akketa Avatar

akketa

Laatste reviews

Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)

"...Richard Harris mag dan wel een statige, grote (Merlijnachtige) tovenaar neerzetten die perfect past bij de eerdere delen van de reeks. Ik vind Gambon..."

Bridge to Terabithia(2007)

"...Laat je niet misleiden door de promotiecampagne. De trailer, posters, e.d. hebben het allemaal fout gebracht. Je ziet daarin/-op veel magische..."

Hot Fuzz(2007)

"...Geweldige film!!!! Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost. Deze film is weer van alles in..."

Bad Boys II(2003)

"...Sodeju, wat een afgekraak. Een actiefilm die precies doet wat die moet doen. Michael Bay is koning in spektakel. Al zijn films hebben weinig verhaal,..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Vond hem wel leuk. Zag er allemaal prachtig uit, alleen mistte ik wat meer diepgang. Weinig achtergrond over de Witte Heks, Aslan en Narnia. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Ik ben het een beetje met STYD eens. Ik lees hier een aantal reacties over het huidige content. Het lijkt bij een paar of ze denken dat ze nu al betalen voor het huidige content of dat dit het totale content is. Als je daarom afhaakt, dan heb je voo......"
Disney+ onverwacht al beschikbaar in Nederland en gratis!
"...[quote=SciFiFanaat]Oh, en die opmerking over de plaatsgenoot die vermoord wordt, WAAROM moet je vermelden dat ie homofiel is lol, had je dat ook gedaan als ie hetero was?[/quote] Zoals het hier wordt gebracht, nee. Maar in context van het boek wel. D......"
It Chapter Two
"...He bah. Ik was te laat om te kijken wat de reacties nou zouden zijn bij het Valkyrie-artikel... Ik was 'r al bang voor. Fijn dat Ridjieddo en Maac nog even wat voortzetting brengen. Ik denk niet dat Marvel het zelf aan de grote klok hangt. Thompson......"
Team voor 'Avengers 5' al bekend!
"...Als het echt erna afspeelt, dan klopt het echt voor geen ene meter. Ik geloof er niks van. Of de trailer is helemaal scheef. In de trailer lijkt het alsof alles weer koek en ei is. Men kan op vakantie; toerisme draait volop; overheidsinstanties draai......"
Waar 'Avengers: Endgame' eindigt, gaat 'Spider-Man: Far From Home' verder
"...Ach ja, soms kun je teveel nadenken hierover.<br><br> Maar de Mace Windu situatie is makkelijk. Dat is a la Last Action Hero uit te leggen. Daar bestond Terminator 2 ook gewoon, maar dan gespeeld door Sylvester Stallone. Dus Mace Windu wordt in de MC......"
Stan Lee-cameo 'Captain Marvel' is paradox

laatste ratings

6,5
Oculus (2013)
Oculus (2013)
6,8
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)
7,7
The Fly (1986)
The Fly (1986)
8,1
Her (2013)
Her (2013)

watchlist

akketa heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.