Sasskia Avatar

Sasskia

Laatste reviews

Live Free or Die Hard(2007)

"...Verschrikkelijk slechte film. Eerste Die-Hard die ik halverwege heb afgezet. Dit gaat me gewoon te ver. Meerdere dingen in de film waar ik me..."

The Departed(2006)

"...Tsja... Ik ben hem aan het kijken en.. ik vind het een slap aftreksel van Infernal Affairs. Daarnaast vind ik het jammer dat er zo'n bekende....."

Death Proof(2007)

"...ZzzZzzZz... De film is nu anderhalf uur bezig en ik heb 4 minuut en 20 seconden wat interessants gezien. Niet my kind of movie. QT ken ik van..."

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith(2005)

"...Ik beoordeel 4-6 en 1-3 apart. Deze zit wat mij betreft op het niveau van The Empire Strikes Back. Mooi synchroon lopen van scenes, zoals bepaalde..."

Saw(2004)

"...Tsja ik had ook de pech om deze nu pas voor het eerst te zien, na de hele hype gehoord te hebben. Op zich vond ik het best vermakelijk, de 'gore'..."

Laatste reacties

"...Ik hou heel veel van Anime's en Manga's. Akira vond ik bijvoorbeeld ge-wel-dig. Star Wars vond ik allemaal goede films, de ene wat beter dan de andere maar het zijn allemaal films die ik meerdere malen kan kijken. Maar... Bij deze trailer kre......"
Star Wars: The Clone Wars trailer
"...Nou ja T1 was low budget en heus geen A++ film. Maar, een dikke B+ was het toch wel. T2 vond ik een enorme verrassing. Is een van mijn favoriete films waarbij ik het echt heel erg vond dat Arnie dood ging. Mooie zwarte verhaallijn die zowaar vri......"
Eerste stappen Terminator 4 gezet
"...Hee wauw is het weer Pasen ja? (wat heeft deze film eigenlijk met Pasen te maken btw? Ik lees al die boeken nooit...)..."
Ben Hur
"...[quote=Lastwish]Is dit zo'n jump start van een nieuwe serie, met twee afleveringen om mee te beginnen. Of is dit een film productie waarvan ik niets vernomen heb? Ben een beetje kwijt waar het hier nou om gaat...[/quote] Tis een jump-start...."
Battlestar Galactica
"...Kleine waarschuwing: deze serie leunt zeeeer zwaar op het theologische aspect. 'De 12 heren wijzen ons de weg' en dat soort geblaat. Ik kon er niet tegen en hield het na 5 afleveringen voor gezien, heb toen nog wat losse eps gedownload, maar ik wer......"
Battlestar Galactica

laatste ratings

watchlist

Sasskia heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.