The Catfish Avatar

The Catfish

Laatste reviews

The Catfish heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Op zo'n dvd staan o.a. trailers van vreselijke films en de lompste instructie-filmpjes ooit gemaakt. ik vond het leuk om een keer te zien.. niet meer...."
Nacht van de Wansmaak stopt
"...[quote=ASHWIN102]Ken deze film niet, maar dat joch is echt irritant. Is dat kleine kind uit Sixth sence van "i see dead people" of dat rotkind van de film pay it forward of die [b]ro[/b]bo[b]tkind[/b] van artificial intelligence.[/quote] begrijp i......"
Secondhand Lions
"...[quote=THQ]Had een keer een making of gezien, daar kon je zien hoe ze de gewichtloose scenes hadden gemaakt. Ze gingen toen met een vliegtuig echt hoog de lucht in, en deden toen een scherpe dalling. Hierdoor valt et vliegtuig sneller naar beneden da......"
Apollo 13
"...Het eerste waar ik aan denk is: GTA: Vice City (ook wel een beetje S.A. natuurlijk) maar vooral het Vice City sfeertje. alles lekker slick en smooth.. ;)..."
Nieuwe beelden Miami Vice
"...[quote=merijnsa]Ben wel een jackass fan maar moest er niet om lachen. Niet echt origineel zo'n stier.[/quote] maar dat sigaretje en gegrinnik maakt het gewoon leuk. het lijkt trouwens wel of hij de stier ziet aankomen? hij springt vlakvoor de......"
Jackass 2 promo

laatste ratings

The Catfish heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

The Catfish heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.