zinkstar Avatar

zinkstar

Laatste reviews

Swordfish(2001)

"...Een beetje filmliefhebber durft voor zijn mening uit te komen: :-S favo films of all time op gedeelde 1e plaats: The matrix (iedereen juicht) en..."

Training Day(2001)

"...OMG de finale van de film late schiete! en dan de Jack Nicholson uitbarsting van Denzel Washington missen! Beiden worden helemaal lijp aan het eind..."

Minority Report(2002)

"...Steven Spielberg klassieker!!! samen naast jaws, E.T., jurrasic park, saving private ryan en schindler's list heeft alle spielberg ingredienten:..."

The Bourne Identity(2002)

"...Heerlijke film om nog eens te kijke :+ echt gewoon verhaal ipv klucht met veel actie ik zie wel dat mensen hier deze film beter vonden dan het..."

Pearl Harbor(2001)

"...Nou ja als je niet werd meegesleept door de personages ja dan ik het wel begrijpen dat de film niet boeiond was! maar je kunt je ook niet verplaatsen..."

Laatste reacties

"...Eej buck rogers Dit is jouw concurrent! Dan moet je em niet gaan aanmoedigenO+ ik zou maar snel een eige film gaan maken om je fans te houde;)..."
Flash Gordon begint te leven
"...@ setheelen Jouw recensie is geweldig! fris cynisme is ook wel eens goed om te lezen. Laat iedereen gewoon praten en reageer r niet op, met je humor zit t goed! Een cultrecensie in de wording!;) Je maakt nu kennis met het publiek dat naar de s......"
Step Up 3D
"...[quote=Scheerzeep]Dat is absoluut geen superheldenfilm.[/quote] Ik vond fast 7 1 van de sterkste dramafilms van 2015 :+..."
Avengers: Age of Ultron
"...[youtube=Bh8KVlcujcs]..."
Se7en
"...[quote=SunChaser]Twee ONBEKENDE namen toegevoegd aan Madagascar 3 :+[/quote] Als je Bryan Cranston niet kent, kijk je geen Breaking Bad (elke zondag op ned 3 om 23:15). De man heeft voor deze serie 3 seizoenen op rij de belangrijkste televisieprij......"
Twee talentvolle namen toegevoegd aan Madagascar 3

laatste ratings

zinkstar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

zinkstar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.