Drasko Avatar

Drasko

reacties

  • Heeft deze film iets te maken met de Dead or Alive video-games?

    als reactie op de film Dead or Alive 2: Tôbôsha

  • Wats met die spiritwarrior poster?? hoe dan ook, stevan zeemeeuw, verstand op nul dan kan t soms wel leuk zijn. anders snel doorzappen.

    als reactie op de film On Deadly Ground

  • Is dit zo slecht als t klinkt?

    als reactie op de film Last Embrace

  • Als ze hier ook weer dat nieuws doorheen gooien denk ik niet dak dat uithou >_<

    als reactie op de film The Matrix Reloaded

  • [quote=firdaouss]Humor verschilt per land/volk/gemeenschap...Humor heeft geen vaste beschrijving...en als u de marokkaanse humor niet snapt of niet waardeert, dan betekent het niet dat het per definitie slechte humor is. peace..[/quote] in dit geval wel. tenzij je jodenhaat en onthoofdingen leuk vind natuurlijk.

    als reactie op de film Het schnitzelparadijs

  • [quote=jeffie] Deze film toont aan dat er toch nog 1 goede duitser was in WOII. [/quote] wat ben jij een sukkel zeg. OT: goede film, beetje erg dramatisch af en toe maar dat was de oorlog ook lijkt me. dat ie 99% zwart wit is stoort compleet niet.

    als reactie op de film Schindler's List

  • [quote=Crispy]Deze film laat wel een (waarschijnlijk) reëel oorlogsbeeld, maar daar hebben we volgens mij ook gelijk alles mee gehad. Van het verhaal moet de film het zeker niet hebben. Vond het zelf een zeer tegenvallende film, en verwacht niet deze nog eens een keer te kijken.[/quote] Reeel? Je ziet die gasten een keer en je weet precies wie t einde van de film allemaal halen. Tis schieten schieten en nog meer schieten. En oja, een beetje overgeacteerd drama " o wij amerikanen " Doe me n lol.

    als reactie op de film We Were Soldiers

  • [quote=geegee]wat ontzetond leuk voor je, ook leuk dat je dit met iedereen wilde delen. ik weet zeker dat iedereen heel erg blij is met je wel doordachte opmerking. vooral omdat het een heel erg relevante reactie is, je moet er in het vervolg wel even bij vermelden dat je kat veel verstand heeft van cinematics want anders staat het zo raar.[/quote] in het kader van "3 jaar later" : eerst iemand afzeiken omdat ie niet op de film reageerd en dan zelf ook nix nuttigs zeggen. beetje met 2 maten meten he, je bent zeker een vrouw? deze film is niet voor mensen die veel eisen stellen aan films. geweld, platte humor en clint. voor mij is dat genoeg ^^

    als reactie op de film Heartbreak Ridge

  • [quote=Zorah]Het spijt me zeer, maar David Fincher is niet de bedenker van dit verhaal. Dat is toch echt Chuck Palahniuk.[/quote] yup, helemaal gelijk. en in 't boek gebeurd ook echt 4x zoveel als in de film. dit is echt zo'n film die mensen hun leven kan veranderen. ik hoorde op 't net van iemand die na t zien van deze film die hele materiele troep achter zich heeft gelaten. r-e-s-p-e-c-t!

    als reactie op de film Fight Club

  • [quote=emperor]..lelijk?..tja,wat is lelijk te noemen,het is nog steeds de J.Conner van voor de oorlog..dus zonder littekens,ouder is hij wel natuurlijk.[/quote] ik snap niet wrom ze niet gewoon dat zelfde joch als in 2 dr voor hebben gebruikt, maar goed. T3 op tv, das wel snel al. of is het een flauwe 1 april grap?

    als reactie op de film Terminator 3: Rise of the Machines

  • [quote=Filmp@ssie]Zeer goede maffia film maar de rek is inmiddels eruit. Maximum overkill vanwege het feit dat dit toch wel heel erg vaak word herhaald. Het enige wat ik op kan merken, dit is ook persoonlijk is dat ik Marlon Brando een vreselijk slecht acteur vindt, alles wat hij ook speelt gaat met het zelfde slome chagerijnige stem en gezicht van hem. Ook verafschuw ik het feit dat deze soort maffia films de criminaliteit verheerlijkt tot zelfs de religie zelf. Voor alle liefhebbers wens ik veel kijkplezier toe.[/quote] marlon brando slecht... weet je wat? ga jij lekker de teletubbies kijken ofzo, mietje. die man is honderdduizend keer beter en geprezen dan jij ooit zal zijn. top film, ondanks de lokale zeikerds op deze site. als je gelukkig genoeg bent dat je m nog nooit gezien heb ben ik jaloers op je. kijken!

