Bad Boys II (2003)

Reviews (8)

Glennekeeeee

Avatar

Heerlijke over the top actiekomedie die vooral leeft dankzij de cast én de fenomale actie (Fast 5,6,7 hebben overigens lekker leentjebuur gespeeld als ik deze film zag). Smith en Lawrence zijn top samen, de actie is heerlijk (de slo motion beelden van Bay zijn hier wel op z'n plaats), de muziek is perfect en de setting is geweldig.

Ik hoop hier toch een deel 3 van te zien. Will Smith nog eens zien knallen en Zo doet Bay iets anders dan de Transformers serie deel na deel te doen verzwakken

7,5/10

Tarkus

Avatar

De eerste was al een goede film, en het gebeurt zelden met een sequel, maar deze tweede film is nog beter.
Het is een hele zit, bijna 2,5 uur, maar het verveelt geen seconde, de film zit vol actie en humor, maar ook enkele harde beelden (u bent gewaarschuwd).
Ik heb van deze komische misdaadfilm wel genoten, ook dankzij de voortreffelijke cast.
Nu is er sprake van een derde deel, maar dat is nog lang niet zeker, toch hoop ik met velen dat hij er komt, en hopelijk zo goed als beide eerste films dan.

jaime91

Avatar

Net als deel 1 bevat dit deel ook weer ontzettend leuke humor en ook wat betere actie. Al vind ik deel 1 toch wat beter dan deze,vooral het einde vind ik nogal zwak en onbevredigend. En hoewel de humor weer top is is ook dat iets minder geslaagd dan in deel 1. Maja who cares? Leuke actiekomedie en Smith en Lawrence zijn een fantastische duo en Gabrielle Union is gewoon ontzettend HOT! :~ Balen dat Bay voorlopig nog niet klaar is met die klote transformer films,ik wil Bad Boys 3 FUCK Transformers! We ride together we die together bad boys for life!

mnsz

Avatar

Als ik jullie zo allemaal dingen hoor zeggen/typen, dan ben ik er wel mee eens. t is ook wel zo'n doorsnee actiefilm, alleen het is wel gewoon een film om te kijken als je je verveelt. Het is niet echt een film waarbij je denkt van ooh yeah die komt weer, maar als hij komt heb ik niet echt iets van wat n onzin zenden ze uit. Het is ook wel een beetje een langdradige film. Deel 1 was trouwens ook stukken beter, maar dat zal wel. In ieder geval; als ik me verveel, en er is niks anders op tv, dan vind ik dit wel om aan te kijken... zo slecht is die film nog niet (als je t aan mij vraagt eh)

akketa

Avatar

Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal, maar dat mag de pret niet drukken. Hij weet het gemis altijd vakkundig te vullen.
Pearl Harbor was niet veel, maar de actie was geniaal.
Er zijn sowieso weinig goede actiefilms met een degelijk verhaal. Het heet niet voor niet een 'actie' film.
Een film heeft 2 functies: entertainment en/of maatschappelijke verrijking.
Deze hoort beduidend in de eerste categorie en heeft ook duidelijk geen pretenties in de andere richting.
En daar is niks mis mee!

ASHWIN102

Avatar

Ik vond bad boys 1 wel goed. Maar deze was echt waardeloos. Ik begreep er geen drol van, zo slecht wassie, want veel valt er niet van te begrijpen. Will ging met die zusje van die andere knaap en dat zusje werkt opeens voor de fbi ofzo, viel geen touw aan vast te knopen. Enige leuke vond ik dat die will in een ferrari reed en een vette achtervolging neerzette. Maar waarom will met zijn ferrari (privé auto) naar werk meeneemt is mij een vraag. Ik denk dat soortgelijke beelden terug te zien zullen zijn in transformers.

Scarkees

Avatar

Een ware klassieker in het actie genre.
Veel beter dan het matige eerste deel, waar vooral slechte humor in voorkomt, met idiote situaties.
Hier blijft het verhaal op de achtergrond en des te meer actie is er zeker te zien. Geweldige stunts, uitstekende chemie en geweldige humor!
Ik noem een scene in een electronica zaak, ratten verdelgers, dashboard gaten, kotsen in een mortuarium, xtc gevolgen
Zeer goed vermaak, vaak kijk ik dan aparte scenes, de hele film duurt me wat te lang.

Smorgas

Avatar

Ik ging met veel verwachtingen de bios destijds in, maar kwam er een beetje bekaaid af.. De actiescenes zijn prima in orde en spectaculair, maar daarentegen was het verhaal soms warrig en beetje hak op de tak en was het qua humor ook niet hoogdravend, hetgene in deel 1 juist wel goed verzorgd was.. De film duurde mijn inziens ook een half uur te lang.. Desalniettemin heb ik me wel degelijk vermaakt. een zesje dus van mij!