akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...@Thiver, Ik was Laurence Olivier alweer helemaal vergeten, maar voor zover ik weet is dat gedaan aan de hand van oude beelden en audio. Geen nieuw gegenereerd materiaal, zoals ze voor James Dean wel willen doen. Ik denk dat het zo een beetje is als......"
Beroemdheden reageren met afschuw op CGI-resurrectie James Dean
"...Ik vond het neerknallen van John eigenlijk niet eens het grootste probleem van de film. Ik vond het ergens wel prettig en fris. Ook het idee dat de toekomst onvermijdelijk is vond ik nog niet eens zo verkeerd. Alleen werd er weinig mee gedaan waardoo......"
Regisseur verdedigt afgekraakte plottwist 'Terminator: Dark Fate' [SPOILERS!]
"...Paul Walker en Carrie Fisher, laten we Brandon Lee niet vergeten, gingen dood tijdens de opnames, dus moesten er trucages of andere manieren aan te pas komen. Of de jonge versies van overleden acteurs in dezelfde rol. Of een Peter Cushing in Rogue On......"
Beroemdheden reageren met afschuw op CGI-resurrectie James Dean
"...Ik ben het een beetje met STYD eens. Ik lees hier een aantal reacties over het huidige content. Het lijkt bij een paar of ze denken dat ze nu al betalen voor het huidige content of dat dit het totale content is. Als je daarom afhaakt, dan heb je voo......"
Disney+ onverwacht al beschikbaar in Nederland en gratis!
"...[quote=SciFiFanaat]Oh, en die opmerking over de plaatsgenoot die vermoord wordt, WAAROM moet je vermelden dat ie homofiel is lol, had je dat ook gedaan als ie hetero was?[/quote] Zoals het hier wordt gebracht, nee. Maar in context van het boek wel. D......"
It Chapter Two

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.