Hide and Seek

Hide and Seek (2005)

Come out come out whatever you are

Reviews (3)

GTR

Avatar

Ja ik heb hem ook gezien. Boeide me voor geen meter. Hoewel ik Robert een vette acteur vind gaan zijn laatste films idd heel erg berg afwaarts.
deze film zoog ook! eerste helft ging nog wel, maar de 2de helft viel ik gewoon bijna in slaap. Echt zonde en jammer van deze film. Had er nog wel wat van verwacht.

Owja en Dakota kwam erg geloofwaardig over, op een gegeven moment wou ik haar echt een klap verkopen, rotkind! :P

Soapy

Avatar

Gisteren avond geweest....begon vrij redelijk, maar sjees wat zakt deze film eigenlijk snel in zeg. Niks geen uitwerking van de characters en er word heel snel door het verhaal "geblazen".
Het verhaal is niet orgineel, maar had naar mijn smaak nog wel meer uitgehaald kunnen worden.
Over het acteer werk ben ik dan weer wel tevreden, DeNiro is altijd wel ok, Dakota Fanning is echt een toppertje voor de toekomst en ja Famke is gewoon onze enige trots op het moment. ( Alhoewel Rutger Hauer ook wel weer wat leuks gaat doen binnenkort vermoed ik :P )

Dus mijn mening over deze film is niet meer dan een 6+. De film word staande gehouden door een redelijk leuk eerste uur en meer dan ok acteer werk, maar helaas stort na dat uur de film gigantisch inelkaar.

Groetjes allemaal :E

Psycho-M

Avatar

Het is toch de bedoeling dat je een reactie geeft over de film of niet?
Jammer dat sommige mensen dit nog steeds niet kunnen!
Als je niet op een fatsoenlijke manier een reactie kunt geven, blijf dan hier weg. Ga dan lekker op CU2 of een andere breezer site rondhangen...

En weer back ontopic:
Ik heb al diverse niet echt positieve reacties gehoord over deze film. Ik heb hem zelf nog niet gezien, maar dat komt nog wel. Ik zou er echter niet voor naar de bios gaan.