laurens_011 Avatar

laurens_011

Laatste reviews

Minority Report(2002)

"...Gelukkig :) maar even over de film... Afgezien van het feit dat het in de toekomst kijken niet kan, omdat ontelbare keuzes elke seconde de..."

Minority Report(2002)

"...Word ik erg doodgemaakt als ik zeg dat ik Hart van Nederland eigenlijk best fijn vind? Tenminste, fijn...het geeft me de gelegenheid om rustig wat..."

Laatste reacties

"...[quote=Lord Voldemort]Wegwijspiet?? Waar? Jammer genoeg praten ze in de film geen Nederlands :)[/quote] 1 van de 3 geleerden is de wegwijspiet. Waarom van alle niet-amerikanen spreken Hollanders het slechtst Engels? En als je goed luistert hoor......"
Ngo si seoi
"...[quote=juudje]Dit is een spannende film, vooral voor de gene met een pacemaker.[/quote] hahaha Je zegt toch ook niet: Dit is een spannende film, vooral voor degenen die van hun oom een ring krijgen' Waarom is deze film spannend voor mensen......"
Dead in a Heartbeat
"...[quote=lordhumangus]Hopen dat rambo 4 wel goed is en rocky 6.[/quote] Goed dat je dat erbij zet, kan ik je oordeel meteen op waarde schatten :)..."
Syriana
"...[quote=Damoklez]Ik vond hem niet echt fantastisch, maar het is zeker de beste vanavond. Toch een soort van feel-good movie[/quote] soort van feel-good movie?? en bij welk stukje in het bijzonder voelde je je zo goed? dit was volgens mij de eni......"
The Green Mile
"...[quote=bosna_me]ik ben ook wel benieuwd naar deze film.... maar eigenlijk vooral voor Elvir Sabanovic.... :E[/quote] Wie kent 'em niet......"
Moonlight

laatste ratings

laurens_011 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

laurens_011 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.