styfus Avatar

styfus

reacties

  • Volgens mij heb ik die al een jaar geleden ofzo een keer op DVD gezien..

    als reactie op de film Walking Tall

  • Haha wat een verhaal. Leuk voor kinderen tijdens kerst.

    als reactie op de film Charlotte's Web

  • [quote=nima]Als ik zo de recensie lees, denk ik dat deze film op Crash lijkt! Of niet?[/quote]Nop.. deze Crash lijkt op deze film.. (Magnolia was wel een paar jaartjes eerder he)

    als reactie op de film Magnolia

  • Haha echt zo'n film waar je het hele verloop al uit de samenvatting kan halen.

    als reactie op de film Agent Cody Banks

  • Wat een lange omschrijving. Ik heb de film niet gezien (en ga hem ook niet kijken) maar ik kan me goed voorstellen dat die omschrijving al het hele verhaal uit de doeken gedaan heeft. Wat er over is kun je zelf wel invullen.

    als reactie op de film Family Plan

  • [quote=Buzzer]Mooie Film! erg Mooi zelfs.....Alleen....als je dan op een heel droge avond toevallig Team America hebt gezien, en zo'n leuk liedje krijgt van [filmquote]I miss Youuuu.... even more than Ben Affleck S*ckt in Pearl Harbor[/filmquote].....sja....dan moet ik toch nog maar eens goed kijken of ze gelijk hadden B-)[/quote]volgens mij was het [filmquote]I need you, even more than Ben Affleck needs acting classes[/filmquote]

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Waarom heet het Tim Burton's Corpse Bride? het is toch gewoon Corpse Bride?

    als reactie op de film Corpse Bride

  • Ik vond hem wel leuk... hij is juist niet voorspelbaar... misschien wel onlogisch onvoorspelbaar, maar het blijft verassend :)

    als reactie op de film The Recruit

  • Leuke film ja... voor als je niks te doen hebt is het wel vermakelijk... verwacht geen kaskraker... en je moet wel een beetje houden van de humor van lawrence

    als reactie op de film Blue Streak

  • [quote=martinusx]Ik begrijp niet waarom iedereen zo afgeeft of Titanic. Zal wel zo zijn dan iedere kerel deze film haat omdat Leo er in speelt en dat vrouwen het zo geweldig vinden. Deze film is gewoon hartstikke goed. Geweldig gefilmt en geregiseerd, schitterende effecten, adequaat akteer werk en een groot aantal mooie scenes. Natuurlijk kon het liefdesverhaal iets minder zoet zijn, maar okee. A beautiful mind en the English patient waren veel slechtere films die een oscar gekregen hebben. Het is gewoon macho gedrag om deze film af te zeiken.[/quote]idd.. ben ik het mee eens.. ik heb eigenlijk nisk tegen diCaprio... en vindt de film verder erg goed... kvinnut alleen wel heel bizar dat deze 8 jaar oude film nog altijd bovenaan de best [url=http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide]verkochte film allertijden[/url] staat... Allertijden he! das best lang :)

    als reactie op de film Titanic

  • Hej leuk :) die ga ik wel kijken denk ik... ik wil ook nog naar de spielberg-versie van de week dus kan ik mooi vergelijken ;)

    als reactie op de film The War of the Worlds