GTR Avatar

GTR

Laatste reviews

Hide and Seek(2005)

"...Ja ik heb hem ook gezien. Boeide me voor geen meter. Hoewel ik Robert een vette acteur vind gaan zijn laatste films idd heel erg berg afwaarts. deze..."

Laatste reacties

"...Dat betekent dus dat hij wel goed heeft opgelet. [spoiler]Zijn buik werd opengesneden en hij werd wakker en toen rende hij met opengesneden buik weg, beetje ongeloofwaardig. Maar het klopt dus wel dat het al opengesneden was.[/spoiler]..."
The Island
"...Nou, ik heb hem ook gezien gisteravond. Het begon ongelofelijk goed! Snelle start vol actie. Ik heb zeker de eerste uur niet weggekeken! Je kan gewoon niet even op je horloge kijken of er gebeurt alweer iets. Mooi gedaan. [spoiler]De scene in de......"
War of the Worlds
"...Wow! indrukwekkende trailer zeg! Special effects zien er echt mooi uit! Misschien is het verhaal niet zo denderend, maar de specials zijn ongelofelijk mooi!..."
Stealth trailer
"...Ligt niet aan jou! Ik zag haar en dacht 'damn wat een lekker wijf!' blijkt gewoon dat die lekkere wijf weer sharon stone is! :E..."
Eerste beeld Basic Instinct 2
"...Nou nou, spiderman watch your back?! Dacht het niet. Ik ben sowieso nooit een fan van Batman geweest en zal ik ook nooit worden. Maar goed, dat ben ik maar. Een batman film zal een spiderman film moeilijk kunnen overtreffen denk ik toch echt! Batman......"
Nieuwe beelden Batman Begins

laatste ratings

GTR heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

GTR heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.