Muzzie Avatar

Muzzie

Laatste reviews

Muzzie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Een zeer trage en kale film, waar ik het normaal gesproken nog geen 5 minuten bij uit zou houden. Maar dankzij Cate Blanchett, die zelfs voor haar doen hier uitzonderlijk in vorm is, een buitengewoon emotioneel en ontroerend schouwspel. Een ongeëvena......"
Little Fish
"...Dit is een remake van mijn favoriete Franse film 'Mortelle Randonnée', met Isabelle Adjani in vele gedaantes. Deze versie ken ik niet, maar schijnt niet zo goed te zijn. Wie zendt het origineel eindelijk (weer) eens uit? (N.B. op de Synopsis na word......"
Jane Doe: Eye of the Beholder
"...Ze heet Ankie [i]Rechess[/i], trouwens. Verder is het wel leuk dat beide films op dezelfde dag worden uitgezonden, en is 'Munich' natuurlijk het meest geschikt voor prime-time...."
One Day in September
"...De genoemde Ankie Spitzer is niemand minder dan onze eigen Ankie Reggers, bekend van het Journaal, NOVA e.d. De film hoort natuurlijk voor 'Munich' uitgezonden te worden, niet daarna...."
One Day in September
"...Deze film heeft niet de brille van de beste PPG-filmpjes ([i]Mommy Fearest, the Bare Facts,[/i] en vooral [i]Daylight Savings[/i]), maar is wel veel mooier getekend. Een tijd terug was er heel even op het etalagekanaal weer Cartoon Network, met alle......"
The Powerpuff Girls

laatste ratings

watchlist

Muzzie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.