akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Ik heb me zeer vermaakt met de domme onzin van deel 1. Lekkere chemie tussen de twee hoofdrolspelers en veel lompe onzin. Gelukkig was dat ook de inzet van de film. ..."
The Rock bevestigt 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2'!
"...Alleen maakt 1 ding mij wel huiverig voor de film: Diederik Ebbinge lijkt in geen velden te bekennen. Hij was toch een van de makers/schrijvers en had als directeur Anton een belangrijke rol. Hopelijk heeft zijn gemis geen invloed op de kwaliteit...."
Hitserie 'De Luizenmoeder' krijgt officieel een film
"...Inception Voor mij een moderne klassieker. Geweldig verhaal, dat een heistmovie combineert met scifi, met veel vaart, actie en spanning vertelt. Een energieke DiCaprio met fijne ondersteuning van de rest. De geweldige vechtscene in het hotel. Ik ka......"
'Interstellar' vs. 'Inception': welke kies jij?
"...Netflix heeft het zo minimaal naar beneden geschroefd dat het niet eens zichtbaar is voor mij. Dus netjes opgelost zo...."
Netflix, Disney+ en YouTube gooien beeldkwaliteit echt omlaag
"...Ja, geen bijzondere film. Eigenlijk Berg-Wahlberg onwaardig. Die komen vaker met degelijker werk aanzetten. Het verhaal was voorspelbaar en 13-in-een-dozijn. Typisch niveau simpele actiefilm die na de hoofdfilm komt op RTL 7. Het oogde overal direct-......"
Spenser Confidential [Netflix]

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.