zinkstar Avatar

zinkstar

reacties

  • [youtube=Bh8KVlcujcs]

    als reactie op de film Se7en

  • [quote=lennart90]Ik ging deze film vorige week met hoge verwachtingen kijken, maar het maakte totaal geen impressie op mij. slecht acteerwerk van Connie Nielsen was de grondslag voor een belabberde film. gezein het exorbitante bedrag wat in deze film is gestoken zou je denken, prachtige special effects. maar die special effects waren juist allesbehalve imponerend. Ridley Scott die al meerdere flaters op zijn naam heeft mogen schrijven slaat een modderfiguur met deze melodramatische baggerfilm. David Schofield was ook zichzelf niet meer, hij zet een absolute wanprestatie neer nadat hij nog de show stal met films als Scorpio en King Lear. een zeer ongeloofwaardige film.[/quote] jah en Vida Guera heeft NIET de lekkerste billen van de wereld:B 1 van de beste films ooit kijke dusssss!

    als reactie op de film Gladiator

  • T+) ik ben et eens met bovengenoemde dikke duim T+)

    als reactie op de film Get Rich or Die Tryin'

  • Spoiler misschien :? als je het al niet een beetje aan kan voelen of het niet verwacht in een spookverhaal: In het 2e deel vind ik die lijken zo vet T+) zo zouden ze er altijd moeten uitzien niet zoals in the mummy of POTC! deze lijken vanaf nu voor elke film tegenwoordig!!!>:)

    als reactie op de film Rose Red

  • Vette actiefilm T+) met goede twists, vooral aan het einde memorabel bullet time begin en geweldige scene: DE HACK - PIJP SCENE :W prachtig kijke duss!! Gabriel: 'so Stan they say clothes make the man!' Stan: 'Do you buy it?' Gabriel: 'Hope not!!!'

    als reactie op de film Swordfish

  • Whahahahahah :W minority freak:"Yes King Kong, my precious, You're just a overrated blockbuster!" filmsmurf: "YES, NO, YES you're right!!" minority freak:"We don't need filthy little gandalf the white!" filmsmurf:"King Kong is ours.....OURS!!!" Aldus de invloed van personages uit de films van PJ ;)

    als reactie op de film King Kong

  • Kom op nou jongens als ik zeg dat ik moet janken bij There's something about Mary wat zal dat nou betekenen?? There's something about Mary is een komedie!! janken bij een komedie noem je dus janken van de pret:| zijn we ff goed bij de les???:+ whahahaha je moet hier echt alles duidelijk aangeven he!!! :-Shet gaat hier om ironie

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Jac goderie WAT heb ik niet begrepe?? ik kan er gewoon niet tegen dat twee prachtige films als titanic en pearl harbor eerst in de bioscoop bejubelt worden en daarna een paar jaar later gaat iedereen het afkrake om dan zogenaamt stoer te zijn (en doe je het niet om stoer te zijn geef dan eens een onderbouwt argument)

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Discussies zijn inderdaad goed. Daar is deze pagina voor. Ik ben het helemaal met je eens maar niet op niveau van: King Kong is nep-nietes-welles-nietes Jurassic Park is een betere film dan King Kong-nietes-welles hahaha geweldig maar goed hierdoor ben ik wel nieuwsgierig gworden naar de film vragie: was Jack Black (zijn personage voor grapjassen onder ons) nouw een komisch figuur of speelde hij deze x iemand met diepgang???

    als reactie op de film King Kong

  • Eeeej! eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj!!!!!!!! jongens ff rustig met al die discussies jezus, dit is het grootste BRULtopic ooit, ga ergens anders de grote boze aap uithange! Ik wil ff zegge door al die commentaren wil ik de film nu duidelijk ZEKERS zien, en dan zegge ze dat munich veelbesproke is, wel op dvd want een groot scherm met een close-up van een aap kan ik nie aan. trouwens ik heet ook merijn dus nu weet ik waarom ik niet gewoon mijn naam kon gebruiken: MERIJNSA ;P

    als reactie op de film King Kong