Muzzie Avatar

Muzzie

reacties

  • Een zeer trage en kale film, waar ik het normaal gesproken nog geen 5 minuten bij uit zou houden. Maar dankzij Cate Blanchett, die zelfs voor haar doen hier uitzonderlijk in vorm is, een buitengewoon emotioneel en ontroerend schouwspel. Een ongeëvenaarde acteerprestatie die je niet mag missen.

    als reactie op de film Little Fish

  • Dit is een remake van mijn favoriete Franse film 'Mortelle Randonnée', met Isabelle Adjani in vele gedaantes. Deze versie ken ik niet, maar schijnt niet zo goed te zijn. Wie zendt het origineel eindelijk (weer) eens uit? (N.B. op de Synopsis na wordt hierboven volgens mij een verkeerde film beschreven, 'Jane Doe:' is een gloednieuwe film zonder McGregor en Judd)

    als reactie op de film Jane Doe: Eye of the Beholder

  • Ze heet Ankie [i]Rechess[/i], trouwens. Verder is het wel leuk dat beide films op dezelfde dag worden uitgezonden, en is 'Munich' natuurlijk het meest geschikt voor prime-time.

    als reactie op de film One Day in September

  • De genoemde Ankie Spitzer is niemand minder dan onze eigen Ankie Reggers, bekend van het Journaal, NOVA e.d. De film hoort natuurlijk voor 'Munich' uitgezonden te worden, niet daarna.

    als reactie op de film One Day in September

  • Deze film heeft niet de brille van de beste PPG-filmpjes ([i]Mommy Fearest, the Bare Facts,[/i] en vooral [i]Daylight Savings[/i]), maar is wel veel mooier getekend. Een tijd terug was er heel even op het etalagekanaal weer Cartoon Network, met allemaal nieuwe PPG-filmpjes. Mijn God, wat mis ik ze. :'(

    als reactie op de film The Powerpuff Girls

  • Dit is best wel een aardige film met sterke grappen. Een aparte scene die ik me kan herinneren is dat terwijl de hoofdpersoon piano zit te spelen, zijn vriendin de piano in brand steekt. Hij speelt gewoon door, en in de volgende scene staat hij naast zijn totaal afgefikte huis. Ook is er een legendarisch stukje met een gevecht tussen 2 fluoriserende condooms.

    als reactie op de film Skin Deep

  • Ik zag van de week in Lizzie McGuire een parodie hierop: [b]the Lunch Bunch[/b] ;)

    als reactie op de film The Breakfast Club

  • Geweldige komedie die je daarna met totaal andere ogen naar nieuws(media) doet kijken. Dustin Hoffman is sindsdien niet beter meer geweest. Schitterende muziek van Mark Knopfler. Alweer een uitstekende film op de CV van Kirsten Dunst. Kijken mensen!

    als reactie op de film Wag the Dog

  • Om 1 of andere reden wordt het nergens vermeld en overal angstvallig verzwegen, maar deze film bevat een Oscar-waardige rol van niemand minder dan [i]Jack Black[/i], mensen! :+

    als reactie op de film I Still Know What You Did Last Summer

  • Ik ben geen zij, en verder heb ik in mijn leven verschrikkelijk veel films gezien (en over gelezen etc.), en weet echt wel of iets kwaliteit heeft en geslaagd is, of niet. Mijn EQ is een ramp, daar heb je wel gelijk in.

    als reactie op de film Bring It On

  • Mijn eerste dvd! T+) (bijna dan) Geweldige en zeer ondergewaardeerde feelgood-movie. De film holt van het ene komische hoogtepunt naar het andere: de audities, het eerste publieke optreden met Missy, de ingehuurde choreograaf, en uiteindelijk de twee wedstrijden. Zeer grappige, snelle, spectaculaire en slim gemaakte komedie, die ik al een keer of 10 gezien heb, en ik behoor waarschijnlijk niet eens tot de doelgroep. Niet te missen!

    als reactie op de film Bring It On

  • Wat een kritiek op één van de beste horrorfilms die ik ooit zag! De film is snel, spannend, opwindend, inventief, en daarnaast soms ook zeer smerig, en zelfs grappig. De figuur Sil is een adembenemende natuurlijke schoonheid, en de cast bestaat verder uit louter topacteurs (+ die vrouw uit CSI toen ze nog een normaal gezicht had). Voor wie hem nog niet gezien heeft: een absolute aanrader. T+)

    als reactie op de film Species

  • Bevat schokkende beelden: in deze film gaat aunt Zelda uit 'Sabrina tTW' stomdronken op een draaiend kopieerapparaat zitten. :}

    als reactie op de film The Bonfire of the Vanities

  • Ik betwijfel of dit een erg geslaagde film is: een tijdje geleden (NU NIET MEER) was de dvd hiervan 1 euro bij de Media Markt!

