The Catfish Avatar

The Catfish

reacties

  • [quote=ASHWIN102]Ken deze film niet, maar dat joch is echt irritant. Is dat kleine kind uit Sixth sence van "i see dead people" of dat rotkind van de film pay it forward of die [b]ro[/b]bo[b]tkind[/b] van artificial intelligence.[/quote] begrijp ik je nou verkeerd of vraag je je af in welke film dat kind nog speelt? want hij zit namelijk in alle drie geloof ik.... :)

    als reactie op de film Secondhand Lions

  • [quote=THQ]Had een keer een making of gezien, daar kon je zien hoe ze de gewichtloose scenes hadden gemaakt. Ze gingen toen met een vliegtuig echt hoog de lucht in, en deden toen een scherpe dalling. Hierdoor valt et vliegtuig sneller naar beneden dan de personen erin en krijg je et gewichtloos gevoel. Ik vond dat echt cool.[/quote] 3 jaar na dat het gepost is maargoed: het vliegtuig valt juist even snel als de personen erin.. daardoor lijkt het of je gewichtloos bent. als het vliegtuig sneller zou vallen zouden de personen aan de achterkant geplakt zitten. edit: weet iemand trouwens of die nieuws-berichten op tv tussendoor echt uit die tijd zijn? (ik ken geen gezichten van toen..)

    als reactie op de film Apollo 13

  • [quote=Filmp@ssie]Vind precies het omgekeerde kloppen. Kijk maar naar de stemaantallen FT en het IMDB.[/quote] oja dat wil veel zeggen??.. ik vind het gewoon onzin dat deze film zo afgekraakt wordt. hij is in ieder geval wel meer waard als een 3.7.. de media is daar ooit mee begonnen ofzo en alle 'filmkenners' (HEEL sarcastisch) onder ons gaan erachteraan. pff..

    als reactie op de film Showgirls

  • PRAAAAACHTige film. geweldige humor. Jack is gewoon de man voor deze film.

    als reactie op de film As Good as It Gets

  • Ik heb hem in de bios gezien en vond hem cool. gewoon leuk vermaak en niet teveel bij nadenken. niks mis mee, ook niet met deel 1.

    als reactie op de film Bad Boys II

  • Ik vond hem leuk toen ik hem in de bioscoop zag. toen was ik 7. op zich is het nog wel een leuke film, maar gewoon te vaak gezien.

    als reactie op de film The Mask

  • [quote=Lastwish]Best vermakelijke film met een mooi eind gevecht. Maar of het nou zo'n realistische weerspiegeling van de box-wereld is durf ik in twijfel te trekken.[/quote] als je realistisch boxen wilt zien kijk je maar naar eurosport.

    als reactie op de film Play It to the Bone

  • [quote=mickvh]Hoezo ironie?:W Voor degene die niet weten wat ik hier mee bedoel, moeten gewoon de film van begin tot einde bekijken.[/quote] ja heel grappig, alle mensen die dit lezen snappen nu wel ongeveer wat er gaat gebeuren. ik weet niet of er hier mods zijn ofzo, maar delete aub al die stukjes even. NIET leuk voor mensen die hem nog moeten zien. dit was trouwens een van de eerste horrors die ik ooit gezien heb, toen ik een keer moest oppassen op m'n nichtje. (ik was zelf 12 ofzo en doodsbang).

    als reactie op de film Se7en

  • Zoek de verschillen: Peggy Su! Peggy Sue T+)

    als reactie op de film Peggy Su!

  • Wat is dat spoiler gedoe?

    als reactie op de film Magnolia

  • Oke, hij is overrated, maar opzich best een leuke film vind ik.

    als reactie op de film Top Gun

  • Gast, het draait in deze film niet om het realisme :) ennuhh: er zijn wel betere argumenten dan schieten op een boorplatform.. wat dacht je van al die onzin die ze op die meteoriet ding uithalen. :E maaruhh laterrrr ik ga hem (weer) kijken.

    als reactie op de film Armageddon

  • [quote=germainvandrunen]tsss stelletje seksisten er zijn op het internet duizenden plaatjes te vinden waarom zouden deze dan zo bijzonder zijn? :O :Z[/quote] weten we ook weer wat jij hele dagen op internet doet.

    als reactie op de film The Whole Nine Yards

  • Volgens mij zit dit forum nogal vol met mensen die zichzelf heel erg serieus nemen. kom op, get a life!! :B

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • [quote=Lt. Dan]Ondanks dat een goede film is, begint een teveel aan Tarantino mij al vaak te irriteren/vervelen. Laat het geweld en de verheerlijking ervan weg en je houdt een mager plotje (dat natuurlijk sterk in beeld wordt gebracht, met stoere one-liners) over. [rating 4][/quote] haal alle bladzijden uit een boek en je houdt een mager kaftje (met natuurlijk wel mooie plaatjes) over.. snapje? :)

    als reactie op de film Pulp Fiction