swompie Avatar

swompie

reacties

 • Prima film , met een leuke sinistere sfeer. De actie was af en toe wat 'makkelijk', maar zat wel genoeg spanning in de film om dit te compenseren. Erg goede hoofdrol van Jeroen Willems als Mirko!

  als reactie op de film Cop vs Killer

 • Een film met 2 gezichten. Een prachtige aankleding, inclusief schitterende shots van de natuur. Daarnaast ook prima acteurs. Aan de andere kant een verhaallijn boordevol gaten en onvolkomenheden. Jammer. Had met een goede verhaallijn een klassieker kunnen zijn, nu niet meer dan 6/10.

  als reactie op de film Mongol

 • Vanavond voor de derde of vierde keer gezien en blijft een geweldige film! Fantastische hoofdrollen voor Hoffman en Cruise. Waarschijnlijk over een paar jaar weer kijken, en een paar jaar daarna weer en een paar jaar daarna.....

  als reactie op de film Rain Man

 • [quote=Tarkus]Ik was er een beetje bang voor of dit wel een goede film zou zijn, maar al bij al valt ie nog best mee. Borsato is natuurlijk geen rasacteur, en dat merk je ook, maar gelukkig zijn er wel enkele goede acteurs aanwezig in de cast. Maar het meeste indruk maakte toch het kleine, ontvoerde jongetje, waar het in de film allemaal een beetje om draait. Verder heeft de film wel vaart genoeg zodat je zeker geen saai verhaal krijgt. Misschien met een andere hoofdacteur had de film hoger kunnen scoren, maar ben toch nog best tevreden.[/quote] Daar ben ik het helemaal mee eens. Borsato kan gewoon niet acteren, maar het verhaal zelf zat wat mij betreft goed in elkaar en is best wel geloofwaardig.

  als reactie op de film Wit licht

 • [quote=LuCos]Op de een of andere manier kan ik deze film maar niet afkijken. Telkens wanneer ik de film opzet word ik na 20 minuten uit de film gehaald. Ik weet niet zeker hoe dit komt, misschien dat ik het totaal niet interessant vind. Misschien moet ik maar eens niet meer tegen die drempel aan hikken maar er in een keer over heen gaan.. Maarja...[/quote] Had precies hetzefde. Heb de film dan ook in 3 etappes gezien. Ben een fan van dit genre, maar vond deze film dus echt helemaal niks. Denk dat ongeveer de helft van alle scenes gewoon kanttekeningen bij te plaatsen waren. Gemiste kans deze film 4/10

  als reactie op de film Kingdom of Heaven

 • Leuke documantaire, maar toch net iets minder als zijn voorganger March of the Penguins.

  als reactie op de film Arctic Tale

 • Blijf het niks vinden die films van Narnia. Deze keer iets minder onzinscenes dan in deel 1, maar ook meteen een stuk minder humor. Wel betere actiescenes, maar het blijft een kinderfilm in mijn ogen. Trouwens ook lekker gejat van Lord of the Rings met de bomen en het water :N (4/10)

  als reactie op de film The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

 • Erg boeiende en ontroerende film die in mijn ogen zeker niet te lang duurt. [spoiler]Alleen het einde kwam in mijn ogen uit het niets, terwijl je juist wilde weten hoe het met hen zou gaan aflopen. Hierdoor bleef je toch met een beetje leeg gevoel achter.[/spoiler]. Vanwege dit laatste toch een puntje eraf, maar nog steeds een zeer mooie film en aanrader (8/10).

  als reactie op de film Dare mo shiranai

 • Geef mij maar Spring, Summer, Autumn, Winter....and Spring, duidelijk een basis voor deze film geweest. Vond deze toch iets te pervert...

  als reactie op de film The Bow (Hwal)

 • Redelijke film. Goed verhaal en prima actiescenes, maar die Goran Visnjic is toch echt totaal verkeerd gecast als Spartacus. Was het minst gespierd van alle gladiatoren en kan totaal niet acteren. Neem een voorbeeld aan de film 300, waar de acteurs een stuk beter gecast zijn. Overigens ook nog eens de verkeerde trailer door RTL7, namelijk die van de tv-serie Spartacus: Blood and Sand. Zat toch een stuk meer bloed in....

  als reactie op de film Spartacus

 • Fantastisch geacteerd door Jamie Foxx! Die oscar voor beste acteur was dan ook dik verdiend. Rest van de film zat ook goed in elkaar, waarbij ook de slechte kanten van Ray Charles niet onderbelicht bleven. Heerlijke muziek en sfeer natuurlijk ook T+)

  als reactie op de film Ray

 • Zeer matige film en veruit de slechtste van de drie delen. Film zit boordevol onzinscenes met als dieptepunt die turnscene. Erg jammer en had zeker beter verwacht van Spielberg. Enige positieve puntje waren de uitstekende special effects.

