Psycho-M Avatar

Psycho-M

Laatste reviews

Arrival(2016)

"...Dennis Villeneuve weet een sterke hedendaagse Close Encounters voor te schotelen..."

Angels & Demons(2009)

"...Angels & Demons vond ik zeker beter dan de Da Vinci Code. Al was het alleen al om het betere kapsel waarmee Tom Hanks mocht rondrennen. Rome en..."

Donnie Darko(2001)

"...Leuk die reacties van 'ik snap er geen hol van'. En die robbieraider heeft de film al helemaal niet begrepen, geloof ik. Er zijn genoeg sites op..."

Sin City(2005)

"...Geen verhaal en geen actie gezien? Dan heb je zeker deze Sin city gekeken: Iets anders kan ik me niet voorstellen. Je hoeft de film niet goed..."

Hide and Seek(2005)

"...Het is toch de bedoeling dat je een reactie geeft over de film of niet? Jammer dat sommige mensen dit nog steeds niet kunnen! Als je niet op een..."

Laatste reacties

"...Ik was een klein basketballertje en de Lakers met Magic Johnson waren mijn team. Showtime basketbal in LaLaLand. Toen ik 17 was, kwam er een 18 jarig jongetje rechtstreeks uit zijn high school naar de NBA, naar mijn Lakers. Wat heb ik van zijn spel g......"
NBA-legende en Oscarwinnaar Kobe Bryant dood na helikoptercrash
"...Tja en dan gaan ze weer een marathon de bioscoop injagen, zodat deel 1 ook weer in de bios te zien zal zijn en daarmee Avengers weer voorbij gaat en opnieuw de best verdienende film aan de boxoffice wordt...."
Niemand heeft zin in 'Avatar 2'
"...Met Screamqueeen Danielle Harris niet te vergeten. Maar goed, ziet er uit als een straight to dvd/vod. ..."
Trailer griezelfilm 'Camp Cold Brook' van o.a. 'Gremlins'-regisseur Joe Dante
"...DogPound New York is toch wel zeer geliefd bij de celebs. Nederlands topmodel Romee Strijd komt er ook regelmatig https://www.youtube.com/watch?v=Bsn6L1A6tIk Die zie ik toch liever dan Yahya ;-)..."
Voorbereidingen 'The Matrix 4' in volle gang!
"...Ik denk dat je deze morgen beter een artikel had kunnen schrijven over de Golden Globes van afgelopen nacht dan het zoveelste nietszeggende Marvel artikeltje...."
De slechtste Marvel-films volgens de IMDb en Rotten Tomatoes

laatste ratings

watchlist

Psycho-M heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.