akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Als het echt erna afspeelt, dan klopt het echt voor geen ene meter. Ik geloof er niks van. Of de trailer is helemaal scheef. In de trailer lijkt het alsof alles weer koek en ei is. Men kan op vakantie; toerisme draait volop; overheidsinstanties draai......"
Waar 'Avengers: Endgame' eindigt, gaat 'Spider-Man: Far From Home' verder
"...Ach ja, soms kun je teveel nadenken hierover.<br><br> Maar de Mace Windu situatie is makkelijk. Dat is a la Last Action Hero uit te leggen. Daar bestond Terminator 2 ook gewoon, maar dan gespeeld door Sylvester Stallone. Dus Mace Windu wordt in de MC......"
Stan Lee-cameo 'Captain Marvel' is paradox
"...Het is altijd leuk als jullie een "Featured" van iets doen, maar deze komt echt te vroeg. Jullie rangschikken Phase 3, maar de laatste moet nog uitkomen. Daarnaast is Captain Marvel net uit, dus de cijfers die jullie meenemen in de berekening zijn no......"
Marvels Phase 3 gerangschikt!
"...Ik had het al gezien de laatste week. Fijn dat jullie het ook verkondigen hier. Ik zie al wat meer leven daar, dus dat gaat de goede kant op...."
It's alive! Het FT Forum Reanimated
"...Ja, zo kun je ook makkelijk geld verdienen. Dat er nog mensen intrappen zegt al genoeg. Dit is gewoon keiharde oplichting. Terecht dat Warner er een stokje voor steekt...."
Kickstarter campagne om 'The Departed' aan te passen

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.