swompie Avatar

swompie

Laatste reviews

The Kingdom(2007)

"...Aan de ene kant is de film een actiefilm, aan de andere kant een film om de cultuurverschillen tussen Amerika en het Midden-Oosten weer te geven. Het..."

Seven Years in Tibet(1997)

"...Leuke film om te zien, vooral als je ook van geschiedenis en cultuur houdt. De film geeft een aardige weergave van Tibet ten tijde van de invasie van..."

March Of The Penguins(2005)

"...Had de film opgenomen van tv, blijkt het de versie van Urbanus te zijn. Na 10 min uitgezet, want dat gaat echt nergens over. Komt er bijvoorbeeld..."

Earth(2007)

"...Film geeft een goede beschrijving van de verschillende vegetatiezones en het leven dat daarbij hoort op onze aarde. Waar ik me echter aan..."

Manufactured Landscapes(2006)

"...Film is een aaneenschakeling van foto's van Edward Burtynsky. De foto's zelf zijn zeer indrukwekkend, het doel van de film c.q. de boodschap komt..."

Laatste reacties

"...Blijf van dit soort films houden, maar een film als deze staat of valt met een goede hoofdrolspeler. Al bij de eerste shot van Tatum weet je dat dit een miscast is. Erg jammer, want de trailer ziet er goed uit...."
Trailer The Eagle
"...Toevallig afgelopen dagen alle vier delen gezien van The Fast and the Furious. Trailer ziet er weer goed uit. Hoop alleen wel dat de stunts niet te overdreven zijn (zoals in deel 2), want dat komt een goede streetrace film niet ten goede. Wel cool da......"
Trailer Fast Five!
"...Prima film , met een leuke sinistere sfeer. De actie was af en toe wat 'makkelijk', maar zat wel genoeg spanning in de film om dit te compenseren. Erg goede hoofdrol van Jeroen Willems als Mirko!..."
Cop vs Killer
"...Een film met 2 gezichten. Een prachtige aankleding, inclusief schitterende shots van de natuur. Daarnaast ook prima acteurs. Aan de andere kant een verhaallijn boordevol gaten en onvolkomenheden. Jammer. Had met een goede verhaallijn een klassiek......"
Mongol
"...Vanavond voor de derde of vierde keer gezien en blijft een geweldige film! Fantastische hoofdrollen voor Hoffman en Cruise. Waarschijnlijk over een paar jaar weer kijken, en een paar jaar daarna weer en een paar jaar daarna........"
Rain Man

laatste ratings

watchlist

swompie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.