Sasskia Avatar

Sasskia

reacties

  • Hee wauw is het weer Pasen ja? (wat heeft deze film eigenlijk met Pasen te maken btw? Ik lees al die boeken nooit...)

    als reactie op de film Ben Hur

  • [quote=Lastwish]Is dit zo'n jump start van een nieuwe serie, met twee afleveringen om mee te beginnen. Of is dit een film productie waarvan ik niets vernomen heb? Ben een beetje kwijt waar het hier nou om gaat...[/quote] Tis een jump-start.

    als reactie op de film Battlestar Galactica

  • Kleine waarschuwing: deze serie leunt zeeeer zwaar op het theologische aspect. 'De 12 heren wijzen ons de weg' en dat soort geblaat. Ik kon er niet tegen en hield het na 5 afleveringen voor gezien, heb toen nog wat losse eps gedownload, maar ik werd er echt niet goed van. Positief: mooie cgi, zowaar ruimteschepen met enertia, en een best aardige cast (alhoewel ik Adama's zoontje een miskleun vind).

    als reactie op de film Battlestar Galactica

  • [quote=bloodhunter112]jullie zijn echt levenloze mensen het is een vraag leuke film of niet je hoeft niet naar de kleine details te kijken[/quote] Klopt maar wij gebruiken interpunctie.

    als reactie op de film Red Heat

  • Ik zit nu naar de film te kijken, en sodeju zeg wat een berg reclames. En dan ook nog eens reclameblokken van 7 minuten lang :|

    als reactie op de film Terminator 3: Rise of the Machines

  • Ik vind het concept van deze film wel mooi en ik vind het een vraagstuk welke vaak voorkomt in de wereld. Neem je preventieve actie en val je zelf aan, of doe je dat niet. (ps het antwoord is: stel dat iedereen preventief zou aanvallen zou het een zootje worden, en als niemand preventief zou aanvallen zou het altijd vrede zijn (nou ja, koude oorlog ;)) )

    als reactie op de film Crimson Tide

  • Ook een goede film dit zeg. Echt een film die om het verhaal draait en niet om de special effects. Goed onderbouwt, en de grap is dat het (afgezien van de gebruikte apparatuur) nog best actueel kan zijn. Kijken! Klassieker.

    als reactie op de film The Andromeda Strain

  • Ge-wel-dig. Het verhaal van Roodkapje wat door de hele film verweven zit, en dan niet de Europese 'ga-maar-lekker-slapen-versie' maar de versie zoals die is bedoeld: zwart en bloederig. Anime's zijn er in verschillende smaken maar als je van donker houdt zonder Hollywood-eindes is dit zeker een aanrader. Een simpele les in hoe de harde werkelijkheid is.

    als reactie op de film Jin-Rô

  • [quote=UncleBenz]historisch is het wel juist. (persoonlijke eigenschappen van JFK niet) Maar de film komt wel op je over dat de amerikanen, ervoor hebben gezorgd, dat er een kernoorlog werd vermeden. Terwijl de russen toch ook wel een bijdrage hebben geleverd.[/quote] Volgens mij hadden die Russen nooit een nuke afgeschoten, het ging alleen om het installeren van rakketten op de deurmat van een ander land. De USofA hebben dat met bergen in europa gedaan, maar toen de Russen dat in Cuba probeerden werd er door UsA gesteld dat dat te gevaarlijk zou zijn voor de wereldvrede. Ik denk dat als Rusland die raketten daar neer had gezet, er niks gebeurt zou zijn. Dat is namelijk de hele truc van nukes, ze zijn onbruikbaar als je zelf wil overleven. Ik zou dit hele verhaal wel eens van Chroestjev's kant willen horen. Film ga ik wel kijken natuurlijk want tsja het is toch wel een goeie :)

    als reactie op de film Thirteen Days