Muzzie Avatar

Muzzie

Laatste reviews

Muzzie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Angelater]Het zal er vast mooi uit gaan zien, maar ik heb volledig niks met Kuifje en heb het nooit leuk gevonden. Ik pas.[/quote] Ongelukkige!..."
Eerste volledige blik op Kuifje!
"...Een zeer trage en kale film, waar ik het normaal gesproken nog geen 5 minuten bij uit zou houden. Maar dankzij Cate Blanchett, die zelfs voor haar doen hier uitzonderlijk in vorm is, een buitengewoon emotioneel en ontroerend schouwspel. Een ongeëvena......"
Little Fish
"...Ik vond 'Transformers' één van de grootste teleurstellingen die ik de laatste jaren heb gezien (ken de tekenfilms niet). Rommelig scenario, veel flauwe humor en bombastische dramatiek, meestal precies op de verkeerde momenten. Past in de lijn van God......"
"Derde deel Transformers al gepland."
"...Dit is een remake van mijn favoriete Franse film 'Mortelle Randonnée', met Isabelle Adjani in vele gedaantes. Deze versie ken ik niet, maar schijnt niet zo goed te zijn. Wie zendt het origineel eindelijk (weer) eens uit? (N.B. op de Synopsis na word......"
Jane Doe: Eye of the Beholder
"...De leukste extra die ik ooit zag staat op [i]'Final Destination 2'[/i], waar een gezellige buitenlandse professore de hersenactiviteit meet van enkele proefpersonen terwijl die de 'hoogtepunten' van de film bekijken. Echt extreem grappig. :Y..."
Poll: Wat is je favoriete DVD special feature?

laatste ratings

watchlist

Muzzie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.