    als reactie op de film The Godfather

  • Klinkt interesant. ik weet nog wel dat ie net uit was in de bios en dat mn krantje die film echt hard affikte. dat word opnemen!

    als reactie op de film Phone Booth

  • [quote=Steve Harwin]Het [i]zou[/i] natuurlijk ook nog kunnen zijn dat de IMDB critici niet is ontgaan hoe feestelijk slecht deze meneer acteert. En het recept van zijn filmscripts is even voorspelbaar als de eindgroet van Piet Paulusma. Daarnaast doet die intelligente blik in zijn ogen de rest... In deze film speelt hij trouwens met rapper DMX. Ik kan haast niet wachten tot hij met 50 cent een film gaat maken. Dan wordt het vast zo slecht dat het juist iets kolderieks krijgt.[/quote] hahahaha dat ZOU 't wel eens kunnen zijn ja. Als je je echt zo verveelt dat je deze film wilt gaan zien zou ik zeggen KOOP EEN LEVEN! en dmx doet t nog aardig als je m vergelijkt met de gemiddelde rapper die acteert. alleen sticky fingaz in the shield doet t betet vind ik. en 50 cents... wat zal ik zeggen, als t half zo slecht word als die videogame en zn albums denk ik dat ie aardig wat awards binnensleept, razzies enzo.

    als reactie op de film Exit Wounds

  • Daar had ik nou nog nooit van gehoord :N

    als reactie op de film Amy's Orgasm

  • [quote=hettar]Hoe verhoudt zich deze film tot de oude roger moore serie?[/quote] Niet. Het is in een ( voor zijn tijd ) modern jasje gestoken. Ik vond hem wel leuk maar inderdaad niet de beste in zn genre. Deze wordt 't vanavond denk ik.

    als reactie op de film The Saint

  • Navy S.E.A.L.S niet Undefeated. Naja, allebij hersenloos geweld, ook goed ^^

    als reactie op de film Undefeated

  • [quote=shareholder]cruise + zellweger = "vrouwenfilm" stomme propositie, bereik ik niet veel mee. toch herkennen veel mannen dit wel (?) hehe vooral diegene die samenwonen en willen doorzappen :|[/quote] Zeker weten! Chickflick van begin tot eind. Niet voor mij, maar wel een popi films bij meisjes. Ach ja, Cruise he.

    als reactie op de film Jerry Maguire

  • [quote=Sai]Nooit gedacht dat de regisseur van The Graduate en Who's Afraid of Virginia Woolf zo'n wangedrocht af zou kunnen leveren. Een verschrikkelijk matig idee dat verschrikkelijk matig wordt uitgwerkt zorgt dan ook over het algemeen niet voor de beste films. Tevens ergerde ik me erg aan het feit dat de film erg quasi-modieus was met veel seksgrapjes en semi-gedurfde scènes, maar dat dit eigenlijk oubolliger was dan een sitcom uit de jaren '50. Het is nergens ècht tenenkrommend slecht, maar kom op, van iemand als Nichols mag je wel wat beters verwachten. 4.[/quote] en jij hebt natuurlijk zelf veel betere verhalen/films bedacht? nee? houd je would-be criticus opmerkingen dan voor je. voor een simpele comedy is deze best leuk. geen hoogstaand vermaak maar wel goed genoeg voor een lach op je gezicht. POPCORN!

    als reactie op de film What Planet Are You From?

  • [quote=Spider-fan]Goede film. Alleen er zit geen één scene in waarin ze spaghetti eten, dus dat is een beetje een tegenvaller.[/quote] Grapje? Je weet toch hopelijk wel waarom ze het spaghetti westerns noemen? OT: Mijn favoriete western, net iets beter dan Good Bad & Ugly naar mijn smaak. De meeste wat oudere films zijn zwaar houterig maar deze niet. [rating 4.5]

    als reactie op de film Once Upon a Time in the West

  • Early '90s macho bullcrap. die van damme heeft nooit kunnen acteren. het hele verhaal zie je van A tot Z van verre aankomen, maar dit soort films gaan om de gevechten. helaas zijn die knudde :'(

    als reactie op de film Death Warrant

  • Deze film is ontzettend saai en laat maar weer eens zien dat als je een bekend hollywood acteur de rol van een sukkel laat spelen iedereen opeens "voelt" voor die sukkel. laten we wel wezen, de man gijzelt onschuldigen uit eigen belang. Onzinnige film die dingen probeert aan te kaarten die echt nergens op slaan. Overslaan, ondanks de goede acteur als hoofdpersoon.

    als reactie op de film John Q

  • @ Bertje: [spoiler] Zoiets als wie de moordenaar is van zn vrouw zet je ff lekker in een spoilertje. [/spoiler] Deze film is wel ok, beetje vaag inderdaad. Hopper doet t wel weer goed vind ik.

