Soapy Avatar

Soapy

Laatste reviews

Fun with Dick and Jane(2005)

"...Wat een matige tot erg slechte film zeg!! De eerste film, waarbij ik voortijdig weg ben gegaan! Jammer.... Jim Carrey kan mij normaal altijd wel..."

Hide and Seek(2005)

"...Gisteren avond geweest....begon vrij redelijk, maar sjees wat zakt deze film eigenlijk snel in zeg. Niks geen uitwerking van de characters en er word..."

Resident Evil: Apocalypse(2004)

"...Leuke film moet ik zeggen, weer zo een die mij niet tegen viel. Of dat kwam door de bier vooraf daar ben ik nog niet overuit, maar dat zie ik wel als..."

National Treasure(2004)

"...Ik vond de film wel ok. Het is niet een vernieuwde film, maar vond de opzet wel ok. Opzich een redelijk goede vaart in de film, leuke dialogen en..."

The Forgotten(2004)

"...Let alsje een beetje op de Spoilers Hyperboy !! Ben gisteren naar deze film geweest en moet zeggen dat deze mij niet tegen viel. Het een beetje..."

Laatste reacties

"...WAAAAAT :'( T*ring dat meen je niet zeg.......ongelofelijk zonde. 28 jaar, heel, héél veel belovend acteur. Ongelofelijk wat die troep toch allemaal met een mens kan doen... RIP......."
Heath Ledger overleden
"...Inderdaad, ken haar enkel vanuit Charmed. Wat background: [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Rose_McGowan#TV] Rose[/url]..."
Problemen voor Barbarella
"...Gisterenavond gezien en ik moet zeggen, de recensie is eigenlijk voor 99% zoals ik de film beleefd en gezien heb. De constant gardener is net een sterretje beter, maar qua feeling en hardheid is BD wel ontzettend goed en naar mijn smaak ongeevenaard......"
Blood Diamond
"...[quote=geertvdheide]Klinkt als niks nieuws onder de zon. Beetje standaard western-verhaaltje. Maar wie weet wordt het nog wat. Zal gaan afhangen van regie, acteerwerk, vertelstijl en sfeer denk ik. De acteurs die hier genoemd worden zijn in elk geval......"
Harris en Mortensen in western
"...[quote=Darthmar]Wil je aub geen fantasy met scifi vergelijken Ik vond ze allebei meesterlijk. Star Wars redefinieerde scifi Lord Of The Rings blies leven in de fantasyfilms. 2 hele verschillende catogorieen[/quote] Dank u!! T+)..."
Clerks II

laatste ratings

Soapy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Soapy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.