akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Heb ik ook een hekel aan. Zoals Aoristus zegt. Als je al niet kan hebben dat een monster een stad aanvalt, blijf dan thuis! Of kijk dan niet! Hetzelfde als King Kong afkraken omdat reuze apen niet bestaan...O+ Ja, daar kan ik helemaal simpel van......"
Cloverfield
"...[quote=El Bobo]Smaken verschillen, maar ik vind dit één van de allerslechtste films die ooit is gemaakt. Gewoon Kwalitatief Uitermate Teleurstellend.[/quote] Smaken en kwalitatief staan toch een stuk uit elkaar. Een film kwalitatief goed, verzorg......"
Cloverfield
"...[quote=LuCos]Ja, ken je de cover van de Engelse boek van de Halfblood prince? Daar zie je ook perkamentus, endat zou de perfercte zijn que uiterlijk. Ik heb ooit eens gedacht dat met de karakter van Gambon, maar meer het uiterlijk van Harris een perf......"
Harry Potter and the Order of the Phoenix
"...[quote=lulligvoorje]Dat zeiden anderen al eerder: [i]A three hour film about walking. 1/10 Author: Goataid from Bournemouth ...Painfully dull though if rambling or fantasy is not your thing.[/i][/quote] Wat een kansloos stukje tekst is dat!......"
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
"...[quote=Thiver]Precies. Echt zo'n non-nieuws-programma over katten in bomen en afgebrande schuurtjes. 'Maar,' zegt men dan, 'er is een publiek voor.' Ik begin dat de laatste tijd hevig te betwijfelen. Volgens mij is het grootste deel van de kijkers be......"
Harry Potter and the Chamber of Secrets

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.