Bud_Bud Avatar

Bud_Bud

Laatste reviews

Bud_Bud heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Rudebox]Nee, deze opmerking voegt wat toe aan dit filmpje }: Spike heeft duidelijk zijn sausje over dit filmpje heen gegooid. En ik vind Kanye nog niet eens heel slecht acteuren. Al is dit misschien omdat hij zichzelf speelt, zou kunnen.[/q......"
Bizar: We Were Once A Fairytale
"...Wat een gayfish...."
Bizar: We Were Once A Fairytale
"...Wat Lex betreft heb je gelijk Tim. Daar mogen ze ook wel wat verandering in brengen. Wie weet pakken ze het verhaal van Singers Superman op en gaan ze verder met wat op het eind duidelijk werd gemaakt.[spoiler]Lois' zoon is die van superman en gaan z......"
Nieuwe Superman film op losse schroeven
"...[quote=timdekw]Dat ben ik wel met je eens, hij is gewoon onverwoestbaar dus de spanning is ver te zoeken als er weer eens een slechterik (meestal Lex Luther) probeert om het tegen hem op te nemen. En dat de mensen niet zien dat Clarke eigenlijk Super......"
Nieuwe Superman film op losse schroeven
"...[quote=Otmeister]A-team moet vooral A-team blijven. Thuis in de jaren '80. Dat is nou net de kracht. Vroeger keek je er als klein jongetje naar. Spannend allemaal. Maar laat het dan ook vooral gewoon voor wat het is. Je kunt je vingers erop......"
The A-Team heeft een busje

laatste ratings

watchlist

Bud_Bud heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.