  als reactie op de film The Lost World: Jurassic Park

 • [quote=SunChaser]Deze hoort niet in de FT250. Het is een miniserie, geen film.[/quote] En daarom geef je de 'mini-serie' maar snel een 1 als cijfer omdat je je zin niet krijgt. Beetje zielig :X OT: Beste oorlogs mini-serie ooit gemaakt, een dikke 10 verdiend ie :W

  als reactie op

 • Mooie tijd idd om deze film op tv uit te zenden O+ Verder best aardige film die een redelijk realistisch beeld geeft van wat er allemaal kan gebeuren bij een uitbraak van een virus. Wel jammer van enkele details die niet helemaal kloppen, maar goed... het gaat dan ook om details ==> 7/10

  als reactie op de film Pandemic

 • [quote=CASINO]ze waren bezig met deel 4.. maar volgens mij komt die niet meer.. omdat er iemand is overleden die aan de film werkte ofzo... mja hoop dat hij toch wordt hervat! [/quote] Opgegeten door een Dino of wat? :P OT: Prima film weer met voldoende spanning en sensatie. Wel minder dan deel 1, maar prima te doen verder.

  als reactie op de film Jurassic Park III

 • Bijzondere film. Iedereen die houdt van films waar je 10 minuten na de film nog stil van bent, die moet deze zeker een keer kijken. Naast Daniel Day-Lewis en Pete Postlethwaite vond ik ook vooral de rol van de IRA-terrorist Joe McAndrew (gespeeld door Don Baker) erg goed. Jammer dat hij nooit echt is doorgebroken als acteur.

  als reactie op de film In the Name of the Father

 • Erg saaie film die mij eigenlijk geen moment heeft kunnen boeien. En om dan voor 'babyface' Matt Damon te kiezen als hoofdrolspeler, daar snap ik niks van.

  als reactie op de film The Good Shepherd

 • Goede actiefilm met een uitstekende cast. Ook zijn de actiescenes op een bijzondere manier gefilmd (schokkerig en met veel kleur). Is weer eens iets anders, ook al waren niet alle actiescenes even realistisch. Verder ook een goede en verrassende verhaallijn.

  als reactie op de film Man on Fire

 • Prachtige film die heel goed het leven weergeeft in de favela's. Ook erg goed gefilmd, vaak het gevoel alsof je direct bij de actie betrokken bent door schokkerige camera en door vanuit een goede positie te filmen. Een absolute aanrader!

  als reactie op de film City of God

 • Prima special effects en spannend tot het einde.

  als reactie op de film Underworld: Evolution

 • Erg mooie dramafilm die ontroerd, maar toch ook een 'feel good' gevoel geeft. Prima cast ook met maar liefst 2 oscarnominaties. Een aanradertje dus.

  als reactie op de film In America

 • Goede film met erg leuke humor. Ook Hitler wordt fantastisch nagedaan met zijn manier van doen en laten. Daarnaast ontzettend veel symboliek in deze film terug te vinden.

  als reactie op de film The Great Dictator

 • Blijft gewoon echt een klassieker. Tuurlijk is het een feit dat een haai nooit zomaar een boot achtervolgd en aanvalt. Daarnaast ziet de witte haai vooral bij de eindscenes er niet super realistisch uit, maar zeker voor die tijd vond ik de special effects prima. Rest van het verhaal was ontzettend spannend en uitstekend uitgewerkt T+)

  als reactie op de film Jaws

 • [quote=jazzthieve]Pssst...ik zal je een geheim vertellen...niet doorvertellen eh: HET IS EEN FILM. Je moet het niet al te letterlijk nemen. Jij bent waarschijnlijk zo iemand die bv Star Wars slecht vind omdat geluid in de ruimte niet kan. Saaie mensen met weinig fantasie zijn dat meestal.[/quote] En jij bent iemand die nog steeds geloofd dat ie al 3 keer ontvoerd is door Aliens O+:E Als ik jou commentaren op anderen zo eens nalees voel je je volgens mij nogal vaak aangevallen. Schijnbaar kun je er niet zo goed tegen dat niet iedereen jouw mening deelt, maar kom dan met goede argumenten:| Met drogredenen als 'jij bent waarschijnlijk ook zo iemand' zal je ver komen in het leven... B-)

  als reactie op de film The Terminal

 • Mooie klassieke film die na dit origineel nog een aantal keer verfilmd is. Prima acteurs en de welbekende mooie Hollywoodmuziek maken deze film tot een aanrader. Verhaal zat ook erg goed in elkaar en laat goed zien hoe het er toen (en eigenlijk ook nu nog) aan toe gaat in Hollywood.

