akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Het klopte wel, want wanneer dat Cap vanuit 2023 terug gaat naar de jaren '40 zijn er 2 Caps daar. De ene is ingevroren en zorgt voor de tijdsverloop die we kennen en de andere leeft langszij met Peggy en laat zich pas weer zien als zijn jongere vers......"
'Loki' fikst de tijdreis-plotgaten van 'Avengers: Endgame'
"...Geweldige soundtrack. (Van beide films trouwens) Het is duidelijk waar Danny Elfman zijn inspiratie vandaan haalde. Als Elfman een volbloed horrorfilm zou scoren dan zou het zo geklonken hebben...."
Legendarische filmmuziek: Hellbound: Hellraiser II
"...Het probleem met Quantum/Spectre had ook vooral te maken dat MGM/EON nooit de rechten had tot Spectre. Ze hebben in de jaren '60 een overeenkomst gehad met Kevin McClory, maar daarna moesten ze steeds iets anders verzinnen. Mee eens dat ze het zich......"
De beste James Bond-film komt niet van Daniel Craig, en de slechtste is...
"...Spielberg, de man die mij de liefde voor film heeft gegeven. Opgroeien in de jaren 80 en 90 met zijn films kan ik elk kind aanraden. Indiana Jones, ET, Jurassic Park, maar ook Hook. Deze man weet, vooral icm. de muziek van John Williams, filmmagie te......"
De beste film van Steven Spielberg is 'Schindler's List', zijn minste is...
"...Dat Netflix flutregisseur Megaton nog durft aan te stellen.... Waarschijnlijk hebben ze deze film gewoon opgekocht. (Geen zin om uit te zoeken.) Colombiana was nog te pruimen met een biertje...."
Nieuwste Netflix-film wordt compleet afgebrand

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.