Repelsteeltje Avatar

Repelsteeltje

Laatste reviews

Primal Fear(1996)

"...Inderdaad geweldige prestatie van Edward Norton in zijn debuutfilm. Norton speelt Richard Gere vierkant weg (dat is op zichzelf ook weer niet zo'n..."

Laatste reacties

"...Aanrader, zoals eigenlijk al het werk van Milos Forman zeker de moeite van kijken waard is...."
Man on the Moon
"...Er is nog hoop voor Hollywood wanneer dit soort films zich toch een weg tot de bioscoop weten te banen. Laatst weer gezien op DVD en het is volgens mij toch langzamerhand wel een moderne klassieker aan het worden. Gaat dat zien, gaat dat zien!!!!..."
American Beauty
"...[quote=SunChaser]Het mooiste is dat David Nivens karakter zo blind is dat ie niet ziet dat ie ze helpt, de Jappen. In naam van de Queen.[/quote] Ik denk dat je het personage van Alec Guinness bedoelt nl Colonel Nicholson. Behalve dat de film w......"
The Bridge on the River Kwai
"...Overeenkomsten zijn inderdaad frapant, maar ik denk als je nog verder gaat zoeken, er nog een aantal tientallen commentaren bestaan met dezelfde kritiekpunten. Anyhow, de minpunten aan de film zijn zo structureel van aard dat het meerdere personen is......"
King Kong
"...[quote=gandalf the white]Zelf het verhaal moet vertellen? Je weet wel dat dit een remake is toch? En trouwens de films die jij opnoemt vind ik niet beter dan Kong. En brokeback mountain, Good night and good luck heb ik niet eens gezien.[/quote] Ja......"
King Kong

laatste ratings

Repelsteeltje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Repelsteeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.