ikwilhet Avatar

ikwilhet

Laatste reviews

Step Up(2006)

"...Deze heb ik gezien in de sneakpreview in Leeuwarden. Een echte film voor 14 jarige meisjes. Synopsis: Vanaf minuut 1 een volslagen..."

Laatste reacties

"...Gaat dit dan niet over de film Good German Blood Diamonds, waar een foute duitser goede kwaliteit diamanten importeert uit Sierra Leone en deze verkoopt in Antwerpen ;) Met in de hoofdrollen Tampert en P. Diddy?..."
Eerste blik op Good German Blood Diamond
"...Allah-fans, dat is echt een slechte woordkeuze. Daniel Pearl werd vermoord door Pakistaanse moslim fundamentalisten. En nee ik ben geen moslim, maar een beetje nuance is nooit verkeerd...."
Dan is Daniel Pearl
"...Kritiek van links, kritiek van rechts, dus dan zal de film wel ergens in het midden zitten :) Er was ook kritiek op de inhoud, want behalve de gijzelingsactie zelf, schijnt er weinig waarheid te zitten in de rest van het verhaal. Das toch wel lull......"
Meer boze vingers naar Spielberg
"...Hmmm dacht altijd dat een albino een negroïde man of vrouw was met een blank gelaat, maar lees hier in het woordenboek: iemand met huid zonder pigmentkleur. In my mind was het meer een bleke Samuel L. Jackson ;) Mercapto: lezen dan, boek is al......"
Silas op set Da Vinci Code
"...[quote=(#25/7)]of de hemel inprijzen en nieuwe fans naar het boek/hoorspel brengen. (zoals bijv. ik die daar dus nooit van gehoort had) ik weet weinig tot niks van deze film af en wil dat zo houden tot ik em gezien heb :)[/quote] Ik heb hem wel......"
Nieuwe poster War of the Worlds

laatste ratings

ikwilhet heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ikwilhet heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.