swompie Avatar

swompie

Laatste reviews

The Kingdom(2007)

"...Aan de ene kant is de film een actiefilm, aan de andere kant een film om de cultuurverschillen tussen Amerika en het Midden-Oosten weer te geven. Het..."

Seven Years in Tibet(1997)

"...Leuke film om te zien, vooral als je ook van geschiedenis en cultuur houdt. De film geeft een aardige weergave van Tibet ten tijde van de invasie van..."

Manufactured Landscapes(2006)

"...Film is een aaneenschakeling van foto's van Edward Burtynsky. De foto's zelf zijn zeer indrukwekkend, het doel van de film c.q. de boodschap komt..."

Inglourious Basterds(2009)

"...Prima film. Zitten idd een aantal lange monologen in, maar die leiden vrijwel allemaal tot een bepaald hoogtepunt in de scene. Monologen waren ook..."

We Were Soldiers(2002)

"...Kan deze film toch geen voldoende geven, ondanks de soms wel spectaculaire actiescenes. Eerste drie kwartier alleen maar gezeik over het geloof, de..."

Laatste reacties

"...Prima film , met een leuke sinistere sfeer. De actie was af en toe wat 'makkelijk', maar zat wel genoeg spanning in de film om dit te compenseren. Erg goede hoofdrol van Jeroen Willems als Mirko!..."
Cop vs Killer
"...Een film met 2 gezichten. Een prachtige aankleding, inclusief schitterende shots van de natuur. Daarnaast ook prima acteurs. Aan de andere kant een verhaallijn boordevol gaten en onvolkomenheden. Jammer. Had met een goede verhaallijn een klassiek......"
Mongol
"...Vanavond voor de derde of vierde keer gezien en blijft een geweldige film! Fantastische hoofdrollen voor Hoffman en Cruise. Waarschijnlijk over een paar jaar weer kijken, en een paar jaar daarna weer en een paar jaar daarna........"
Rain Man
"...[quote=Tarkus]Ik was er een beetje bang voor of dit wel een goede film zou zijn, maar al bij al valt ie nog best mee. Borsato is natuurlijk geen rasacteur, en dat merk je ook, maar gelukkig zijn er wel enkele goede acteurs aanwezig in de cast. Maar......"
Wit licht
"...[quote=LuCos]Op de een of andere manier kan ik deze film maar niet afkijken. Telkens wanneer ik de film opzet word ik na 20 minuten uit de film gehaald. Ik weet niet zeker hoe dit komt, misschien dat ik het totaal niet interessant vind. Misschien moe......"
Kingdom of Heaven

laatste ratings

watchlist

swompie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.