gahm Avatar

gahm

Laatste reviews

Mundane History(2009)

"...Voor zover ik me herinner had de film op IMdB hoger dan een 7. In het blad TV-Film zelfs ****. Reden dat we zijn blijven kijken. Tot half twee 's..."

Laatste reacties

"...Ik heb deze film een 2 gegeven om de rating in overeenstemming te brengen met IMDB. De heer NICKERMSTER is namelijk al enige tijd bezig de ratings op deze site te verpesten met uitsluitend enen of tienen...."
Sacrifices of the Heart
"...:(Wéér zo'n onbruikbare/irritante honorering van de heer/mevrouw NICKSTERAMSTEL. Lieden die alleen maar één of tien kunnen tellen zouden geroyeerd moeten worden !~..."
Min søsters børn
"...Daar is ie weer. De misselijksma die de zaak verpest door als enige een één neer te zetten...."
Drôle de Félix
"...Waarom moeten er toch altijd lui zijn die de zaak willen verpesten ? Klik hier bijvoorbeeld eens op de '37 stemmen' en zie daar één van onze 'geïnteresseerden' met een honorering van 1. Tekenend is dan dat deze persoon nog geen enkele bruikbare re......"
Ice Age: Continental Drift
"...Wanneer ik tegenwoordig het type 'Actie' optel bij de hoogte van de score levert dat tegenwoordig flink veel bloed en botbreuken op. Tekenend voor het huidige 'sport'schoolklimaat en de manier waarop mensen (ouderen) beroofd worden. Met veel Actie......"
Drive

laatste ratings

watchlist

gahm heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.