akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Geen sarcasme van Bram, maar 'fanboy praat'. ;) Ik moest ook ff twee keer lezen door alle superlatieven in dit stuk. Maar Bram heeft natuurlijk alles vanuit de fanboys geschreven. Daardoor is natuurlijk Serenity een meesterwerk en is TDK Rises " min......"
De grootste Fanboy-films! [deel 1]
"...Dit stuk is geschreven voordat Tako zijn reactie gaf. (Over ouwe rotten gesproken. ;) ) Ik hoop dat met de aanwas van nieuwe redactieleden er meer diversiteit gaat komen en de kwaliteit omhoog wordt geschroefd. Deze site verdient het om boven de ee......"
'Voor de reaguurders op FT'
"...tl;dr Er mee eens dat het niveau van de reacties beter kan. Maar Filmtotaal mag de aanwezige kritiek op de artikelen wel zeker tot zich nemen, want dat kan en mag wel een tandje omhoog. Filmtotaal kan beter ook al verschuilen ze zich een beetje achte......"
'Voor de reaguurders op FT'
"...Ik zie geen berichten van One1 meer. Mooi zo! Wat een druif, zeg... Ontopic. Geen heel sterk Blockbuster jaar, maar heb me erg goed vermaakt met de 3 Marvels, RP1, Deadpool 2, MI: Fallout. Bohemian Rapsody en A Star is Born waren best goed, vooral......"
Poll: Beste blockbuster van 2018
"...Ik zie in de trailer echt bijna geen verschil met de eerste uit 2007. Weer een tiener die Bumblebee vindt; een vriendschap opbouwt; samen moeten vluchten; vechten tegen een overheidsinstantie en Decepticons. De enige verschillen zijn de 80's setting......"
Recensies: 'Bumblebee' 100% op Rotten Tomatoes

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.