gahm Avatar

gahm

reacties

  • Ik heb deze film een 2 gegeven om de rating in overeenstemming te brengen met IMDB. De heer NICKERMSTER is namelijk al enige tijd bezig de ratings op deze site te verpesten met uitsluitend enen of tienen.

    als reactie op de film Sacrifices of the Heart

  • :(Wéér zo'n onbruikbare/irritante honorering van de heer/mevrouw NICKSTERAMSTEL. Lieden die alleen maar één of tien kunnen tellen zouden geroyeerd moeten worden !~

    als reactie op de film Min søsters børn

  • Daar is ie weer. De misselijksma die de zaak verpest door als enige een één neer te zetten.

    als reactie op de film Drôle de Félix

  • Waarom moeten er toch altijd lui zijn die de zaak willen verpesten ? Klik hier bijvoorbeeld eens op de '37 stemmen' en zie daar één van onze 'geïnteresseerden' met een honorering van 1. Tekenend is dan dat deze persoon nog geen enkele bruikbare recensie heeft weten te produceren. Bah!

    als reactie op de film Ice Age: Continental Drift

  • Wanneer ik tegenwoordig het type 'Actie' optel bij de hoogte van de score levert dat tegenwoordig flink veel bloed en botbreuken op. Tekenend voor het huidige 'sport'schoolklimaat en de manier waarop mensen (ouderen) beroofd worden. Met veel Actie en hoge score = bloed en botbreuken. Beter acteerwerk komt daarmee op het tweede plan. Jammer.

    als reactie op de film Drive

  • Bijna een persiflage op zo'n geweldige vrouw. Herhaaldelijk overacted. Gebeurtenissen zijn goed verfilmd, maar historisch miste ik belangrijke accenten. Haar innerlijke strijd tussen gezin en land is moeilijk te verfilmen, dat snap ik, maar toch erg zwak belicht. Jammer.

    als reactie op de film The Lady

  • Grappig die uiterst negatieve beoordelingen. Zie tegenwoordig actiefilms toch ook meer en meer scoren... Kenmerkend voor de samenleving ? In ieder geval zal de liefhebber van knallend geweld en bloedsporen geen waardering kunnen opbrengen voor deze tweeling. Enig inlevingsvermogen moet je dan ook wel hebben om, net als ik, een 8 te kunnen neerzetten.

    als reactie op de film De tweeling

  • Op http://www.youtube.com/watch?v=C1HjUKDzuYM staat de juiste trailer

    als reactie op de film Soul Boy

  • Een Nederlandse 1, fijn, erg fijn. Vanavond ga ik hem zeker kijken en zal dan proberen die score wat dichter bij de waarheid te krijgen. Vergeleken met IMdB kan die één eenvoudig niet. Laat dit soort 'grappen' aub achterwege. Daarmee is niemand gediend. Integendeel.

    als reactie op de film How to Describe a Cloud

  • Het enig verhelderend commentaar is van Shogo, hoewel Joling en HvN mogelijk nog wat inhoud aan deze film kunnen toevoegen. Over inhoud gesproken, zowel qua taalgebruik als advies zijn vrijwel alle reacties kenmerkend voor de kijker van deze prent. Da's mijn mening LOL.

    als reactie op de film The Dark Knight

  • Steengoed acteerwerk. Ga er maar even voor zitten tot ie je bij de strot pakt.

    als reactie op de film Departures

  • Na tijden met een dikke strot een film afgesloten. Met name Irrfan Khan en zeker zijn echtgenote Tabassum Hashmi(Tabu)vond ik sterk. Wat was the Black Swan, die we daarna afspeelden, een afknapper zeg. Misschien wel teveel van verwacht. Gerard

    als reactie op de film The Namesake

  • Ben kennelijk te oud voor die rotzooi. Wie van de huidige generatie kan me vertellen wat is de humor, of wat is de boodschap (wie staat hier voor paal, zij, hij of de midlife)? We hebben 'm uitgekeken in afwachting van de clou, maar zonde van de tijd en, wat betreft de film, de centen. Heb geen vote uitgebracht want ben kennelijk...

    als reactie op de film Death Proof

  • Koude rillingen. Confrontatie met tijd en situaties. Winslet was al favoriet, maar Di Caprio vond ik een openbaring. Een 10 is nét effies te hoog, maar deze film zit er wel verrekte dichtbij. Moest op de hoogte(diepte)punten denken aan Burton en Taylor in Who's afraid of Virginia Woolf.

    als reactie op de film Revolutionary Road

  • Ook in de plot wordt Streep genoemd als zijnde mama Shaw. Moet 'm ooit hebben gezien maar zet hem (haar) vanavond zeker in Media Center en knip dan morgen die f-rotreclame eruit. Kan ik dus vergeten: om half negen staat Premier League Darts geprogrammeerd en geen Streep. Jammer.

    als reactie op de film The Manchurian Candidate

  • [quote=wiers]Zijn er meer van dit soort films?[/quote] Zekers, de [url=http://www.youtube.com/watch?v=43zVRey2XEs]Battle of Britain [/url] is weliswaar een warretje later, maar even authentiek en in vele opzichten (toestellen bijv. = Spitfire/Hurricane en ME109) pruimbaarder.

    als reactie op de film Flyboys

  • [quote=Steve Harwin]Ok, hij is wat gedateerd en dat is te zien......Dit is echt een mooie klassieker[/quote] De film was al 'gedateerd' toen ie uitkwam. Ik kan me niet herinneren dat wij er zó bijliepen toen. Applaus voor je slotzin. Had toen al een brok in m'n strot en zal dat zeker weer krijgen.

    als reactie op de film Ciske de Rat

  • Opvallend dat lieden die het voor een ander verpesten, zoals deze ene stemmer, niet uit de anonimiteit durven te komen; alleen al om de historische waarde ben ik het eens met de IMDb quotering.

    als reactie op de film One Day in September

  • Voordat ik de Niro in deze rol had gezien was het alleen Nicholson (o ja, en DeVito in Cuckoo's Nest) die volslagen krankjorum m'n kamer binnenkwam. Maar Cape Fear... Inderdaad, klem in m'n stoel. Die 7.4 mag van mij zeker een 8 worden en ik ga er weer voor zitten. Jullie bekijken het (ook) maar.

    als reactie op de film Cape Fear