joyce Avatar

joyce

Laatste reviews

Practical Magic(1998)

"...Dat vind ik nou jammer dat er mensen zijn die de moeite nemen om een acteur of actrice te haten. Waarom al die moeite doen dan kijk je toch gewoon..."

The Green Mile(1999)

"...Hallo ik las net iets van iemand die het een hoog gaap gehalte vond hebben ik vind dit een geweldige film over smaak valt natuurlijk niet te twisten..."

Miss Congeniality(2000)

"...Hallo allemaal, toevallig vind ik Sandra Bullock wel erg leuk en zou best met haar willen ruilen ondanks de slechte reactie's hier en nee Micheal..."

Laatste reacties

"...[quote=ruben]Betekent ook niet dat je het zo maar moet slikken! We moeten er tegen in opstand komen! Revolutie!!!!![/quote] Vind ik ook we moeten in opstand komen maar dan wel tegen wat zinnigs als het kan. Misschien tegen het feit dat er bijna ne......"
The Patriot
"...Door deze film heet mijn dochter Nadia..."
Blind Date
"...Nicolas Cage de held van mn dochter, Ed harris Sean Connery vind ik geweldig, en Michael Biehn viel me op in Aliens gezwijmeld hebben me zusje en ik voor hem. Met andere woorden een steen goede cast...."
The Rock
"...Mooi nummer ook van Bruce Springsteen...."
Philadelphia
"...Hoi, Eigenlijk hou ik helemaal niet van Robert Redford maar helaas moet ik bekennen dat ik hem in de rol van Tom Booker echt geweldig vind. En ach wat de paarden beterft dat zal wel in je bloed moeten zitten wat bij mij zeer beslist het geval is. M '......"
The Horse Whisperer

laatste ratings

joyce heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

joyce heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.