Psycho-M Avatar

Psycho-M

Laatste reviews

Arrival(2016)

"...Dennis Villeneuve weet een sterke hedendaagse Close Encounters voor te schotelen..."

Angels & Demons(2009)

"...Angels & Demons vond ik zeker beter dan de Da Vinci Code. Al was het alleen al om het betere kapsel waarmee Tom Hanks mocht rondrennen. Rome en..."

Donnie Darko(2001)

"...Leuk die reacties van 'ik snap er geen hol van'. En die robbieraider heeft de film al helemaal niet begrepen, geloof ik. Er zijn genoeg sites op..."

Sin City(2005)

"...Geen verhaal en geen actie gezien? Dan heb je zeker deze Sin city gekeken: Iets anders kan ik me niet voorstellen. Je hoeft de film niet goed..."

Hide and Seek(2005)

"...Het is toch de bedoeling dat je een reactie geeft over de film of niet? Jammer dat sommige mensen dit nog steeds niet kunnen! Als je niet op een..."

Laatste reacties

"...@centr1no: dit lijkt me toch heel duidelijk Er staat letterlijk 'Bekijk voor € 0,00 met Prime' maar een paar centimeter verder 'Huren voor HD €4,99. Wat is het nou? Met andere woorden, als je een prime abonnement hebt kun je die film gratis kijken......."
Amazon Prime Video voegde meer dan 60 nieuwe films toe
"...WW84 was gewoon geen goede film. De eerste was leuk, de tweede wist datzelfde niveau bij lange na niet te halen. Er is gewoon veel mis met het plot. En dat er ophef over zou komen hadden ze toch zeker zelf ook wel kunnen bedenken. Maar dat is wellich......"
'Wonder Woman 1984' behoudt koppositie en Patty Jenkins lacht controverse weg
"...@Sunchaser: Op HBO Max en in de bios..."
Gerucht: Titel 'Deadpool 3' bekend en speelt zich af in het MCU
"..."Depp’s attorney on Monday called the ruling “perverse” and promised an appeal." Dit is nog niet voorbij. Als je de artikelen leest over Depp en Heard en de audio opnames etc. Dan kan ik maar 1 conclusie trekken. Die Heard scoort hoog op de crazy-......"
"De carrière van Johnny Depp in Hollywood lijkt definitief voorbij"
"...Als ik deze trailer zie dan vraag ik me toch echt af waarom we in Nederland geen release hebben gehad van White Snake. Die ziet er naar mijn idee toch iets beter uit en had ik graag in de bios gezien...."
Prachtige eerste trailer van 'Raya and the Last Dragon'

laatste ratings

watchlist

Psycho-M heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.