zinkstar Avatar

zinkstar

Laatste reviews

Swordfish(2001)

"...Een beetje filmliefhebber durft voor zijn mening uit te komen: :-S favo films of all time op gedeelde 1e plaats: The matrix (iedereen juicht) en..."

Training Day(2001)

"...OMG de finale van de film late schiete! en dan de Jack Nicholson uitbarsting van Denzel Washington missen! Beiden worden helemaal lijp aan het eind..."

Minority Report(2002)

"...Steven Spielberg klassieker!!! samen naast jaws, E.T., jurrasic park, saving private ryan en schindler's list heeft alle spielberg ingredienten:..."

The Bourne Identity(2002)

"...Heerlijke film om nog eens te kijke :+ echt gewoon verhaal ipv klucht met veel actie ik zie wel dat mensen hier deze film beter vonden dan het..."

Pearl Harbor(2001)

"...Nou ja als je niet werd meegesleept door de personages ja dan ik het wel begrijpen dat de film niet boeiond was! maar je kunt je ook niet verplaatsen..."

Laatste reacties

"...[youtube=Bh8KVlcujcs]..."
Se7en
"...[quote=lennart90]Ik ging deze film vorige week met hoge verwachtingen kijken, maar het maakte totaal geen impressie op mij. slecht acteerwerk van Connie Nielsen was de grondslag voor een belabberde film. gezein het exorbitante bedrag wat in deze film......"
Gladiator
"...T+) ik ben et eens met bovengenoemde dikke duim T+)..."
Get Rich or Die Tryin'
"...Spoiler misschien :? als je het al niet een beetje aan kan voelen of het niet verwacht in een spookverhaal: In het 2e deel vind ik die lijken zo vet T+) zo zouden ze er altijd moeten uitzien niet zoals in the mummy of POTC! deze lijken vanaf nu vo......"
Rose Red
"...Vette actiefilm T+) met goede twists, vooral aan het einde memorabel bullet time begin en geweldige scene: DE HACK - PIJP SCENE :W prachtig kijke duss!! Gabriel: 'so Stan they say clothes make the man!' Stan: 'Do you buy it?' Gabriel: 'Hope n......"
Swordfish

laatste ratings

zinkstar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

zinkstar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.