Mr.Pink Avatar

Mr.Pink

Laatste reviews

The Sixth Sense(1999)

"...Als je deze film nog nooit hebt gezien moet je em in je eentje kijken en er rustig de tijd voor nemen...pilsje erbij:+ Dan is het best een coole..."

Laatste reacties

"...[quote=TeeCee]De rest van de film viel me wat tegen. Van die gebruikelijke Freeman wijsheden. En script en spelers konden me nou niet echt overtuigen[/quote] Dont diss Freeman pls :N..."
Along Came a Spider
"...MTV Asian Screen...altijd goed, die aziaten kunnen er wat van zeg. Ik ken de film niet, maar gezien het cijfer en mijn ervaringen is deze best een poging waard:y..."
Sip si 32 doe
"...Nu begin ik toch te twijfelen aan mezelf, ik vond dit volgens mij maar een matige film tijdje geleden. Wel een supergoede cast, maar ze blijven ver onder hun kunnen. Vooral Cage zou ik meer van verwachten. Maar nu ga ik em toch misschien maar ff z......"
Con Air
"...Sjonge, die Duitsers kunnen toch nog best goede films maken. Alweer zijn ze ergens beter in.... }:..."
Das Boot
"...[quote=Sendermen]Er zijn grenzen, en SBS gaat daar overheen. Helemaal mee eens!! SBS zou eens aangepakt moeten worden voor dit, want ze negeren de klachten gewoon. Er zitten er daar een paar mensen die waarschijnlijk nooit naar hun eigen zend......"
The Perfect Storm

laatste ratings

Mr.Pink heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mr.Pink heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.