    als reactie op de film The Last Ride

  • Ben benieuwd, beetje oud misschien, maar we zien wel.

    als reactie op de film The Arrival

  • Ben benieuwd, beetje oud misschien, maar we zien wel.

    als reactie op de film The Arrival

  • [quote=Coeck]Weer op SBS6. Baal ik toch zo stevig van!! Hebben ze dan echt niet door dat alle nieuws en weerbericht niet met dank wordt afgenomen? Stomme zender!! :([/quote] als ze het niet tussen de films door doen kijkt er al helemaal geen hond naar. iedereen met dat gezever, we weten het nu wel, dat "nieuws" zuigt zwaar. als je het werkelijk zo erg vind kijk je ff 20 minuten niet naar sbs als ze m onderbreken. of ga wat anders doen ofzo. ot: leuke film, zeker niet de beste uit de reeks, maar zoals altijd zijn er zat leuke of snelle scenes om je bezig te houden. ik snap ook niet waarom iedereen dat kleine dikke mannetje zo afkraakt, ja hij doet vervelend in deze films, precies zoals de bedoeling is. comical relief heet dat geloof ik.

    als reactie op de film Lethal Weapon 3

  • [quote=Sasskia] De USofA hebben dat met bergen in europa gedaan, maar toen de Russen dat in Cuba probeerden werd er door UsA gesteld dat dat te gevaarlijk zou zijn voor de wereldvrede [/quote] volgens mij hoort turkije nogsteeds niet bij europa, toen al helemaal niet. OT: Deze film is wel ok als je door het " yay america " nationalisme heen kan zien. ik denk niet dat het een erg realistische film is, maar zeker wel boeiend.

    als reactie op de film Thirteen Days

  • Ok en nu genoeg over het eten alsjeblieftdankjewel, deze site is voor films. Ik zal wel gewoon te jong zijn, maar gezien heb ik deze film niet. Ik ken het verhaal er achter wel zo'n beetje maar ik ga toch kijken uit nieuwsgierigheid.

    als reactie op de film The French Connection

  • Deze was vorige week nog op TV!! Best een goede, betje weirde film, maar er bestaat ook zoiets als overdaad.

    als reactie op de film Devil's Advocate

  • [quote=Breug]Ik ben zeker geen fan van Huil Berry maar ze heeft die Oscar niet helemaal voor niets gekregen natuurlijk.[/quote] neeeeeeee niet helemaal voor niks, maar niet vanwege dr acteerprestaties, meer vanwege die dingen die op dr borstkas geplakt zitten.

    als reactie op de film Executive Decision

  • Een standaard actiefilm eigenlijk. Wel leuk vind ik, zolang je niets er van verwacht. Snipes heeft ook een paar van die hele foute one-liners die eerder grappig dan indrukwekkend zijn. " Always bet on black! " :) OT: gooien ze er nogsteeds dat "nieuws" tussendoor bij SBS?

    als reactie op de film Passenger 57

  • [quote=ASHWIN102]Jouw wens zal in vervulling gaan.[/quote] Waar de rest t nog allemaal keurig als spoiler aanduid neem jij niet eens de moeite? Dit is toch een bagger film maar toch niet zo netjes he :) Als je wat anders te doen hebt, ga dat dan doen, deze film is ondanks de altijd koele Kevin toch nog bar slecht. ik geef 'm een mager 2tje.

    als reactie op de film Pay It Forward

  • [quote=Stealth2000]Ben het helemaal eens met de bovenstaande reacties. Dit is een slap kinderfilmpje. Alhoewel Jim Carry wel een leuke rol neerzet met de "Riddler'[/quote] En toen ik als kindje dit filmpje zag in de bios was ik dan ook best onder de indruk. Een dikke 7 voor nostalgie. Zoals meerdere mensen al zeiden, deze film is minder duister dan de vorige twee maar volgens mij was de originele batman uit de strips ook niet zo donker als in die films.

    als reactie op de film Batman Forever

  • [quote=Filmp@ssie]Deze film van S.Kubrick is de slechtse die hij heeft gemaakt. Ik ben een fan van S.Kubrick maar dat is nu eenmaal mijn mening. Sorry maat het is niet anders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Dat dat jou mening is wil niet zeggen dat het zo IS. Ik vond dit een goede vietnam-film & zeker niet het slechtste van de maker. Grappig, spannend en ironisch, zeker het kijken waard.

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • Braveheart maar dan een paar eeuwen ( ? ) verder. Zelfde verhaal, zelfde heldenrol. Leukere specialeffects, dat wel.

    als reactie op de film The Patriot

  • Leuke film met goed passende cast. ik ben het voor 1x eens met de imdb cijfers. @ Soap: Aaah vroeger, toen de naam Bush nog niet gelijk stond aan "idioot" :P

    als reactie op de film Three Kings