Lodewijk Avatar

Lodewijk

reacties

  • [quote=Lodewijk]Ga vanavond weer lekker kijken, en ben heel benieuwd naar de remake die eind dit jaar ofzo uitkomt. De nieuwe trailer is al geniaal![/quote] De o-zo-met-spanning-op-gewachte remake heb ik inmiddels gezien en viel behoorlijk tegen. Ondanks wat de trailer deed vermoedden, was het toch lang niet zo leuk als het origineel. En dat terwijl de twee hoofdrolspelers en de regiseur de Broadway versie op de planken hadden gebracht en het stuk dus door en door kenden. Misschien was daarom de 'edge' eraf...

    als reactie op de film The Producers

  • [quote=Zeurdoos]Lohan (niet te verwarren met...)[/quote] Zoals al eerder werd gezegd, waarom verwar je zelf Lohman wel met Lohan. Er zit nog een m-etje tussen. Duurde even voordat ik het zelf zag, vandaar deze opheldering voor de trage onder ons. :) Goeie film trouwens, erg leuk. En Lord of War, waar hier veel over gesproken wordt, is ook erg goed. Kijk tegenwoordig vaker uit naar Cage-films, iets waar ik tot zo'n 5 jaar geleden helemaal geen trek in had. Hij maakt goeie keuzes nu.

    als reactie op de film Matchstick Men

  • Goeie kerstfilm.

    als reactie op de film Liar Liar

  • Ga vanavond weer lekker kijken, en ben heel benieuwd naar de remake die eind dit jaar ofzo uitkomt. De nieuwe trailer is al geniaal!

    als reactie op de film The Producers

  • Kan niet wachten tot de Blade-X reactie 2007...

    als reactie op de film Masterminds

  • Vind ook het FT-cijfer reëler dan het IMDB-cijfer in dit geval.

    als reactie op de film Showgirls

  • Ik vond de titel zoals die hier staat al een beetje verwarrend ("Het dersperate choice"), maar gelukkig staat ie op IMDB een stuk duidelijker.

    als reactie op de film Her Desperate Choice

  • Vond hem niet geweldig. Erg hoog The Last Supper gehalte. Het overacten van Johnny Galecki (David uit Roseanne) irriteerde ook een beetje. Vond ook Christopher W. niet perse goed. Beetje makkelijk allemaal. En als het verhaal dan erg aan een andere film (The Last Supper dus) doet denken wordt het geheel wat slap...

    als reactie op de film Suicide Kings

  • [quote=davy]Dit is toch een van de laatste rollen van Brando?[/quote] Ja klopt. Als je bij IMDB kijkt zie je dat dit zijn allerlaatste film is. Alhoewel er ook staat dat er in 2006 ook nog een film met Marlon Brando uit komt, die nu nog gefilmd wordt...

    als reactie op de film The Score

  • Viel er een keer 's avonds laat per ongeluk in, maar vond het een verrassende kijk in het leven van John Denver. Kijk je toch anders tegen zo'n man aan. Leuke film om te zien, vanuit een (muziek-) historisch oogpunt.

    als reactie op de film Take Me Home: The John Denver Story

  • Die ene FilmTotaal-vote (op 24 december 2005 om 5:30u stond er één vote met een 10, voor het geval er meer votes komen) mag zich van mij wel wat nader verklaren hier. Alhoewel de korte samenvatting hierboven natuurlijk wel een - in zijn soort - goeie film belooft. Op en top kerstgedachte waarschijnlijk. Denk alleen niet dat ik wakker ben rond dat tijdstip om hem daadwerkelijk te gaan kijken...

    als reactie op de film The Greatest Store in the World

  • Zo'n titel, en dan toch niet hoger dan een 4...

    als reactie op de film Alle Kinder brauchen Liebe

  • Inderdaad een lekkere jaren '80 film, chips en cola... vond hem destijds geweldig, nu vooral goed vanwege sentimentele waarde. Zeker als je tussen de 10 en 15 bent is het een aanrader. Voor alle anderen is ie gewoon leuk.

    als reactie op de film Silver Bullet

  • Ik vind reclameblokken wel handige bier-en-chips-haal-pauzes. En om te plassen natuurlijk. En om even rond te zappen om te zien wat ik allemaal aan het missen ben. Zeker niet erg voor films als deze, die ik gewoon wil zien om te kijken of ie leuk is. Dat Hart van Nederland is inderdaad wel een storende factor (ook als het niet tussen een fim door geprogrammeerd staat).

    als reactie op de film Scooby-Doo

  • Altijd lachen...

    als reactie op de film Gendarme et les extra-terrestres, Le

  • Deze film moet je dan zien, de manier waarop Perkins de rol neerzet is hoe die bedoeld is, geniaal. Maakt het nogmaals kijken van de film meer dan de moeite waard.

    als reactie op de film Psycho