Hot Fuzz (2007)

Big Cops. Small Town. Moderate Violence.

Reviews (3)

Olrik

Avatar

Heb me erg vermaakt en bovendien helemaal rot gelachen tijdens het kijken van Hot Fuzz!!!!
The World's End is beslist mijn favoriete deel van The Cornetto Trilogie, maar Hot Fuzz komt erg dicht daarbij in de buurt.
Het verhaal is erg geestig en leuk bedacht en de personages zijn erg goed uitgewerkt door de fantastische cast.
Hot Fuzz is een uiterst goede toevulling aan het komedie genre en ik kan beloven aan iedereen dat dit je doorsnee komediefilm is! ;)

7,5 / 10

swompie

Avatar

Fantastische film! Heb ontzettend veel moeten lachen, de grappen zijn geweldig. Op alles wat het eerste half uur gebeurd wordt later terug gekomen. Verhaallijn was ook geweldig, met de ene na de andere verassende wending. Zeer goed in elkaar gezet.

Het mooie aan de film was dat alles min of meer overdreven werd neergezet, maar dit zo goed was gedaan dat het geen moment irriteerde. Daarnaast zeer mooi gemonteerd, maar wel iets waar je van moeten houden. Beetje in de stijl van "Snatch" en "Smokin' Aces", lekker snel en vlot. Absolute must see ==> 9/10

akketa

Avatar

Geweldige film!!!!

Al mijn hoge verwachtingen die ik had na het even geniale Shaun of the Dead zijn ingelost.

Deze film is weer van alles in elkaar. Humor, actie, thriller, slasher. De film bestaat uit 3 actes: De stoere cop komt van Londen naar het dorpje en probeert een plaats te vinden; dan komt de killer in beeld en krijg je heerlijke gore en dan de laatste 40 minuten...Dat is een geweldige over-the-top, alle clichés op een rijtje, actie knalfestijn. Die logisch is in de film, maar aan de andere kant ook weer heerlijk absurd is.

Wat ook top is, is de montage. Die is gruwelijk snel soms en bevat een paar heerlijke overgangen net als in Shaun.

De lat blijft hoog en ik ben zeer benieuwd waar het team de volgende keer mee op de proppen komt.

Zack Snyder en Edgar Wright zijn veelbelovende regisseurs die ik de komende tijd zeker in de gaten ga houden.