martinusx Avatar

martinusx

Laatste reviews

Titanic(1997)

"...Ik begrijp niet waarom iedereen zo afgeeft of Titanic. Zal wel zo zijn dan iedere kerel deze film haat omdat Leo er in speelt en dat vrouwen het zo..."

Laatste reacties

"...Begrijp niet echt waarom veel mensen deze film afzeiken. Het is een erg mooie film met een adequaat verhaal. Niets super, maar zeker niet slecht. En toegankelijk én met een hoge replay value. Als we bijvoorbeeld horrorfilms gaan beoordelen op het ver......"
James Cameron over de Avatar-franchise
"...[quote=Mellie]Redenen om illegale films te mijden: 1.) Ze zijn inderdaad moeilijker te bemachtigen dan legale films. 2.) Bekende p2p netwerken bevatten veel vervuiling. (films blijken andere films te zijn dan de bestandsnaam doet vermoeden) 3.)......"
Nieuwe zoekdienst legale films
"...Wist je dan onder alle medewerkers van Sony en Philips en andere grote bedrijven criminelen zoals verkrachters en pedofielen en dergelijke werken? Als je iets van Sony koopt of van Philips betaal je indirect mee aan het voortbestaan van deze lieden!......"
Comeback Tom Cruise uitgesteld
"...[quote=Papigiulio]Heb het wel een beetje gehad met al die vampier films. Kom eens met wat originelers![/quote] Ehm, dit gaat over een echt historisch figuur die, naar beste weten, geen vampier was. Maar hij was wel geweldadig en spieste de vijand......"
Proyas voor Dracula Year Zero
"...Wordt wel weer eens tijd voor een goed sf-film. PS. Wat een enorme bagger reclame krijg ik toch te zien, het hangt boven het hele bericht. Nog ff en dan kom ik niet meer op deze site... Ergerlijk!..."
Nolan schrijft Spielbergs Interstellar

laatste ratings

martinusx heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

martinusx heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.