Scarkees Avatar

Scarkees

Laatste reviews

Bad Boys II(2003)

"...Een ware klassieker in het actie genre. Veel beter dan het matige eerste deel, waar vooral slechte humor in voorkomt, met idiote situaties. Hier..."

Laatste reacties

"...Ik was een groot Seagal fan, maar deze is echt matig. Heeel slecht acteerwerk, dom verhaal ook. De actie is eigenlijk nog best cool, maar de andere punten verpesten alles. Die vliegtuig scene is echt idioot. [spoiler]ik kan me ook nog de sterf sce......"
Out for a Kill
"...Zeker weten de beste MI film. Verhaal is gewoon degelijk, muziek geweldig. Cruise is nog cooler. En gelukkig geen cliche verhaal als deel 3, waarbij alles persoonlijk wordt. Deze had ik zeker in de cinema moeten zien, maar als 11 jarige was ik vast......"
Mission: Impossible II
"...Dat zegt die toch ook niet? Sommige mensen hebben niks anders te doen dan zeuren zonder te antwoorden...."
Soldaat van Oranje
"...Geweldige film die zeker in mijn top 5 staat. Mensen die het verhaal dun vinden, moeten niet zeiken. Deze prent heeft geen enkel zwak moment. Het personage mc Clane is heerlijk cynisch, druk en levert schitterende one-liners. Alle delen zijn aan t......"
Die Hard
"...Heerlijke Eastwood film. Die man weet toch zelden teleur te stellen. Verhaal is matig, vermaak is groots. De finale is lekker tegen alle cliche's in. Die Raul Julia speelt wel een van zijn slechtste rollen dmv dat accent. Tegenvallende Eastwood fil......"
The Rookie

laatste ratings

Scarkees heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Scarkees heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.