    als reactie op de film Tombstone

  • Merkwaardige film over 3 vrouwen in verschillende tijdvakken, die om onverklaarbare (?) redenen allemaal doodongelukkig zijn. Erg deprimerend, maar gelukkig wel heel mooie muziek van Philip Glass.

    als reactie op de film The Hours

  • [quote=Drasko]Dat zei hij ook niet, wel blijven opletten he.[/quote] Het was een (flauw) grapje. :}

    als reactie op de film Se7en

  • [quote=mickvh]De acteurs spelen geweldig. Morgan Freeman, Brad Pitt(bull) en Gwyneth Paltrow spelen de sterren van de hemel.[/quote] Gwyneth Paltrow speelt geen hoofdrol.

    als reactie op de film Se7en

  • Inderdaad, genre van deze film is niet echt 'drama, thriller', maar eerder komedie. Op het DVD-hoesje staat dattie 95 minuten duurt, maar het zijn er 135.

    als reactie op de film Catch Me If You Can

  • Mijn dochter heeft de DVD gewonnen bij de Mikrogids (in welke film speelde Tom Cruise een straaljagerpiloot?). In het begin hebben ze het de hele tijd over 'toeval bestaat niet', en dergelijke, dus we zaten de hele tijd op een soort ontknoping te wachten dat alles en iedereen samen komt of zo, maar dat gebeurt niet. Wel een bijbels bizar en erg vies einde, maar toeval?

    als reactie op de film Magnolia

  • Ik zie net op IMDB dat Kimberly hier al 25 jaar was (ipv 15 of zo).

    als reactie op de film Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

  • Deze film lijkt een reclamespot voor een dagtripje New York, maar het is wel bijna de hele tijd slecht weer, merkwaardig. Een goede rol van Lois Lane!

    als reactie op de film One Fine Day

  • Deze film bevat inderdaad ongeevenaard mooie vliegbeelden, echt verder nooit zoiets gezien (vergelijk de Starfighter in de dampkring, op het eind van de film, met een identieke scene uit de Hulk). Een voordeel dat men dat toen nog niet met computerbeelden kon doen! T+)

    als reactie op de film The Right Stuff

  • Op http://www.apple.com/trailers staan nu heel veel FF filmpjes, ook 'making of'.

    als reactie op de film Fantastic Four

  • De beschrijving bovenaan klopt niet, dat gaat over THE ODD COUPLE 2!. Het plaatje klopt wel.

    als reactie op de film The Odd Couple

  • De eerste scene van deze film is saai, en toch heel luguber, prachtig. Ook is er nog een bijzonder stukje met een tijger onder narcose. T+)

    als reactie op de film Manhunter

  • [quote=gollum36]er is destijds bij de eppo dit verhaal een een bijlage geleverd. wil je er nog aan komen dan dok je (net als ik) toch al snel 25 euro. het grappige is.... ik vind dat boekje een van de beste asterixs. de film is wel ok.[/quote] Idd, heb ik ook nog, wel dunner als anders, met nietjes, en anders getekend, niet door Uderzo waarschijnlijk. 25 euro?

    als reactie op de film Douze travaux d'Astérix, Les

  • Ik heb overwogen om deze in de bioscoop te zien. Gelukkig niet gedaan: Wat een enorme tegenvaller is dit zeg (half uur gekeken). Maakt een zeer amateuristische indruk, met fantasieloze humor (de maker van 'Straw God'). }:

    als reactie op de film S1m0ne

  • Op de DVD staat ook iets over de special effects. Het komt er zo'n beetje op neer dat dat eiland helemaal niet bestaat, allemaal blauwe wand opnames, serieus! Echt ongelofelijk.

    als reactie op de film Cast Away

  • Hello, security.........., Merry Christmas! T+)

    als reactie op de film Trading Places

  • Het stukje dat Stan wordt aangevallen door een foute, maar beeldschone vrouw, supersexy vond ik dat altijd.

    als reactie op de film Way Out West