Psycho-M Avatar

Psycho-M

Laatste reviews

Arrival(2016)

"...Dennis Villeneuve weet een sterke hedendaagse Close Encounters voor te schotelen..."

Angels & Demons(2009)

"...Angels & Demons vond ik zeker beter dan de Da Vinci Code. Al was het alleen al om het betere kapsel waarmee Tom Hanks mocht rondrennen. Rome en..."

Donnie Darko(2001)

"...Leuk die reacties van 'ik snap er geen hol van'. En die robbieraider heeft de film al helemaal niet begrepen, geloof ik. Er zijn genoeg sites op..."

Sin City(2005)

"...Geen verhaal en geen actie gezien? Dan heb je zeker deze Sin city gekeken: Iets anders kan ik me niet voorstellen. Je hoeft de film niet goed..."

Hide and Seek(2005)

"...Het is toch de bedoeling dat je een reactie geeft over de film of niet? Jammer dat sommige mensen dit nog steeds niet kunnen! Als je niet op een..."

Laatste reacties

"...Zo een verzet tegen films, die vervolgens ook niet gedraaid worden. Ze zouden zich beter eens kunnen verzetten tegen die oranje president van hun en zorgen dat die gecanceld wordt ;)..."
Protest in Amerika tegen 'Kindergarten Cop' met Arnold Schwarzenegger
"...Dit ziet er wel grappig uit. Mijn interesse is gewekt...."
Tieners onder invloed en duistere praktijken in geniale trailer 'Get Duked!'
"...Heerlijke film Falling Down. Vooral als hij zijn ontbijtje gaat halen...."
Nu in de bios 'Unhinged': 5 films over verkeersagressie die uitloopt op leven en dood
"...Zag de trailer gisteren voorbij komen op social media. Mijn hemel wat ziet dit er slecht uit. Dacht even dat dit een VOD was of direct naar een streamingdienst zou gaan, maar er blijkt daadwerkelijk een bioscoop release aan te komen. Nee, dit gaat h......"
Transformers-babe Megan Fox is terug in trailer 'Rogue'
"...Hoeveel leed kan een mens meemaken/verdragen? John Travolta heeft al aardig wat ellende voor zijn kiezen gekregen zeg. Heftig. Zeer triest van Kelly Preston. Kanker blijft een hele nare ziekte. ..."
Actrice Kelly Preston (57) overleden

laatste ratings

watchlist

Psycho-M heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.