mnsz Avatar

mnsz

Laatste reviews

The Fast and the Furious(2001)

"...Muwhahahahha ''kan je deze film ook kijken?'' Sorry dat vond ik echt lachwekkend. Maar dan even terug op de film: voordat ik m had gezien had ik..."

Mijn kleine broer is een hondje(2004)

"...Hahaha mijn broertje (4) en zusje (6) en ik (omdat ik me verveelde) zaten deze film te kijken, en ze vonden m . nog niet een beetje, maar mijn..."

Bad Boys II(2003)

"...Als ik jullie zo allemaal dingen hoor zeggen/typen, dan ben ik er wel mee eens. t is ook wel zo'n doorsnee actiefilm, alleen het is wel gewoon een..."

Teaching Mrs. Tingle(1999)

"...Ik heb m nog niet gezien, alleen er staat bij een zo'n reactie dat er misschien iets is met die mrs. Tingle? Is zij n psychopaat ofzo? En oohja, is t..."

The Wedding Planner(2001)

"...Ik heb deze film een keer gezien, en voor mij was dat best wel genoeg. Of misschien een keer teveel? Ik bedoel, goed als je er goede herinneringen aan..."

Laatste reacties

"...Omdat dit gewoon de váágste horrorfilm is die ik ken. Ik was wel echt geschrokken, hij is niet voorspelbaar vandaar. Maar ik snap niet hoe die gast het ene moment nog nomaal is en het andere moment mensen vermoordt. Maar dat zal wel gewoon gebeurd zi......"
Session 9
"...[quote=Ravaged]Of gewoon veel meiden op FT.[/quote] Of die film is gewoon leuk...."
The Princess Diaries
"...Ik ken m niet... lijkt deze niet een beetje op the Mummy?..."
The Librarian: Return to King Solomon's Mines
"...Serieus, bij de meeste films kan ik wel iets inschatten ofzo, maar bij deze film heb k echt géén idee. lijkt me echt [b]vaag[/b]. De geheimen van de YaYa's... lijkt echt op zo'n samenzwering van aliens ofzoiets...."
Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood
"...Echt een geweeeeeeldige film, ik heb m zeker 10 keer bekeken! Johnny in een piratenkostuum... Ik dacht eerst dat het er echt nep uit zou zien, maar omdat hij ook dreadlocks heeft ziet het er echt geweldig uit. Ik ga nou sbs 6 pakken haha...."
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

laatste ratings

mnsz heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mnsz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.