Psycho-M Avatar

Psycho-M

reacties

  • Dit film van de dag en dan hoor je ook vandaag in de media dat Owen Wilson in het ziekenhuis is opgenomen. Naar verluidt betrof het een zelfmoordpoging. (Pillenoverdosis en doorgesneden polsen) Hij werd gevonden door zijn broer Andrew.

    als reactie op de film Starsky & Hutch

  • Sterke maatschappij kritische film van Park. Misschien de minste van zijn wraaktrilogie, maar nog steeds erg goed.

    als reactie op de film Boksuneun naui geot

  • [quote=SunChaser]Hou best van tijdreisfilms zoals Frequency of Butterfly Effect.[/quote] Dat zijn ook films waarbij het hele gebeuren zo'n beetje haarfijn wordt uitgelegd. Lekker makkelijk, hoef je zelf niet zo na te denken..... :X

    als reactie op de film Donnie Darko

  • De verwachtingen waren huizenhoog gespannen maar het hoge woord kan er uit: Kong ís king! Het Parool: "King Kong biedt denderend amusement met een lach en een traan en heeft alles in zich om opnieuw een fenomeen te worden. " De Volkskrant: "King Kong is blockbuster, B-film, noodlotsdrama en een ouderwetse, epische avonturenfilm ineen; alles is groot en groots" In 134 zalen

    als reactie op de film King Kong

  • [quote=Roy1978]Dopehead of niet... Eazy E hoefde zijn dingen niet te verzinnen waarover hij rapte, het was puur realiteit. Zonder NWA was Dr. Dre nergens. Trouwens... hij is door aids doodgegaan... niet door drugs. 1 van de beste rappers ooit! Hij heeft Compton bekendheid gegeven. De grondlegger van Ruthless Records waar ook Bone Thugs And Harmony bij zitten en MC Ren... [/quote] Tuurlijk heeft Dre geprofiteerd van zijn verkregen bekendheid van NWA. Maar dat hadden alle leden van NWA kunnen doen. En als Eazy wat slimmer was geweest dan had hij daar nu ook nog van kunnen profiteren. Dre heeft zijn eigen (uiterst) succesvolle stappen gezet. Don't player hate. [quote=Roy1978] Tupac heeft niets over zichzelf afgeroepen. Hij is officieel dood, maar ik zeg dat hij nog leeft. Just part of the plan, maar wel opvallend om te zien wie er allemaal verrijzen nu de Godfathers van Rap er niet meer zijn... [/quote] Nou ja, Tupac heeft heel wat mensen tegen zich opgezet (die je eigenlijk te vriend wilt houden). Niet slim van hem en zie het resultaat. Natuurlijk leeft hij nog, hij zit samen met Biggie, Aaliyah, Lisa Left Eye Lopes en soms zelfs met Elvis ergens op een eiland waar niemand komt cocktailtjes te drinken.......O+ En je moet niet vergeten dat elke generatie zijn grootheden kent.....

    als reactie op de film 8 Mile

  • [quote=Roy1978]Als gasten als Eazy E & Tupac Shakur er nog zouden zijn, zou Dr. Dre met zijn Eminem en 50 Cents NOOOOOOOIT zulke populariteit genieten...[/quote] Eazy E was een dopehead en heeft zichzelf naar de knoppen geholpen. Tupac heeft het geheel over zichzelf afgeroepen. Een van de meest overgewaardeerde artiesten allertijden die Tupac. On-topic: Met deze film bewijst Eminem dat hij niet eens geheel onverdienstelijk kan acteren. Aardige film, geen hoogvlieger, maar best onderhoudend.

    als reactie op de film 8 Mile

  • Het FT-cijfer op dit moment is volgens mij niet echt betrouwbaar (10 met 3 votes). Het kan best een leuke comedy zijn, maar waarschijnlijk met een overvloed aan flauwe grappen.

    als reactie op de film After School Special

  • Zeer goede film. Als je hem nog niet gezien hebt zeker kijken. En vooral niets lezen over deze film dat verneukt de beleving.

    als reactie op de film Memento

  • Sterke film. Een hele fijne asiamania dvd ook. Ik vind het cijfer van imdb wel iets te laag hoor.. Zeker een aanrader deze film.

    als reactie op de film PTU

  • Nog niet veel over gehoord. Klinkt best interessant. Iemand deze film al gezien? Zo ja, wat vond je ervan?

    als reactie op de film Stratosphere Girl

  • Nou nou, hier zitten we op te wachten. Een film met Ron 'de dikke dwerg' Jeremy.

    als reactie op de film Rock Hard

  • De links naar de diverse film filmsites staan er niet voor niets natuurlijk. Van imdb geplukt: Ubiquitous actress Paprika Steen makes an assured directing debut with this hard-hitting drama of a couple (Birkkjær and Gråbøl) attempting to cope (in very different ways) with the tragic loss of their teenage daughter, who has been killed by a drunk-driver (Mynster).

    als reactie op de film Lad de små børn

  • Volgens mij heeft die Stampuuuh muziek je geen goed gedaan hè!? Misschien heeft het toch iets aangetast.. Laat die opmerkingen toch achterwege. Ik vind het best dat je het een slechte film vindt, maar zeg dat op een iets genuanceerdere manier.

    als reactie op de film Undercover Brother

  • Bolo, ik ben benieuwd naar je recensie. Die asian cinema ligt me wel en deze film staat ook wel op mijn verlanglijstje en volgens mij niet ongegrond.

    als reactie op de film Dare mo shiranai

  • Wie heeft deze film al gezien? Ik ben zeer benieuwd naar deze film, maar helaas draait 'ie weer eens niet in Maastricht. Ik heb al zeer positieve recensies gelezen en het lijkt erop dat dit weer een meesterwerkje is van de asian cinema.

    als reactie op de film Dare mo shiranai

  • Hebben jullie al gekeken op IMDB? Op het moment dat ik dit bericht schrijf, heeft deze film al 13216 stemmen gekregen met een gemiddelde van 8,4!! Met andere woorden hij staat nu al in de IMDB top 250 op nummertje 96. Waarom kon deze film geen wereldwijde premiere krijgen!?

    als reactie op de film Sin City

  • In de USA zijn er al mensen die Sin City hebben mogen aanschouwen. Op het net kwam ik een wel heel positieve recensie tegen. Je kunt hem [url=http://www.juicycerebellum.com/200507.htm][u]hier[/u][/url] lezen

    als reactie op de film Sin City

  • Christina Milian een na-aapster? Zij was al eerder bezig met acteren dan Beyoncé. Veel zangers en zangeressen gaan ook het acteren proberen. Sommige lukt het, anderen moeten het gewoon bij zingen houden. Ik ben wel benieuwd naar deze film. John en Uma hebben een goede chemistry op het scherm.

    als reactie op de film Be Cool