Psycho-M Avatar

Psycho-M

Laatste reviews

Arrival(2016)

"...Dennis Villeneuve weet een sterke hedendaagse Close Encounters voor te schotelen..."

Angels & Demons(2009)

"...Angels & Demons vond ik zeker beter dan de Da Vinci Code. Al was het alleen al om het betere kapsel waarmee Tom Hanks mocht rondrennen. Rome en..."

Donnie Darko(2001)

"...Leuk die reacties van 'ik snap er geen hol van'. En die robbieraider heeft de film al helemaal niet begrepen, geloof ik. Er zijn genoeg sites op..."

Sin City(2005)

"...Geen verhaal en geen actie gezien? Dan heb je zeker deze Sin city gekeken: Iets anders kan ik me niet voorstellen. Je hoeft de film niet goed..."

Hide and Seek(2005)

"...Het is toch de bedoeling dat je een reactie geeft over de film of niet? Jammer dat sommige mensen dit nog steeds niet kunnen! Als je niet op een..."

Laatste reacties

"...@Rich Art dat dacht ik ook. Toentertijd was het volgens mij: When the production started in 2000 with Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Radcliffe earned “$145,000. (bron: https://www.projectcasting.com/news/daniel-radcliffe-net-worth) Met de......"
Daniel Radcliffe verdiende ontzettend veel geld aan de 'Harry Potter'-films
"...Ik zie al een heleboel goede suggesties. Die ik ook wel zou willen zien. Heavy Rain werd ook al genoemd, maar ik zie nog niet Fahrenheit. Een game die sowieso erg filmisch van opzet is. Wie weet komt er nog een tijd dat Marvel films niet meer interes......"
Filmcafé: Van welke game zou je graag een film zien?
"...Ik kan me vergissen, maar Luca is nog niet uitgebracht. Kan me wel voorstellen dat medewerkers iets van een bonus of iets dergelijks krijgen als een film meer dan een x bedrag heeft opgeleverd en dat ze daarom er niet zo blij mee zijn. Maar uiteindel......"
Pixar-medewerkers behoorlijk gedemoraliseerd door releases op Disney+
"...Ik zou denken dat de meeste mensen de film inmiddels wel al hebben gezien. Tenzij je überhaupt niet van plan was de film te kijken. ..."
Eindelijk weten we wanneer 'Wonder Woman 1984' in Nederland te zien is
"...[quote]Hopelijk leren we komende aflevering meer over Wanda en waarom ze de Scarlet Witch is.[/quote] Uhm aflevering 9 was de laatste aflevering. Als we al meer te weten gaan komen over Wanda/Scarlet Witch dan zal dat in de nieuwe Spiderman en/of ni......"
'WandaVision': Waarom krijgt Wanda ineens de naam Scarlet Witch?

laatste ratings

watchlist

Psycho-M heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.