  als reactie op de film A Star Is Born

 • Vandaag in de bios gezien op de premieredag. Zeer goede film met vooral schitterende special effects. Een absolute must see voor in de bioscoop, die thuis op de bank al een stuk minder zal overkomen. Verhaal is deze keer ook niet flinterdun, je moet af en toe zelfs goed opletten om erbij te blijven (heden vs. toekomst). Een aanrader dus.... (9/10)

  als reactie op de film Star Trek

 • Eén van de mindere delen. Vooral bedoelt om de verplichte lovescenes in de serie te gooien. Verder wel weer goede special effects bij de actiescenes.

  als reactie op de film Star Wars: Episode II - Attack of the Clones

 • Prima film met erg goede special effects en veel actiescenes.

  als reactie op de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

 • Blijft toch wel een leuke film om te zien met prima special effects. Ook goed geacteerd door Tommy Lee Jones en Will Smith.

  als reactie op de film Men in Black

 • Goede film met prima acteurs (vooral die legendarische mondtrekjes van die ene boer :E). Verhaal zit ook erg goed in elkaar met een goede afwisseling in actie, drama en humor. Was wel blij dat ik de film in twee keer heb gekeken en niet in een keer, film duurde gewoon echt te lang.

  als reactie op de film Shichinin no samurai

 • [quote=EpicMovies]heb de eerste 3 gezien, maar 4,5 en 6 niet!! Eigenlijk kijk ik geen films die meer dan 30 jaar terug zijn gemaakt!! Want zoals je ziet zijn die film vergeleken met wat je nu gewend bent heel erg bagger!! natuurlijk zijn er uitzonderingen!! maar ik kijk deze SW4, omdat ik wel wil weten hoe het verder met het verhaal afloopt na SW3! Maar ik zie wel of ik m blijf kijken vanavond, of dat ik afhaak door de ''coole special effects'':P[/quote] Misschien had je een andere volgorde moeten overwegen: 4,5,6,1,2,3 of 4,5,1,2,3,6 bijvoorbeeld. Dan kom je niet van een koude kermis thuis qua special effects.

  als reactie op de film Star Wars: Episode IV - A New Hope

 • Mooi waargebeurd drama met goede acteurs (beide genomineerd voor een oscar), mooie kostuums en bijzondere filmsettings. Nadeel is en blijft toch wel de lengte (bijna 2,5 uur) waardoor de film door gebrek aan actie af en toe saai wordt. Toch ook wel jammer dat het einde van de film al meteen wordt verklapt bij de beginscene.

  als reactie op de film Becket

 • Verrassend goede film. Goede verhaallijn (spanning, actie, drama, romantiek), prima acteurs, oké special effects, alles eigenlijk erg positief. Een absolute must-see voor elke Sci-fi liefhebber :W

  als reactie op de film Serenity

 • Goede film, maar viel me toch ook lichtelijk een klein beetje tegen. De verhaallijn zit goed in elkaar met een verrassend einde, maar de acteurs (op Bogart na) konden me toch niet helemaal imponeren ==> 7/10

  als reactie op de film Casablanca

 • [quote=Eerlijk] Toch had het 'iets' niet. Wat dat iets is weet ik zelf ook niet, maar je blijft als kijker toch met een wat loos gevoel achter.[/quote] Precies datzelfde had ik dus ook aan het eind van de film. En als ik dat probeer te analyseren dan heb ik het idee dat de meeste scenes in de film het gewoon allemaal net niet hadden: [spoiler] Al die Jackie Chan-moves komen gewoon niet over, soms worden de verkeerde stukken uitgelicht (zoals bijv de reis naar Philly die 10 min duurt), halverwege de film toen de eerste maffiabaas werd gedood had je eigenlijk gehoopt dat dit de eindscene was, de tweede belangrijkste scene toen hij zijn broer doodde was een anticlimax (hij zoekt even rustig de goede sleutel uit op dat moment, wat een onzin), in mijn ogen niet noodzakelijk naakt (is natuurlijk niet erg, maar paste naar mijn mening niet helamaal) etc. [/spoiler] Aangezien de film het dus net niet heeft krijgt de film dus ook geen voldoende ==> 4/10

  als reactie op de film A History of Violence