Hanaatjuh Avatar

Hanaatjuh

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Wat fijn dat er mensen zijn die het einde spoilen enzo..Maar omdat je er vrijwel in de eerste 2 keer dat je de film ziet er niks van snapt maakt deze..."

High School Musical(2006)

"...Hmm, also known as Grease 3.. hij valt zoals de Grease 2 ook nietzo goed zoals de eerste. Maar die zal dan ook NOOIT overtroffen worden denk ik, en..."

Laatste reacties

"...Hihi...Wat grappig dat er een cast is! Ik wist ook niet dat George Bush acteerde! Wait.. Yes i do..}:..."
Bowling for Columbine
"...Wuh?? Hij zou er toch niet in spelen. Zijn zoontje zou toch ermee doorgaan.. Achja, ik vind het maar goed nieuws, en dus alleenmaar martial art/luchtige acteerkunsten van jet li..achja..misschien word het ook eens wat..misschien ook niet....."
Eerste blik op Jet Li in Mummy 3
"...Er is een foutje gemaakt...Vanavond speel niet High School Musical 1 maar de High School Musical 2..Volgens mij net zo bagger als de eerste...."
High School Musical
"...Hij lijkt me vrij goed, met belovende woorden. Maar wat raar dan dat ik er echt NIKS over heb gehoord..moet ik me schamen??:}..."
Prozac Nation
"...Ja, je kunt hier wel op stemmen..Maar als je niet de andere films niet hebt gezien dan kun je toch niet een heel goed oordeel geven..Ik bedoel ik heb voorstukjes van The Last King Of Scotland gezien en dat was heel belovend..En zowiezo vind ik Forest......"
[POLL] Welke film moet de BAFTA winnen voor Beste Film?

laatste ratings

Hanaatjuh heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Hanaatjuh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.