Fares Avatar

Fares

reacties

  • 8,5 ??????? En 6,9 op IMDB ik geloof hier niks van. Ook al heb ik de film niet gezien. Of zijn het een stelletje geile tieners die hebben gestemd?

    als reactie op de film Mean Girls

  • [quote=Filmp@ssie]Weer allemaal dezelfde films dat Veronice ieder jaar weer vertoont. Deze film is gewoonweg bagger mede omdat de hoofdrol wordt vertolkt door Richard Pryor naar mijn mening een van de slechtse komedie acteur die Hollywood ooit tentoon heeft gesteld. De film bevat niets nieuws en is gewoon een saaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee.[/quote] Dat is een gedurfde opmerking maar ik ben bang dat ik je gelijk moet geven. Richard Pryor is nooit een sterke acteur geweest maar als stand up comedian is hij een legende.

    als reactie op de film Brewster's Millions

  • Wat is dit voor idioot tijdstip???

    als reactie op de film The Godfather

  • Begin scene blijft de moeite waard >:) En de muziek past er goed bij

    als reactie op de film Blade

  • Hij was goed maar zeker geen 8.6 waard!!

    als reactie op de film Hooligans

  • Ik moet zeggen dat hij me wel mee viel. Ik heb m tegen me zin in met vrienden in de bios gezien. Sommige scenes waren absoluut de moeite waard. Maar over het algemeen is het een standaard horror/thriller.

    als reactie op de film Ghost Ship

  • [quote=Busey]Dit menen jullie niet! Over films gesproken die de plank helemaal mis slaan, jeetje zeg. En die Kevin Bacon die zou nooits meer in een film mogen spelen. Weet niet waar ut aan ligt maar die kerel kan in mijn ogen niets goeds doen en weet op de 1 of andere manier van iedere film een B-film te maken. Overdreven film.[/quote] Ik denk dat jij een van de weinige bent met die mening.

    als reactie op de film Stir of Echoes

  • :W Kevin Bacon :W

    als reactie op de film Stir of Echoes

  • Al-Hadithi was een werknemer van ministerie van informatie in de jaren 70. Rond 76 werd hij hoofd van 'Iraqi cultural centre' in Londen. In 1979 toen Saddam officieel aan de macht kwam executeerde hij 2 broers en 2 neven van al-Hadithi waarvan eentje minister van buitenlandse zaken was. Begin jaren 80 kwam hij weer aan werk in ministerie van informatie. Na 1991 werd hij ambassadeur in Oostenrijk. Toen raakte hij bevriend met Hayder. Rond 1998 ging hij weer naar Irak om assistent minister van buitenlandse zaken te worden. Rond 2000 werd hij minister van buitenlandse zaken. In 2003 werd Saddam afgezet en dus ook Naji al-Hadithi. :P In het kort hij was een klootzak die voor Saddam werkte.

    als reactie op de film Live from Baghdad

  • Ik was zelf ook in Bagdad tijdens de bombardementen dus misschien wel ff interessant om te kijken

    als reactie op de film Live from Baghdad

  • [quote=Rooster]De inmiddels 35 jarige Harvey Stephens heeft 4 jaar na The Omen nog slechts één klein rolletje gespeeld in een onbeduidende TV-film. Op dit moment is hij getrouwd met Emma, heeft één kind en werkt als onroerend goed ontwikkelaar in Kent, Engeland. :) [i]Bron: IMDb[/i][/quote] Ik dacht al zoiets. Thnx voor de info :)

    als reactie op de film The Omen

  • Zeker een klassieker! Scene met de bliksemafleider is er eentje die me altijd bij blijft. Gregory Peck doet het weer goed. Ik vraag me af wat de jongen die Damien speelt nu doet.

    als reactie op de film The Omen

  • Een van de weinige films waarin de gruwlijkheid van oorlog goed te merken is. Fantastische film weinig om op aan te merken.

    als reactie op de film Full Metal Jacket

  • Is het verkeerd om een film af te kraken zonder m gezien te hebben??

    als reactie op de film Crossroads