akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Dat Netflix flutregisseur Megaton nog durft aan te stellen.... Waarschijnlijk hebben ze deze film gewoon opgekocht. (Geen zin om uit te zoeken.) Colombiana was nog te pruimen met een biertje...."
Nieuwste Netflix-film wordt compleet afgebrand
"...Ik vind dat Bruce het in de film best logisch uitlegt. Ze hebben geen tijd om te trainen en blijkbaar is goed boren niet zo snel te leren. Daarnaast hoeven zij geen astronauten te zijn, want ze worden ondersteund door ervaren astronauten. Ze worden v......"
Dit plotgat in 'Armageddon' is toch bijzonder suf
"...Trouwens, gasten als SeanDeNiro zijn zo irritant tegendraads in mijn ogen dat ik er niet eens op wil reageren. GreenHornet heeft soms ook zijn trekjes, maar ach, ieder zijn ding. Oh ja, kennen jullie Jantje123 (of het leek daarop) nog.... Bahbah......"
Pathé bioscopen openen op 1 juni met uitgebreid filmaanbod
"...@Civilian Supreme Oh ja, Nietselam. Had je toen niet die avatar met die stick figure die het vakje rond liep? Ik ben ook nog van de oude stempel hier. Ik vind het leuk om discussies te lezen, maar ik heb nooit veel zin om overal op te reageren zoals......"
Pathé bioscopen openen op 1 juni met uitgebreid filmaanbod
"...Ik snap ook dat je gaar kan worden van 2 maanden lockdown, maar in principe stelt het geen reet voor. We zijn in onze vrijheid duidelijk zo erg verwend geweest dat men bij elke versoepeling meteen als een afgekickte verslaafde de openbare ruimte weer......"
Pathé bioscopen openen op 1 juni met uitgebreid filmaanbod

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.