Psycho-M Avatar

Psycho-M

Laatste reviews

Arrival(2016)

"...Dennis Villeneuve weet een sterke hedendaagse Close Encounters voor te schotelen..."

Angels & Demons(2009)

"...Angels & Demons vond ik zeker beter dan de Da Vinci Code. Al was het alleen al om het betere kapsel waarmee Tom Hanks mocht rondrennen. Rome en..."

Donnie Darko(2001)

"...Leuk die reacties van 'ik snap er geen hol van'. En die robbieraider heeft de film al helemaal niet begrepen, geloof ik. Er zijn genoeg sites op..."

Sin City(2005)

"...Geen verhaal en geen actie gezien? Dan heb je zeker deze Sin city gekeken: Iets anders kan ik me niet voorstellen. Je hoeft de film niet goed..."

Hide and Seek(2005)

"...Het is toch de bedoeling dat je een reactie geeft over de film of niet? Jammer dat sommige mensen dit nog steeds niet kunnen! Als je niet op een..."

Laatste reacties

"...Prachtige tekeningen hoor, maar wat mij betreft een onnodige remake. Het is niet te bevatten dat deze versie van de Lion King al 1,6 miljard heeft opgebracht. ..."
Schitterende concept art Disney's 'The Lion King'
"...Jullie hebben gelijk heren. The Lighthouse komt inderdaad pas in februari hier in de bios. Wel jammer dat dat pas zo laat is..."
Bioscooptips voor dit Halloween-seizoen!
"...Ready or not lijkt me een heerlijke zwartgallige horror komedie. Ik mis wel The Lighthouse die misschien meer thriller dan horror is, maar die zeer positief ontvangen wordt. Ik mis ook Zombieland Double Tap in de lijst. De eerste Zombieland was een r......"
Bioscooptips voor dit Halloween-seizoen!
"...Blijkbaar is er al een regisseur aangesteld. Margot Robbie heeft nog niet gezegd dat ze de titelrol op zich gaat nemen. Ze wil eerst een uitgewerkt script zien. "After working together on Dreamland, Margot Robbie has tapped Miles Joris-Peyrafitte to......"
Wordt sexy Margot Robbie de nieuwe Tank Girl?
"...Tank Girl is een cultfilm pur sang. Daar moet je niet een remake van gaan maken. Ook al zie ik Margot Robbie graag op het witte doek verschijnen...."
Wordt sexy Margot Robbie de nieuwe Tank Girl?

laatste ratings

watchlist

Psycho-M heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.