Orin Avatar

Orin

Laatste reviews

Being John Malkovich(1999)

"...Zo te zien aan het cijfer kunnen de meeste mensen er wel om lachen, maar ik heb na drie kwartier kijken niet 1 keer kunnen lachen..... en nee, ik ben..."

Laatste reacties

"...Ha, die achtergrond lijkt verdacht veel op mijn bureaublad. Maar is zo te zien toch wel nog een beetje bewerkt. Inderdaad, dat masker geeft het weg. Verder zou ik zo geloven dat het de officiële poster zou zijn..."
Eerste filmposter Green Lantern?
"...Zeker terecht. Stiekem hoop ik dat dit het begin is van een nieuw "science fiction tijdperk". Er zijn nog zo veel goeie sci-fi boeken die nooit verfilmd zijn en nu is de techniek (wat special effects betreft met name) wat mij betreft absoluut ver gen......"
Sciencefictionfilms domineren PGA-nominaties
"...Hier heb ik dus echt heeeeeel weinig vertrouwen in, grote kans dat het heel erg op LotR gaat lijken (net als dat ik gister een heleboel Gollums zag in Harry Potter) of dat het echt gewoon crappy wordt. Persoonlijk heb ik dan liever dat het op LotR ga......"
Sam Raimi regisseert WARCRAFT!
"...Nee lippold, dat typte je hardop... ? Ik krijg eigenlijk het idee dat al die records die de laatste tijd verbroken worden ook een beetje te maken heeft met de dollar die een stuk minder waard is dan vroeger. En de prijs van een bioscoop kaartje wo......"
Machtsvertoon Harry Potter
"...Deze parodie is inderdaad beter dan die in de bioscoop te zien was..."
Alternatief einde Wolverine

laatste ratings

Orin heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Orin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.