dan ook dat het verhaal van LOTR hem stand heeft gehouden. Terug naar King Kong: Ik denk dat het een matige film wordt. Jackson zal proberen om sommige dingen die hij in LOTR heeft gebruikt ook in King Kong te gebruiken, Serkis bijvoorbeeld. Maar hij vergeet dat het verhaal van LOTR al heel groot was in tegenstelling tot King Kong die een matige verhaal heeft naar mijn mening.

    als reactie op de film King Kong

  • Chris Rock maakt altijd grapjes over "echte"acteurs dat ze niet kunnen acteren en dat ze beter hun salaris kunnen inleveren terwijl hij zelf voor geen meter kan acteren. Hij heeft volgens mij in drie films gespeeld en ik vind dat hij daar ook minimaal 3 prijzen voor moest krijgen, de razzies namelijk.

    als reactie op de film Bad Company

  • [quote=Ageell]hobgoblin [img]http://www.samruby.com/Villains/HobgoblinI/Hobgoblin.gif[/img][/quote] Ik vind de green goblin eigenlijk vetter als hobgoblin en ook is de gliger van green beter als die van hob naar mijn mening. edit: heb de niet relevante plaatjes maar even weggehaald

    als reactie op de film Spider-Man

  • [quote=nijntje82]Sorry? Wat een onzin! Volgens mij kan je hem wel vergelijken met Godsend....(het zal me niks verbazen) en dat was om te JANKEN! Robert kan het zeker goed, in mafia en comedy's....maar om nou te zeggen dat deze film goed MOET zijn omdat hij erin zit, lekker naief ;)[/quote] Who tha fuck is Godsend? Robert zet trouwens altijd een goede rol neer, ook al speelt hij in een slechte film.

    als reactie op de film Hide and Seek

  • [quote=AlwaysACritic]In één woord, vreselijk!!![/quote] Kan je het misschien ook beargumenteren?

    als reactie op de film Hide and Seek