The Forgotten (2004)

On September 24th everything you've experienced, everything you've known, never happened.

Reviews (4)

Olrik

Avatar

Het verhaal van The Forgotten spreekt me enorm aan en het ligt absoluut niet aan het feit dat Juliana Moore de hoofdrol in deze film speelt, maar de film stelde me in het geheel redelijk teleur.
De film bevat heel veel mysterie en heeft onverwachte wendingen ( niet altijd goed in deze film ), maar het einde blijft me maar dwars zitten dat zo slecht is uitgewerkt en waar blijkbaar helemaal geen tijd voor genomen is om een waardig einde te bedenken dat niet de hele film in een klap verpest.
Ook ergerde ik me aan sommige personages in de film die best wel onnozel en verward overkwamen.

5,5 / 10

DVD-maniac

Avatar

Vind dit in ieder geval absoluut geen horror zoals de omschrijving zegt maar echt een sf-thriller. Vond deze film erg spannend en lekker mysterieus. Geen voorspelbare elementen wat deze film zo spannend maakt. Maar vond, zoals eerder gezegd, dat wegzuigen van die mensen door de aliens nogal vaag. Word geen duidelijkheid gegeven over waar ze naartoe zijn en ook aan het eind van de film hoor je er niets meer over. En dat vind ik wel jammer. Daardoor toch maar een [rating 3]

Soapy

Avatar

Let alsje een beetje op de Spoilers Hyperboy !!

Ben gisteren naar deze film geweest en moet zeggen dat deze mij niet tegen viel. Het een beetje x-filesachtige aanvoelen vond ik wel erg leuk moet ik zeggen. Vond het een beetje een mix tussen A Beautiful Mind en The X-Files. Wat ik ook wel eens leuk vond dat het weer niets een een SFX film was, maar meer een suggestie tot met wat leuke effecten.
Vermaakelijke film en zeker weten de moeite waard. Misschien niet een klassieker, maar waarom zou ook elke film dat moeten zijn he ??

3,5 uit 5 Van Soapy's ZeepLijst :Y

hyperboy

Avatar

Ja wat moet je met deze film is bij lange na niet zo goed als bovenstaande reacties doen beloven. Het eerste uur is nog goed maar dan opeens worden mensen de lucht ingezogen. Ook word niet goed uitgelegt wie de kinderen nu ontvoerden, zijn het aliens? Met deze film had men veel meer kunnen doen en dan was het cijfer veel hoger uitgevallen. Conclusie: een leuke film die het kijken waard maar zeker het nivo van de 6th sense haalt over en uit