Geranimous Avatar

Geranimous

Laatste reviews

Geranimous heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik ben het grotendeels wel met RobzZ01 eens. Ik vind het ook vrij verdacht en ook jammer dat zodra een cast niet voor 90% uit (blanke) mannen bestaat het gelijk een SJW vehikel is en mensen ineens heel kritisch zijn qua kwaliteit. Ik zie het ook in......"
Eerste recensies 'Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)'
"...Overigens denk ik dat de film van Reeves 1 echte bad guy heeft. Ik ben niet bang dat het allemaal te vol wordt. Ik heb vertrouwen in Reeves. ..."
Complete cast 'The Batman' is bekend: nieuwe details!
"...@Colruiter Wat een onzin schrijf je over de Batman reeksen. De Burton films hebben de tand des tijd zeer slecht doorstaan. Ik was een groot fan van de films toen ze uitkwamen maar als je ze nu terug kijkt? Op een paar uitzonderingen na is het acteerw......"
Complete cast 'The Batman' is bekend: nieuwe details!
"...@ PRIME Ik ben het met je sentiment eens. En de artikelen waar naar gerefereerd wordt geven helemaal niet aan dat Disney dik verlies heeft geleden. Maar jou berekening is wel heel erg optimistisch. Disney heeft niet heel erg veel verlies geleden met......"
Is Disney+ al meer dan $100 miljard waard?
"...@MoF Je reageert op een post van GreenHornet waarin hij zegt dat Disney heel veel verlies heeft gedraaid met Star Wars. Daar zeg jij op dat het je niks verbaasd en geeft als reden dat RoS een dure puinhoop is etc. Disney heeft sinds de overname all......"
Is Disney+ al meer dan $100 miljard waard?

laatste ratings

7,9
Incendies (2010)
Incendies (2010)
8,5
Boyhood (2014)
Boyhood (2014)

watchlist

Geranimous heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.