Geranimous Avatar

Geranimous

Laatste reviews

Geranimous heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Vreemde reactie van Miller. Ja, er zijn mannen die sexistisch zijn. natuurlijk. Mannen die er onzeker van worden als hun vrij bijvoorbeeld meer geld verdient. Maar waarom zouden mannen in hemelsnaam bang zijn voor een sterke en sexy Mackenzie Davis?......"
Gave nieuwe foto's 'Terminator: Dark Fate'!
"...@Sunspot Precies! En stel dat ze gewoon verder gaan met Watts. Hij zal toch niet ineens een heel slechte film maken als Feige niet over zijn schouders meekijkt? Ik ben ook echt benieuwd naar wat Sony gaat doen zonder Feige. ..."
Sony zet Marvel buitenspel bij twee nieuwe 'Spider-Man'-films [UPDATE]
"...@ Prime Dus jij vind dat geen 50/50 deal willen geldzucht is? Sony is nog steeds een bedrijf en het is niet gek dat ze na 2 goede Spider-Man films denken dat ze een betere onderandelingspositie hebben. Doet Disney water bij de wijn? Great. Zo niet? P......"
Spider-Man verdwijnt uit het MCU: ramp voor Marvel?
"...Ik moet het toch even voor Sony opnemen. Als je zoiets waardevols als Spider-Man in je catalogus hebt, dan buig je niet zomaar voor Disney. Zeker niet als je in het verleden wel gewoon goede Spider-Man films gemaakt hebt. Het maakt niet uit hoe lang......"
Spider-Man verdwijnt uit het MCU: ramp voor Marvel?
"...@rep_robert Spider-Man 2 zit hoort volgens velen tot een van de beste comic verfilmingen ooit. En wat denk je, dat na een aantal slechte films de filmdivisie van Sony zegt: 'Weet je wat, we houden er maar mee op. Ook al hebben we de rechten van missc......"
Sony zet Marvel buitenspel bij twee nieuwe 'Spider-Man'-films [UPDATE]

laatste ratings

7,9
Incendies (2010)
Incendies (2010)
8,5
Boyhood (2014)
Boyhood (2014)

watchlist

Geranimous heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.